Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 10

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Recenze (1 091)

Dataminer 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi líbila víc. Mnohem víc. Zvláště po dějové stránce. U tohoto filmu mi zápletka přijde strašně triviální, tak na 30 minut, zbytek je natahování stopáže. Ale pořád to dokázalo pobavit. ()

ssarka 

všechny recenze uživatele

asi za 100 let jediný americký film,co se mi fakt LÍBIL...vizuál barevný přebarevný a ta parodie na všechny žánry z toho řvala celý film...super zábava ()

mammutcz 

všechny recenze uživatele

Asi největší galaktická blbina od dob, kdy Mars útočil ... 2.* za taneční kreace Groota a závěrečné titulky. Rooker a Sly se setkali spolu po 24 letech od dob Cliffhangera a s Russellem od Tombstone ... To byla doba, kdy ještě bylo na koukat :-). Asi to bylo krásné uvnitř, ale tak hluboko jsem se nedostal. I AM GROOT ()

bodo1 

všechny recenze uživatele

No na jedničke som sa bavil. Toto bola taká kokotinka. Hlavne ten dement čo sa furt bez príčiny rehotal, tak to bola lopata. A ten mýval, tak ten to posral úplne, na čele s retardovaným stromčekomláďatkom. Nič dve hodiny sračiek a nudy. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Masakr jak sviňa. Sice skoro fšecko před zeleným plátnem, ale to jsou přece Star Wars taky. Jedna velká digitální jízda, z které se vám neudělá špatně. Ne, že by to dosahovalo geniality Star Wars, ale mezi mrmelovskými superhrdiny je tato partička jednoznačně nejsympatičtější a nejzábavnější. Dvojka mě nadchla ještě víc než jednička. Teprve tady se totiž naplno projeví potenciál této nesourodé skupinky hrdinů a ukáže se, jak moc mohou být takto dobře napsané postavy zábavné. Těžká konkurence pro špičkové Avengers. Na druhou stranu to ani konkurence není, jelikož přizdisráči z Avengers několikrát zachránili jenom Zemi, zatímco povedená skupinka trotlů zachránila hned celou galaxii - A DVAKRÁT. ()

Mysterix 

všechny recenze uživatele

budeme-li hledat negativní body, najdeme je, a ne málo, ovšem jako celek to působí jako marvelovský oddech mezi Thanosovým napětím v pozadí, a místy je zde více zábavy než v lecjaké komedii, dát filmu název "Groot v akci" by asi bylo dost provokativní, nicméně 2 hvězdičky patří jemu ()

Denzen 

všechny recenze uživatele

Stále ten istý príbeh o záchrane galaxie a stále tie isté konflikty medzi hlavnými postavami. No film je tak neskutočne zábavný, s originálnymi scénkami a oddychovom atmosférou, že sa mu to dá v pohode odpustiť. Lepšie než seriózny Avengers a zábavnejšie než Antman. Teším sa na trojku. ()

Kamil111 

všechny recenze uživatele

Marvelovským filmovým vesmírům jsem vzhledem k jejich obsahové prázdnotě nikdy nefandil, ale tato parodie si na nic nehraje a nechybí jí humor dostatečně inteligentní i pro diváky odrostlé pubertě. Jen za skvělou úvodní sekvenci postavenou na velehitu mého mládí Mr. Blue Sky od ELO si zaslouží hvězdu navíc. ()

Capri2016 

všechny recenze uživatele

Strazcovia Galaxie I. ma bavili. Sequel vacsinou byva horsi, ale mna Strazcovia Galaxie II. bavili skoro viac ako 1. Proste Marvel story ako ma byt. Super scifi s mnoho vtipnymi hlaskami. A maly Groot (mini strom) ma proste bavil najviac. Proste 80%. ()

ondra.p 

všechny recenze uživatele

Průměrná vykrádačka prvního dílu, která sice pokračuje v nastaveném trendu strážců, avšak pozadu s dechem. Dobrý záporák i silný závěr a některé opravdu super hlášky to lehce zachraňují. Bohužel po natěšení z traileru se u mě dostavilo silné zklamání. Proto víc než 50% neudělím. ()

Declen 

všechny recenze uživatele

Tak těch vtipných momentů využívající potenciál charakterů tam pár bylo. Prostředek mě přijde takový hluchý. Ale je to prostě další GoG. You are ugly! ()

Milole 

všechny recenze uživatele

Stále svieže, stále čerstvé... Síce sa dátum expirácie tejto ságy zrejme pomaličky blíži, ale myslím, že je ešte v nedohľadne a tým pádom: "máme radost Vincente." ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Podstatně ubylo frků a těch překvapivých monentů jako v 1 a přibylo 3D hurá efektů. Dívá se na to dobře, ale i toho cukrkandlu je tam nějak moc. Sylvester se hezky mihnul a Kurt si to taky užil a Roba Zombieho jsem si nevšiml :) ()

Robino15996 

všechny recenze uživatele

Aspoň, že to bola vtipná aj keď nesúrodá, dokola sa opakujúca rozprávočka bez riadneho záporáka alebo momentu prekvapenia. 30% ()

gezko 

všechny recenze uživatele

Star Lord sa stal skutočným pánom hviezd....teda planéty. Čož nebolo vôbec zlé. Dalo to nové smerovanie do deja. Oproti jednotke tentoraz zaostávali ostatné postavy, najmä Drax, z hľadiska minutáže, ktorý bol fakt len do počtu. Vynahrádzala to však kadencia vtípkov, ktorá bola o 20% vyššia ako v jednotke. Trochu mi vadí zníženie tej bombastickosti a ľahkosti na riešenie rodinných problémov (Quilla, Gamory)....akoby sa inšpirovali s Avengers 2, kde sa to nieslo v podobnom duchu a skončilo to rovnako zle. Samozrejme nie až tak zle, aby si film nezaslúži 4*. Už len poznímočka k Marvel Univerzu. Tento film sa mi zdal tak trochu mimo prepojeného vesmíru. Nebola v ňom zmienka o žiadnych udalostiach, Infinity kameňoch s výnimkou toho, že Nebula chce zabiť Thanosa. Takže so stupňovaním napätia smerom k Avenger: Infinity War nič nového/ prínosného (na rozdiel od Thora: Ragnarok). ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Opravdu zábavný díl. Strážci galaxie sází hlavně na jistotu což mi přijde jako škoda. Film se snaží ukázat fanouškům hlavně to co se jím bude stoprocentně líbit. Je to škoda v tom smyslu že pak není prostor pro nové nápady. Jinak je snímek nabytý vtipem a akcí. Groot je opravdu hodně roztomilý a Drax dostal mnohem více prostoru a je z něj taky skvělá postava. Celkově si myslím že jsou strážci nejpříjemnější postavy z celého marvelovského univerza. ()

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama