Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Recenze (1 092)

olmikee 

všechny recenze uživatele

Star-Lordova parta je zpět a opět galaxii zachraňuje kejhák. Jak se jim to daří? Skvěle! Strážci Galaxie Vol. 2 jsou naprosto boží! Skoro bych řekl až dokonalý. Akce, humor, dialogy, scénář, postavy všechno šlape na výbornou a jede se na plný plyn! Ve všech směrech lepší jak první díl. ()

Emjecko 

všechny recenze uživatele

První Strážci Galaxie byli risk plný, pro většinu lidí, neznámých postav. Sázka na velmi odlehčenou variantu superhrdinských snímků. Nebylo ani moc důležité, co ve filmu postavy dělají, ale že to dělají spolu a díky mnoha třecím plochám se podařilo vykřesat víc zábavných scén, než bývá u komiksových adaptací obvyklé. Vtip zde hrál zaslouženě prim a tvůrci zapíjeli úspěch společně s diváky. Druhé Strážce Galaxie nelze považovat za sázku, nešlo prohrát. Slavit se mohlo již po první klapce, u Marvelů to věděli a výsledek tomu odpovídá. Snad každou scénu natočili, aby byla "velká", barevná a ideálně ještě se spoustou výbuchů. Veškerá komunikace je vedena stylem, který dříve nebo později vyústí v nějakou hlášku a roztomilý Groot je i tam, kde ho opravdu nečekáte. Tyhle super věci jsou ale zároveň důvod, proč snímek jako celek vůbec nefunguje! Když se ráno začnete dívat na Groota (představte si, že stojí před vámi), tak se sice na začátku budete rozplývat, jak je maličký, roztomilý, má velká kukadla, ale už někdy před obědem vám začne lézt na nervy a v lepším případě ho "jenom" zavřete do skříně. V bleděmodrém platí totéž i pro hláškování, akční scény etc. Opravdu dobré filmy umí tyhle věci proložit a stmelit příběhem, ale protože ten zde úplně chybí, očekávajte od nových strážců pouze třpyt, který však nepatří žádnému drahému kovu. ()

Hedy 

všechny recenze uživatele

Pane jo. Opravdu kulervoucí sci-fi jízda planetárních rozměrů která nechává Star Wars vypadat jako moc realistickou ukázku budoucnosti. Připravte si svůj multitasking na 110% protože v průběhu filmu si budete přemítat v hlavě co se to sakra děje a jak film vůbec začínal. Obsáhlost díla a napumpovanost je vskutku neuvěřitelná. James Gunn by si měl promyslet jestli měl do filmu dávat tolik věcí protože jedno se střídá s druhým to druhé se plácne přes páté a to páté jde přes desáté a ještě do toho stihnou zahrát nějaký ten šlágr z osmdesátek. Takhle to jede dvě hodiny a k tomu tam ještě stíhají hláškovat častěji než v komedii Zděnka Trošky (až na to že tenhle film je vtipný). Když se dostaneme přes kaleidoskop akčních scén dostaneme se na planetu Ego. Tam se na nás přihrně doslova lavina akce a komedie a digitálních šutráků že zbledly i psychedelické scény v Doctoru Strangovi. Byl jsem celou dobu unešen, a čekal jsem na to co se stane v dalším záběru. Ve filmu se toho dělo prostě moc než aby si člověk mohl dovolit chvilku oddychu. A děje se toho i moc než abych se o tom mohl rozepsat na ČSFD. Na filmu mi vadí jediná věc a to je nevyváženost mezi komedií a dramatem. Nějak se totiž děje že v době která má divákům urvat genitálie svou vážností se to prostě dokurví nějakou vtipnou scénkou. A je to přesně naopak. Pokud přijde scéna tak vtipná že by vám měla potrhat bránici a nechat vás v dusivém řehtání tak se to zkazí pokud možno dojemnou scénou která se vás pokusí rozbrečet. Nakonec se ovšem zdařilo. Film byl opravdu velmi povedený. Takže uděluji 5 živých planet. ()

Bobris 

všechny recenze uživatele

Strašně mi to sedlo, to je přesně ta dávka a úroveň humoru, kterou od takového filmu očekávám. A ty emoce! Nejde se netěšit na další posouvání příběhů hlavních postav. Chci víc. Hned. ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Tvůrcům se podařilo vše zdvojnásobit, aby byl divák spokojený. A je to zatraceně dobře. Záporák hodně šikovně zpracovaný, šokující moment odhalení taky, Groot level roztomilosti 100 tisíc a nejvtipnější scény? Ty má v režii jednoznačně Drax a Mantis ! :) Samozřejmě i doják na konci, ten je taky povedený. A 5 potitulkových scén? Pěkně nastavená budoucnost. ()

mar11 

všechny recenze uživatele

Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky. Dvojka chtěla být ještě víc cool než jednička, ale postrádala kvalitní příběh. Už si ani nepamatuju, co se ve filmu všechno stalo a to je špatně. Přišlo mi, jako kdyby chtěli tvůrci nacpat všechny svoje nápady, kterých by bylo nejméně na několik filmů, do jednoho. Je ovšem pravdou, že některé scény byly povedené, těch okoukaných a nudných bylo ale asi víc. Na té retro vlně mě však pořád něco baví :). 3* ()

dragonian 

všechny recenze uživatele

uzasne som sa bavil, uzasne spracovanie efektov a vsetko farebne..farebne..a tym myslim i davida hasselhofa i silvestra stalloneho.. film netreba vnimat ako film sam o sebe ale ako serialovy film.. ()

george82 

všechny recenze uživatele

Za mě trochu zklamání. Uchvátil mě větší prostor pro Draxe, ale naprosto mě zklamal Ego. Byl trapnej. A co to kurevsky dlouhý a hluchý místo ve středu filmu? Tak dlouho očekávané a nakonec hodně pozadu očekávání. ()

Janek777 

všechny recenze uživatele

Pomalu, ale jistě, se z filmu o partě kolem Chrise Pratta stává značka, která má své typické znaky, jako je např. příběh provázený starými hity. To co tento film táhne, tak není děj, který však rozhodně není podprůměrný, spíš však není ničím výjimečný. Možná je to však i záměr, protože film si často střílí akčních scén a sci-fi filmů. Tento film však stojí na dvou rovinách. Jednou z nich jsou vztahy v týmu, kterým se na různých úrovních věnuje celý film, a rozhodně to není jen nudná telenovela. Tou další je pak humor, který se oproti jedničce ještě zlepšil, aspoň dle mého. V této rovině velmi příjemně překvapil hlavně Dave Bautista, jehož Drax je, co se týče humoru, jedním z tahounů filmu. ()

sariety 

všechny recenze uživatele

Bylo to fakt LIBOVOUČKÝ, ale něco to mu chybělo....možná to byl Draxův mozek (protože ten jestli ho má tak hodně dobře schovanej 😂), nebo spojení mezi Grootem a Rocketem (Kam to sakra zmizelo!V jedničce to byla nerozlučná dvojka a tady...), nebo ta NEVYŘČENÁ věc mezi Gamorou a Star-lordem, nejsem si tak úplně jistá co mi na tom filmu vadilo, ale vadilo mi to tam ()

Vykuk 

všechny recenze uživatele

Tady jim prostě prominete trapný začátek a rozcancaný přecitlivělý feeling (hlavně na konci), vše ostatní, hudba, vizuál, humor i ta akce, prostě se příjemně bavíte. ()

Gardis 

všechny recenze uživatele

Jakož veliký fanoušek Marvelovského Universa, jsem si nemohl ujít i druhý díl Strážců Galaxie. Velice mě potěšili i druzí Strážci Galaxie. Akce, humor a spoustu rodinných shledání, prostě nejdojemnější Marvolovka, kterou jsem videl. Moc mi tam chybělo Imperium Nova. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Nejde sice o žádný místrovský, ale za tu dokonalou zábavu a teenage Groota si to méně jak silné čtyři nezaslouží. PREPARE FOR REALLY BAD LANDING ()

No Remorse 

všechny recenze uživatele

Dve projekce v kine : jednou dabing ( to je tak kdyz jdete s kockou ktera by nestihala cist titulky, kazdopadne po projekci se ukazalo ze jeji kvality jsou nekde jinde ) samozrejme dabing byl otresnej, trhalo to usi... Druha projekce v originale ... Nicmene po originalni jednicce je tohle slatanina u ktere jsem pri druhe projekci usinal, dej je tak nudny ze to proste nechces ! Jedine co stoji za zminku je skvelej Dave Bautista, role Draxe mu sedla a jeho hlasky v GotG vol. 2 jsou genialni! Tim bohuzel konci vycet vsech kladu... Za mne na hrane mezi **/*** . ()

Mistr_Moon 

všechny recenze uživatele

Já se smál od začátku až do konce, akční scény však během filmu tentokrát nečekejte, ta je až na předigitalizovaném finále. A vůbec celé je to hodně barvičkoidní. Dialogy, situační humor a na dřeň využité postavy film naštěstí ještě tentokrát zachránily. You're beautiful... inside. ()

Bartex 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že jsem z jedničky byl nějak vyloženě paf. Ale mělo to svůj styl, humor, hlášky a vlastně od všeho trochu. A tak jsem zaplatil nekřesťanské prachy a šel do kina. První film v životě, kdy jsem chtěl odejít po cca půl hodině domů. Vydržel jsem to jen proto, že se tomu dalo občas zasmát. Drax se o to postaral. Černý humor bez servítek. Ten já můžu. Zbytek mne neoslovil. Dávám za dvě, protože to bylo krásně zpracované a pobavilo mě to. Zbytek toho patosu a rodinných žblafů, rádoby skororomantických zápletek film jako celek zabilo úplně. Lituju, že jsem to viděl. Ble :-! ///////////////// Viděno podruhé, zvedám o jednu hvězdu... ()

LukeKiller 

všechny recenze uživatele

Málokedy sa mi stane, že by som ocenil pokračovanie viac, než prvý diel. Toto je jeden z tých výnimočných prípadov. Všetko je lepšie a správne nadávkované. Film je vtipnejší, akčnejší a zároveň citlivejší než jednička a režisérovi teda klobouček... ()

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama