Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Recenze (1 092)

Ikedar 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne veľké sklamanie. Nie je tam žiadny drive. Je z toho cítiť isté pochybnosti v scenári, istá stratenosť, čo ďalej. Hlavne v strednej pasáži to dokonca ostáva stáť na mieste. Najmä Star-Lord je úplne odsunutý dozadu. Je to fragmentované, často tomu chýba základná logika, nedrží to pokope a pár vizuálne zaujímavých scén to bohužiaľ nezachraňuje. Záver mi pripomínal Hulka od Ang Leeho a to je samozrejme prúser. Baby Groot je taktiež nevyužitý (ak sa teda nebavíme, že Groot tu bude len preto, aby sme sa na ňom smiali). Ďalšia vec, ktorá tomu veľmi uberá na kvalite je nedomyslenie toho, čo naši hrdinovia vlastne fyzicky zvládnu. Nechcem spoilerovať, ale je Drax nezničitelný? A to najdôležitejšie - super záporák, tu taktiež chýbá. Z daného popisu sa môže zdať, že 3 hviezdy sú nadhodnotením. Ten film je kvalitne nakrútený, vizuálne zaujímavý, ale nakoniec je to obsahom bohužiaľ len priemerná jednohubka. ()

Stranger77 

všechny recenze uživatele

Povedené pokračování, které přeci jen trochu trpí stylem druhých dílů, tzn. "to samé ve větším", ale přeci jen řešení minulosti Star-Lorda to vytáhlo o řád výše, někam poblíž komorní a přeci jen o fous lepší jedničky. ()

Kenoth 

všechny recenze uživatele

"I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" "I am Groot" ()

MarsVl 

všechny recenze uživatele

Slabsi 4*, samozrejme se mi libi ta vtipnost, nicmene to bylo vse tak moc ocekavane. Super byl Kurt a Sly. Cekal jsem to lepsi, skoda. ()

mikhail 

všechny recenze uživatele

Ťažko hodnotiť...štart poslabší, potom sa to prekvapivo dobre rozbehlo a výkon Kurta Russela...paráádička :) Záver celkom dojemný. Pôvodne som chcel dať 4*...ale do pekla sú to Strážcovia galaxie! Za 5*! ()

Loreleis 

všechny recenze uživatele

Všechna trapná klišé na jednou místě za hodně peněz. Jediný plus je malý Groot, jinak nic. Zklamání. Na dobrý film opravdu nestačí mračno peněz a pubertacky hlášky. Nuda. ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

Hned z úvodu musím říct, že mě asi nejvíc potěšil fakt, že to vývojáři nezkazili a nezkoušeli nějaké nové prvky a že i ve dvojce strážců galaxie zachovali ten styl se kterým ohromili už prvním dílem. Opět to tedy má zábavné komediální prvky, kterých sice podle mě trošičku ubylo od minula, ale za to po příbehové stránce se to posunulo na úplně jiný level, čímž si u mě film kapku šplhl. Postavy byly opět dobře propracované, navíc se přidal menší a ikoničtější Groot, kterého si oblíbil snad každý. Ke všemu co jsem napsal ještě přihoďte opět skvělý a pro strážce už typický soundtrack a úžasné vizuální provedení no a voala, máte jeden z největších trháků roku. 80% ()

iN 

všechny recenze uživatele

Jednička to sice není, ale jinak jsem se u dvojky náramně bavil - což se třeba o Avengers 2 říct nedalo. Mááálinko mi tam vadil Baby Groot (nepříjemně připomínal Jar Jar Binkse), ale to jsem dokázal překousnout a přes dvě hodiny se opravdu BAVIT! ()

Demonn 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem přemýšlel dokonce o pěti hvězdách ale asi přece jen trochu chybělo, nicméně jsem se skvěle bavil. Zápletka se zdánlivě bodrým polobožským tatíkem byla zajímavá a celé to bylo takové roztomilé a zábavné a že jsem se opravdu párkrát nefalšovaně zasmál! A na konci došlo i na "pořádnej" doják...možná proto ta hvězda dolu :D...88% ()

jayman 

všechny recenze uživatele

Drax, totálne. A funguje to stále aj mimo neho, postavy a prekvapivo dobrý (čítaj: smeješ sa, aj keď vieš, že to je primitívne) PG13 humor vynikajúce, soundtrack a zápletka tiež ujdú. Ale ten Yondu moment na konci, och, zimomriavky. Vedia to chlapci, vedia stále blockbuster spraviť, ktorý sa nehnabíš pozerať. ()

mark9th 

všechny recenze uživatele

Skvelo natočené najväčšie sklamanie roka! Aspoň teda pre mňa. Začiatok je skvelo vizuálne a vtipne rozbehnutý. Neskôr však zistíte, že to je všetko čo vám noví ''Strážci'' ponúknu....vizuál a humor. Ale len vizuál si zanecháva vysokú úroveň. humor, ktorý bol v jednotke prekvapivý, chytrý a zapamätaniahodný je v dvojke len veľmi slabou kópiou. Nevravím, že som sa nenasmial, to áno, lenže postupne si uvedomujete, že od spontánneho smiechu na začiatku, scenár a vývoj jednotlivých scén prechádza k umelo vytváraným humorným situáciám, ktoré, hoci sú najväčším ''ťahákom'' dvojky, sú čoraz trápnejšie a trápnejšie, až nakoniec zistíte, že všetko to krásne a prekvapivé z jednotky aj v jednotke ostalo a dvojka je len veľmi slabým a o peniaze okrádajúcim odvarom. What a shame ! ()

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

Hrdinové ..tedy zvláště mýval a Drax ...se snad ještě víc než v jedničce řídí heslem "není důležité dosáhnout cíle, je důležité si ze všech dělat prdel". Celkem to funguje. Do toho neskutečně roztomilej Groot a celkem dobrej příběh. Konec to nicméně trochu kazí...posledních deset minut je zbytečně dojímavých. Těsně čtyři hvězdičky 75% ()

Hawaj 

všechny recenze uživatele

Slabej anilínovej vodvar s maskama jak z Majky z Gurunu a lidma napaltlanýma zlatou barvou na jmelí v extra levných parukách, který posbírali někde po bordelech. Misto sebevědomejch a humornejch scén, kterej maj nadhled je tam spousty sentimentálních a patetickejch scén. Pěknej sešup z původní kvality. Úroveň výpravy filmu šla doslova dohajzlu. Nemyslnost některejch akci to vyloženě korunovala. Ke konci jsem už jen zíral a cítil jak z mi těch nulovejch emocí ztuhnul ksicht. Za chvíli si na tedle vodvar už ani nevzpomenu. ()

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama