Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Recenze (1 092)

jiri.juricek 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu svižnější, vtipnější a technicky zas o třídu výš. Příběh dost jednoduchý, ale o ten asi ani nejde, hlavně je to svižná jízda plná skvělých vtipů a hlášek. Podívám se znovu na Bluray určitě a kdo nebyl v kině ať se jde bavit , Baby Groot a Drax vás nenechají smutnými :) ()

MaxDamage1 

všechny recenze uživatele

Film má šmrnc a je dosti srandovní. A ta celkem dlouhá stopáž vás nenechá usnout. Konec si hraje dosti na city,ale to se dá vydržet. ()

SeeSaw 

všechny recenze uživatele

Pokračování Strážců galaxie je z trochu jiného těsta než blockbusterová jednička. Ironicky, největším kamenem úrazu je snaha to vše přehodit na emotivnější vlnu. Příběh o původu Starlorda je zbytečně vleklý a zabíjí podstatnou část filmu. Sice tu nechybí nadupaná akce, ani parádní vypalovačky, bohužel to už ale není ono. Stále mám tuhle partu rád, jenom trochu ubylo z jejich osobitého šarmu. Čtvrtou hvězdu dostanou Marveláčtí emzáci především za šíleňe "cute" Grootika. ()

sportx 

všechny recenze uživatele

Dávám 90 za suprovou komedii a odlehčený večer. Sarkasmus a rozdílnost ras jde opět na popředí. Mimika krále krysy je neskutečná. Děj předvídatelný, někde přeci toho padoucha museli vytvořit. Trojka bude opět vesmírný boj se všim všudy. ()

Artegos 

všechny recenze uživatele

Ak si niekto myslel, že dvojka už nebude tak dobrá ako jednotka bol na veľkom omyle. Nebál by som sa povedať, že je dokonca lepšia. Poriadna dávka zábavy a akcie. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Na stejné úrovni jako jednička rozhodně je to lepší než Civil War i než Logan. Zápletka je slabší než v jedničce, ale nevadí. Ze 2 záporáků ta ženská je nevyužitá vůbec (možná si ji šetří do dalšího dílu) a ten druhý už je lepší, ale moc to smysl už nedává (když z jeho potomků jediný potomek ze Země mu může pomoct tvořit proč si jich nevytvořil více nemluvě o tom, že to s tou rakovinou mu ani říkat nemusel a měl by ho na své straně). Nová postava Mantis totálně zbytečná a nějak nechápu jaký může být u ní další vývoj a ani Nebula moc nepředvede. Všechny ty kecy o rodiny jdou ke konci totálně do háje, když by klidně nechaly Starlorda umřít (kromě Gamory teda a Draxe, který o tom nevěděl na druhou stranu též s tím mohl něco udělat). Film má oproti jedničce dvě vtipné scény (únik z vězení a kobercovka) a celkově mě přišel vtipnější díky Draxovým hláškám naopak násilně rvaný Groot snad v každé scéně už nudí a připomíná Scratta v posledním dílu Doby Ledové . Jinak 5 potitulkových scén nicméně jen 1 za něco stojí. ()

RRRoX 

všechny recenze uživatele

Awesome! Filmy z Marvel Universa mají vzestupnou tendenci, už se nemůžu dočkat Infinity War. Tento díl měl mnoehm více vtipu, uvěřitelné akce a napětí od začátku do konce. Originální nápad i s titulky a tentokráte se opravdu vyplatí počkat až do úplného konce filmu :-) Viděno v IMAXu, což také doporučuji. ()

majorzeman13 

všechny recenze uživatele

" Velkolepá zábava " Skvělý vizuál,hlášky,akce,postavy ! Sice je to o něco horší než díl první,ale pořád je to Marvelácká podívaná. Vřele doporučuji zajít na to do kina !!! Vyhněte se 3D ! Já se bavil hodně !! PS: songy,písně jsou fakt cool,moc fajn .PSS: Kurt Russell a Sly jsou fajn..... ()

Lubess.Knopp 

všechny recenze uživatele

Očekávání od druhé dílu bylo obrovské....Každý s rukou na srdci může říct, že film předčil očekávání a zapsal se do seznamu nejlepších a nejkvalitnějších Marvelovek.90% ()

stret 

všechny recenze uživatele

Zábavné. Stopáž mierne premrštená. Kurt Russel - s tým jeho smutným dobráckym pohľadom - neutiahol rolu záporáka - obsadenie záporáka Russelom je najväčšou vadou filmu. Záverečná povinná akčná jazda prekombinovaná, dlhá a nudná. Ale príprava na trojku je fajn, a ak sa vydarila dvojka, nie je vylúčené že sa vydarí aj trojka. ()

Attanasio 

všechny recenze uživatele

Jesldnotka supr. Dvojka odflaknuta. Nucene frazovite dialogy vedouci jakoze k smichu. Par vtipnych frazi tam je, ne ze ne, ale v tom nucenem prostredi se bohuzel ztraci. Hlavni slabinou filmu pak zustava zbytecny typicky americky pokus o citove zaujeti hrdinu a celeho filmu. Takze z dvojky vysla sracka, ktera ma pripominat neco mezi Twilight sagou, princeznou Fantagiro, Supermanem a z 1% Strazcema galaxie vol. 1, jenz se drzeli zakladnich atributu: lehkosty vtipnost, jedmoduchost, akce. Ave Ja ()

lip2 

všechny recenze uživatele

Jojo mini groot byl fakt roztomilej vtipnej atd ,ale strašně mile mně překvapil drax který byl fakt super.Celkově film fungoval bavil jsem se a to je oč tu beží a jako vždy hudba z 80 super :-D ()

Knifi 

všechny recenze uživatele

Strážci galaxie jsou určitým odlehčením Marvel universe. Postavy si dobírají ostatní, ale i sami sebe. Jsou naplněni humorem a ještě ke všemu má každá postava zcela jiný humor. Navíc roztomilost a legrační vystupování malého Groota je dokonalost sama. Když to vezmu od začátku, tak hned v úvodní scéně musím pochválit tvůrce, za omlazení Kurta Russella ve flashbacku. Což se Marvelu hodně osvědčuje v mnoha filmech. Hned další scéna ukazuje úžasnou nadsázku, akci a humor najednou. Navíc k tomu všemu je tato báječná scéna podbarvená úžasnou hitovkou z osmdesátek. Více viz. Knifi.cz ()

marvolo 

všechny recenze uživatele

Tak očakávané pokračovanie je tu. Ako by som to zhodnotil. Asi to urobím jednoducho a stručne. Akcia dobrá, ale čakal som trošičku viac, humoru bolo dosť, niekedy až moc silene by som povedal a nie každý vtip aj zafungoval tak, ako to bolo myslené, dej jednoduchý, záporák kvalitný a záver dojemný. Na mňa až dosť, od marvelu som nebol na niečo podobné zvyknutý a normálne sa mi v kine tisla slza do očí. Celkovo si ale myslím, že jednička bola lepšia, originálnejšia, ale že dvojka nesklamala ale ani ma nejako neposlala do kolien. Boli momenty, kedy som sa trošičku nudil, ale určite to chce ešte čas a pozrieť si to znova. Pamätám si, že podobne rozpačito som zhodnotil aj jedničku, no po čase si myslím, že to bola jedna z najlepších marveloviek :) Každopádne dávam "len" 4 hviezdičky, lebo sa podľa môjho názoru jednalo len o nejakú kópiu jedničky, kde sa snažili všetko to, čo fungovalo, proste zdvojnásobiť. Ale menej je niekedy viac a ten humor tu podľa mňa nezafungoval tak, ako v prvej časti. ()

Bassko 

všechny recenze uživatele

Celkom silné tri hviezdy, ani som sa nenudil, aj to bolo zábavne. Bohužiaľ mi celý príbeh pripadal vcelku slabý a necelistvý, robený skôr pre to, aby mohli vynikať niektoré skeče. Hlavný zloduch narozdiel od ostatných marveloviek nebol až taký plytký, ale zimomriavky z "veľkého" finálne tam chýbali a akosi to so mnou nič nespravilo (P.S: Drax je jednoznačne najlepšia postava z tejto partie). ()

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama