Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Recenze (1 091)

adamix 

všechny recenze uživatele

Gunn to tentoraz trafil. Veľa humoru (ktorý je vtipný), lietajúce hlášky a dokonalý soundtrack. Síce nič nového a občas to zelené umelé plátno bije do očí, ale čo na tom, keď všetko ostatné dokonale funguje. Partia strážcov konečne pôsobí ako partia, Rooker je snáď najlepšia postava a to sa tu mihnú veľké herecké esá ako Stallone či Russel. Emotívne finále výsledku len dopomohlo. Keď som odchádzal pred rokmi z kina, myslel som že ide o jednu z najlepších marveloviek. A potom prišli tretí a štvrtí Avengeri... ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Strážcovia sa rozdelia, príbeh sa rozkúskuje, ale ani jedna dejová linka ma nezaujala. Film rieši veľa vecí naraz-rodinu, priateľstvo aj romantiku. Problémom je enormné množstvo postáv vedľajších starých aj nových, ktorým je venovaný veľký priestor. Vyložene ma bavil vzťah Draxa a Mantis. Čo sa týka CGI je toho priveľa, hlavne poslednú pol hodinu a vtedy som mala už celého filmu po krk a len som čakala kedy skončí. ()

sabo5 

všechny recenze uživatele

Jakožto nároční MARVELOVSKÝ divák jsem od strážců galaxie čekal jeden z nejlepších filmů ever bohužel se tak nestalo ale i tak to byla velká kupa akce a humorných hlášek až až . Takže jinak za mě Strážci Galaxie si zaslouží 5* ale měli to tak tak ()

Aundreyka 

všechny recenze uživatele

Očekávání bylo naplněno! Zvolejte třikrát hurá! Našlápnutá jednička si udržela tempo i do druhého dílu, záchvaty smíchu střídalo rozněžnění nad Baby Grootem (a to celým sálem) a na konci i slzička byla... A ta nálož potitulkových scén? Bomba! 85% ()

george82 

všechny recenze uživatele

Za mě trochu zklamání. Uchvátil mě větší prostor pro Draxe, ale naprosto mě zklamal Ego. Byl trapnej. A co to kurevsky dlouhý a hluchý místo ve středu filmu? Tak dlouho očekávané a nakonec hodně pozadu očekávání. ()

chr0ust 

všechny recenze uživatele

Zbytecne moc "fnukacich" scen, kdy citove vylevy postav neprinesly nic zajimaveho a byly dost otravne. Vse ostatni parada. Je to za 4* ale opravdu jen tak tak! ()

14krejca14 

všechny recenze uživatele

Žádný posun, ohraná písnička, žádná výrazná hlavní postava, plno nepovedených až trapných gagů... ... ... WTF?! U mě to byly nezapomenutelné úvodní titulky, které mě rozparádili podobně jako Deadpool, plno fungujících (minimálně 90%) hlášek, odkazů a cameo rolí, znovu skvěle fungující soundtrack, audiovizuál špička... Ale abych jen nechválil, tak příběh je trochu natahovaný, občas předvídatelný a má vůbec trochu rezervy. Ovšem to sfouknou všechny ty aspekty filmu, co jsem již vypsal, ty, které z Guardians of the Galaxy Vol. 2 dělají špičkovou zábavu. Navíc po dlouhé době (nejen) u Marvelu (snad od dob Lokiho) konečně skvělý záporák a emoce, které mají smysl a trochu nečekaně filmu náramně sedí - snad si toto přivlastní i další Marvelovky... Jo a během titulků neodcházet, Adam přichází! ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Ťažko je prekonávať prvú časť, no tejto tiež nič nechýbalo. Traileri mi prišli priveľmi fádne a zdal osa, že humoru nebude nadostač, no snímka je znova presýtená poriadnymi hláškami a zábavnými postavami (i vedľajšími). ()

xSxEx 

všechny recenze uživatele

Tak za mě... Když hlavní tahoun jedničky působí pochmurně a nic z pusy není tak prdle nadsazkove, jak v jedničce, tak je někde chyba.. bál sem se že chytl ponorku jako Shia LaBeouf (Sam Witwicky) z Transformers, ale ne. Pravdou je že Prattovi před natáčením umřel táta a prostě to z něj celý film cítím. A O to hlubší je asi ten závěr filmu který mu údajně pomohl i osobně... Jinak je vše ostatní o třídu lepší! ()

Eywa11 

všechny recenze uživatele

Dúfala som, že to jednotke aspoň trocha šliapne na päty.... ale toto bol poriadne patetický pokus..... silené, minimum deja, "rodinné (sentimentálne) prípady" ma skôr otravovali, až príliš sa snažiace o humor, príliš grckovito farebné..... vlastne sa to dá zhrnúť jednoducho... proste všetkého moc škodí... ()

wanry02 

všechny recenze uživatele

Pokračování strážců galxie se nedá skoro nic vytknout, výborní herci, dobrý soundtrack (i když v prvním díle byl trochu lepší), skvělé vyzuální efekty, famózní scénář a režie a v neposlední řadě i velmi dobrá kamera. No a z toho vyplívá, že snímek nejen překonal první díl (který byl mimochodem skvělí), ale zařadil se na do velké dekády povedených marvelovských filmů, no a nám nezbívá nic jiného než se těšit na třetí díl. 80% ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Marvel nám zase ukazuje že je to najlepšie komiksové štúdio, ktoré vie ako robiť filmy a ako z nich vyťažiť čo najviac a urobiť tak dokonalý filmový zážitok. Strášci su koncept ktorý je velmi dobrý a dá sa z neho vyždímať čo najviac. A tak je tomu aj pri dvojke. Baby Groot bol pre mňa top a celý film obohatil, Kurt Russell bol tiež top a hlavne aj menšie role Davida a Silvestra príjemne potešili. Akčné sceny boli top a taktiež aj vyzuálna stránka filmu. Dej bol pre mňa lepší a zaujímavejší ako pri jednotke, ale aj jednotka má svoje čaro. Naozaj super a dokonalé. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie popcornovej blockbusterovej akčnej komédie z Marvel Universa, ktoré sa môže popýšiť zaujímavým prevedením zameraným na rodinné hodnoty, atraktívnym vizuálom a maximálne chytľavou hudbou 70-tych rokov. Tento diel už ale postrádal atmosféru jedničky - menej hlášok, viac temnosti a vo viacerých scénach dosť neprehľadných situácií. Baby Groot a Rocket boli jasne najlepší. Celkovo teda musím povedať, že určite v rámci komiksového žánru nadpriemer, ale o niečo horší ako jednotka. 75 % ()

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama