Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 11

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Recenze (1 092)

Ivuska71 

všechny recenze uživatele

Já to prostě žeru. Nemůžu říct, že bych byla k Marvelovkám všeobecně nekritická, ale téměř stoprocentně jsem. Strážci galaxie se mi líbí čím dál víc, skoukla jsem je třikrát a teprve po třetí mi docvaklo, jak je tento film vlastně dokonalý. Má totiž všechno. Nadsázku, humor a především, velké moudro. Můžete říct, že je to blbost, ale kompletně všechny snímky od Marvela to mají. Stejně jako většina pohádek. Najdete v nich víc pravdy než v hlubokomyslných psychologických výtvorech. A navíc - je to prostě pestrobarevná a nádherná fantazie, lítání vesmírem a neuvěřitelné uvolnění. Jo, a taky doják jak hrom. ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Kúzlo jednotky je preč. Lepšie povedané, v prvej polovici Vol. 2 sa ešte drží, ale ku koncu už pomaličky vyprcháva a vzniká z toho už len pekný (predigitalizovaný) bordel, ktorý sa už zrejme stáva stálou súčasťou týchto filmov. Dvojku taktiež nemožno brať serióznejšie, ale našťastie pre ňu, stále obsahuje trefne sediace fóriky a hlášky a čo je hlavné, má uchopiteľné, realistické emócie o ktoré sa dá oprieť. V konečnom dôsledku, je to však to jediné čo ju zdobí. A samozrejme sympatie voči hlavným postavám, ku ktorým sa teraz pridal aj výborný "modrý idiot" Rooker. Takže finálny verdikt je nasledovný - dobre sa na tom zabáva, pozerá, riešia súvislosti a ku koncu bolia oči. Dobrá paródia, ide sa na trojku. ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Hrozne by som k tomuto Fantasy žánru chcela niečo dodať ale, Buddhožel ma nič nenapadá, takže dám lrn 4 hviezdičky a tie to snáď povedia za mňa celými slovami. ()

Holly_Molly 

všechny recenze uživatele

James Gunn tyhle filmy prostě umí! Je to plný humoru, akce, záporák taky stojí za to a interakce mezi postavama jsou absolutní zlato. Highlights: Baby Groot aka ultra roztomilej ňuňák a Yondu, co je se svym šípem nejvíc cool cápek široko daleko a jeho osud je jedna z nejvíc dojemných věcí, co v komiksových filmech kdy byla! :-) ()

Orion12 

všechny recenze uživatele

Strážci galaxie 2 jsou perfektní oddechovka, která umí pobavit, má emoce hlavně na konci a dějová linka Star Lorda s jeho otcem, nebo otci je prostě skvělá. Každá postava, která nedostala třeba tolik prostoru v prvních strážcích ho tady dostává, postavy fungují a komediální podtext filmu je skvělý. Vtípky bavily. Oproti jedičce má ohromný design a Egova mapa je graficky a vzhledově prostě úžasná, stejně jako vesmír a bitvy v hvězdných lodích. Nejsme tady na tolika místech jako v minulých strážcích, ale filmu to ani nevadí, když buduje skvělou atmosféru a postavy. Bavil jsem se a za mě o kousíček lepší než jednička. 8/10. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce jde o hodně velké zlepšení. Je tam víc hlášek a je to méně zaměřený na Quilla, což je pro mě nejmíň oblíbená postava. Bavilo mě to hlavně dokud se nedostali na planetu Ego, pak to přece jen bylo trochu slabší. Co se týká postav, tak nejvíc baví Rocket, to je jedna z nejlepších postav v Marvelu. Groot je mrtě roztomilý a Drax baví taky. Gamora si svoje taky odehraje a jediný Quill mě občas trochu štve. Ale i tak to je paráda a jedná se o jeden z lepších filmů od Marvelu. ()

dlouheBidlo 

všechny recenze uživatele

Jedničce jsem dal pět hvězd. Tohle není horší než jednička, ale už to postrádá onu překvapující originalitu. Přesto musím doporučit. Úvodní scénku s malým Grootem si občas pouštím jen tak pro zlepšení nálady. Vymazlené stejně jako první díl. ()

7Filip7 

všechny recenze uživatele

8/10. No tak po přímo perfektním prvním dílu jsme dostali, za mě, o dost slabší film. Upřímně jsem očekával stejnou pecku jako byla jednička. Možná kdyby neexistoval první díl, tak bych tomuto filmu dal i pět hvězd, ale nemůžu se zbavit srovnávání těchto dvou filmů. Ale film jsem si i tak hodně užil a bavil mě a hlavně konec byl dost dojemný. ()

Wineology_ 

všechny recenze uživatele

Krom jinak dokonalého filmu plného humoru a akce mi k pěti hvězdám chybělo trochu přehnané hraní si na zabijáky Bohů, což mi úplně nesedlo a spíš jsem tím hlavního záporáka bral jako klasickou, trochu overpowered antihero sketu. Jinak jak jsem již řekl, film moc chyb neměl a všechny scény se mi vesměs líbily. Čistá čtyřka. ()

Jansuper 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv první díl mě moc nezaujal, tak tohle byla opravdu pecka, akce je skvělá, a hlavně zajímavý napínavý souboj na konci filmu, děj a scénář je lepší a zajímavější než v prvním díle, humor tu tedy fungoval a to fakt dobře, líbilo se mi i jak docela dost rozšířily příběhy postav, byl sem strašně napjat jak to dopadne, z tohoto druhého dílu sem byl fakt nadšený ()

leafroller 

všechny recenze uživatele

Zatímco první díl byl dobrodružství, tento druhý je spíše seriál. Zatímco v prvním dílu jsme bojovali s démonickým nepřítelem, v druhém řešíme rodinné trable. Zatímco se první díl plynule valil vpřed, druhý pokulhává mezi vtipnými a nudnými pasážemi. Nasmál jsem se, to bezesporu, ale také nudil a dokonce sahal po ovladači. Je to škoda a nezbývá než doufat, že se mi na podruhé zalíbí více a že další pokračování bude lepší. 70% ()

BR23 

všechny recenze uživatele

Neni to síce taká pecka ako jednotka ale je to dosť dobré. Baby Groot bol fajn ale nič extra. Ok, ked sa objavil v závere jednotky tak ano bolo to super, ale furt ho prvoplánovo strkať do scén len aby sa divák pobavil mi príde trocha nasilu a nieje to niečo čo by som vedel oceniť. Teenage Groot (by) bol zaujímavejší :D Tiež mi trocha vadilo že film má minimálnu súvislosť so zvyškom MCU- Avengers (jediná súvislosť bol Adam ukázaný už v Thórovi) a trocha ma mrzí, že dej sa moc neposunul, zato charaktery postáv sa trošku rozvinuli to je fajn. Tiež tam ku koncu ako Ego- planéta sa začala rútit (prečo vlastne bol Ego oslabený? Ved Fight kamenného Ega proti Packmanovi mal skončiť jednoznačne Egovým víťazstvom) bolo veľa samoúčelného digibordelu- stĺpy (kto vie prečo stúpajúce nahor) vynášajú Gamoru a Nebulu do bezpečia. Na druhej strane zápletka s "ja som tvoj otec" a vlastne som aj boh (s malým b nie p ale b) atd... bola dostačujúca. áno pole pôsobnosti sa z galaxie zmrštilo na jednu jedinú planétu kde sa postavičky takmer celý film zdržujú, ale neni to nejaký blábol skor naopak, príbeh je pomerne silný (v štýle Men of Steel, Galaktus- F4...) Sesterské duo Gamora- Nebula bolo fajn. Príbeh Yondu bol super. Vlastne tie to dva prvky (Gamora-Nebula) a (Yondu) sa mi na GotG 2 páčili najviac. :) Hodnotenie 7/10 Bolo to síce velmi dobré ale pecka v štýle prekvapenie, ktoré málokto očakával (ako napr. GotG1) to nebola. ()

CookieCZ 

všechny recenze uživatele

Funguje jako fajn samostatná akční komedie, ale je to naprosto zbytečný film v rámci Marvel Cinematic Universe. 75% ()

52637 

všechny recenze uživatele

Nemam slov, jeste vice akce a jeste vice vtipu. Ty dialogy a hlasky a k tomu ta hudba je proste bombasticka. Stan Lee opet nezklamal rolickou jako vzdy. Potitulkove sceny, tak vydrzte je jich vice ()

mareknovAk 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Strážců Galaxie je přesně to, co jsem si představoval. Dokonce i mnohem víc, než bych si kdy mohl představit. Skvělé efekty, příběh, herci, super gagy, zkrátka úžasný film. Zasloužených 5*, tak jsem se u filmu už dlouho nebavil. ()

jakubesd1 

všechny recenze uživatele

Po humorovej stránke perfektné. Človek sa vedel dobre nasmiať . Niekedy ten ten humor ale vôbec nemusel byť a bol veľmi tlačený. Po vizuálnej stránke mi to prišlo ako scifi pre malé deti ... jednoducho zlaté. A po stránke scenárovej ,príbeh atd to bola miestami nuda kde to zachraňovala roztomilosť malého groota . Pre mňa 70% a nižšie |videné v kine | ()

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama