Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Recenze (1 091)

Martixx 

všechny recenze uživatele

Jedno velke digitální porno s perfektním vizualem. .. Je to vtipne, rychle to uteče , ale za jedničkou to pokulhává ... 80% ()

kulitschka 

všechny recenze uživatele

Hele, já nějak nevim. První polovina filmu je naprosto boží, vtipná, odsejpá to zcela úchylně a já se bavila božsky. A pak najednou přijde taťka a celej film je..divnej. Nevysvětlenej. Pomalej. Nesedí to. A když, tak divně. A blbě. I když na duo Tango&Cash si docela potrpím a jsou skvělí. Nicméně epický závěr otec/syn je divnej. Emočně mě to prostě nevtáhlo. Co jsem ocenila, byl Yandu, výbornej kousek od začátku do konce. Zbytek s tou planetou tam nemusel být a ani bych po něm nevzdechla. Ovšem dojem mi masivně kazily titulky v kině, protože autor psal jeho jméno Udondu nebo jak. No a závěrečné titulky, kde se nevyplatí čekat na meziscény, mě prostě vyprudily na kost. Takže za tři. První půlka za pět a tu druhou nechám běžet na televizi, až budu vařit nebo něco. Neurazí, ale nestojí mi to znova za to. Na druhou stranu chci ocenit, že každá postava má vypracovanou backstory a na scénáři se někdo fakt nadřel. Věřím, že potíž s druhou půlkou filmu je prostě jen můj dojem ze změny směru filmu, určitě si to ostatní dokážou fest užít. Je pěkný vidět, že i takovou úchylárnu lze konzistentně propracovat. ()

Papiryk 

všechny recenze uživatele

Bál som sa, či dvojka prekoná jednotku. Nepodarilo sa. Film je síce plný farieb, akcie, humoru, super pesničiek, ale stále to nebolo lepši ako prvý diel, ktorý je tesne nad. Záverečná bitka v štýle Man of Steel sa nevyrovnala bitke o Xandar. Príbeh je skvelý, hudba trochu slabšia oproti jednotke ale stále super. Film je hlavne o emóciach a o hľadaní rodiny a toho dôležitého v živote. Päť potitulkových scén je dosť, bohužiaľ len jedna nám prezrádza, čo sa bude diať v MCU v blízkej budúcnosti. Snímok určite odporúčam pozrieť v kine.85% ()

GalaktikHero 

všechny recenze uživatele

Paráda!!! Jednotka je prekonaná! Perfektný film, pre každého, kto sa prišiel do kina baviť a zasmiať. Fantastický Kurt a Sly ako čerešnička na torte. A chcem Groota domov! ()

Majkowski 

všechny recenze uživatele

Vážně jsem čekal, že tenhle film propadne takzvané "kletbě sequelů", ale světě div se, on se stal pravý opak. Řekl bych totiž, že to byl ještě větší nářez, než první díl, a to je co říct. Mělo to kvalitní humor, zajímavou zápletku, skvělé vizuální efekty a cameo Davida Hasselhoffa. Co víc si přát? (90%) ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Typická dvojka - větší, digitálnější, vtipnější, ale bohužel také více o ničem. Klíčová slova jsou rodina a přátelství. To by bylo v pořádku, ale všeho moc škodí. Samozřejmě je to pořád vtipná zábava. Ale jako by to ani nezapadalo do MCU. Easter eggy už jsou až moc pro fajnšmekry a tudíž je málokdo pobere. Potitulkovek je sice vážně pět, ale všechny o ničem. Žádný nástřel dalšího filmu jak jsme si zvykli. Jo a ta nezranitelnost postav už je celkem únavná. Nu ale Baby Groot je k sežrání, že? :-) ()

Kopeos 

všechny recenze uživatele

Oka nedá mi to. Dvojka předčila očekávání... Myslel jsem že lepší než jednička nebude ale stalo se. Po filmové stránce bomba. Bohužel obrovské zklamání je Soundtrack. Nezlobte se ale takhle to odfláknout to je do nebe volající. Soundtrack z jedničky je špica dodnes můj nejoblíbenější ale to co předvedli u dvojky... No je mi z toho zle. ()

fajntomas 

všechny recenze uživatele

Šel jsem na to né úplně s chutí a věděl že budu trpět, nakonec to nebylo tak špatný na půl hodinky jsem si zdřímnul. Zaujala mě úvodní scéna tančícího klacka, což je předělávka ch.walkena z klipu f.slim(https://www.youtube.com/watch?v=wCDIYvFmgW8). Je tam víc zajímavých obrázků, ale vyznívají moc jako kopie než vlastní pohledy režiséra a vůbec chybí souznění děje. Je to trochu chaoz i v hereckých výkonech i v ději. Vyvrcholením je David Hasselhoff. 55% za originalitu. ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele

Je to prostě výplňový film, který časovou osu od Dr. Strange po Avengers 3 (4) vůbec neposunuje. Prostě je to pro mě zklamání, a i moje hodnocení bude docela slabé. 70 %. Míň, než film před 3 lety a samozřejmě i méně než loňské Dr. Strange, který mně prostě bavil více. ()

Narg79 

všechny recenze uživatele

Teď jsem se vrátil z kina a byl jsem překvapivě spokojen :) Vtipy, hlášky, smysluplný děj, řezal jsem se smíchy většinu filmu. O jednu hvězdu jsem dal méně asi jen proto že ukázka na trojku v tom druhém videu v titulkách byla dost krátká, ale jinak super film po delší době. Můžu doporučit všem co mají rádi humor a viděli první díl, jinak by nový divák jisté věci nepochopil :) Za mě o dost vtipnější než první díl. ()

Tobias_Sin 

všechny recenze uživatele

Místy zacházející až k trapnosti a humor se vytrácí. Jsou tam velmi dobré scény - například hned ta úvodní je velmi nápaditá a originální, ale ta střední pasáž mi přišla prostě bezvýrazná, slabá, prostě nudná. Konec vše trochu napravil. Opět vcelku povedená hudba. Pokud čekáte scifi komedii, dostanete ji. ()

PsenickaR 

všechny recenze uživatele

Tak musím přiznat, že po Hulkovi s Nortonem je to pro mne osobně asi nejslabší marvelovka. Tím nechci tvrdit, že je špatná, vždyť jí i tak dávám za 4*, ale prostě ostatní filmy od Marvelu měly něco víc. Samozřejmě jsem se dobře bavil, ale byly momenty, kdy ta stopáž 2 a čvtrt hodiny byla znát. Celkově mám pocit, jako by Vol.2 do marvelácého nového vesmíru ani nepatřila, chybělo mi propojení s ostatníma filmama, první díl strážců měl propojení v postavě Thanose a kamene nekonečna, takže zcela logické spojení se světem Avengers a přípravou na Infinity war. Ale tenhle díl, ač přes hromadu digitálních triků je spíše komorní a řeší primárně jen rodinné poměry. A to je bod, který tomu podráží nohy, protože vystavět film jen na řešení vztahu otec/syn, kde sice otec je celá mocná planeta, je prostě málo a tak na konci i prostě chyběl nějaký skutečný boj s reálným záporákem, ten tu poprvé u Marvelu nebyl a nechápu to, jako by se najednou inspirovali u DC a nabídli nám jejich verzi digitálního bordelu, kde na rozdíl od Batman v Superman bylo vše za světla, takže lépe viditelné, ale bordel to byl stejný. V trapných rodinných momentech drží film nad průměrem roztomilý Groot, který byl parádní a pak hlášky Draxe, které byly nenucené a k němu seděly. Hlášky Rocketa byly někdy vtipné, jindy otravné, takže ty stavím až za Draxe. Kurt Russel v roli Ega byl takový nemastný neslaný, prostě chyběl opravdu dobrý záporák, ale plusový bod zaslouží za totální suchou hlášku, kterou utnul to zasrané rodinné plkání : " taky mi rvalo srdce, když jsem jí vytvářel ten nádor v hlavě " . Takže nový díl dobrý, ale rozhodně není lepší než jednička a nepatří k tomu nejlepšímu, co u Marvelu vytvořili, snad se parta pochlapí v Infinity wars a snad letos mé očekávání super kousku Marvel naplní, má na to ještě 2 filmy, tak uvidíme. PS : aby toho nebylo málo, tak i potitulková scéna nestála za to čekání a nejslabší ze všech zatím. ()

majlika3 

všechny recenze uživatele

Strážci Galaxie 2 se mi líbili mnohem více než 1. Ve filmu je dostatek akce, humoru a podstatně více emočních scén- někdy možná až moc, na jeden film se tam usmířilo až moc lidí. Moje hodnocení je na pomezí mezi 4 -5 ()

Marelis 

všechny recenze uživatele

Vtáhne Vás do děje, zacloumá bránicí, necháte si líbit další a další minuty s hladovým a toužebným očekáváním toho co se bude dít. Jako když rozjařený a zcela reality zbavený podnikáte absolutně bezpečnou cestu totálně nebezpečným územím. Sem tam narazíte na malé komorní drama odehrávající se v popředí, zatím co v pozadí zuří bitva, která přece není tak podstatná, přece divák ví, že se tam střílí a bouchá. ALE to malé komorní drama je tak intimní a zajímavé, že Vás okouzlí a nadchne jako malé dítě. Hlášky mezi aktéry, jakoby nepřiměřené a načasované tak, že si jich všimne snad každý, vedou k výbuchu smíchu, není jiné cesty pro vnímavého člověka. Bravurní kamera a triky, animované postavy jsou zakomponované tak, že se dají brát jako reálné a přirozené, prostě lahůdka. ()

neo101 

všechny recenze uživatele

Jak v jedničce perlil Star Lord, tak tady si pro sebe veškerou pozornost strhává Drax. Hláškuje mnohem víc a opravdu dohání až k slzám. Babygroot je fajn, ale v potitulce jedničky stačil a byl vtipný. Zde snad jen jeho taneční intro a geniální scéna s hledáním číra. Mohl být víc badass a využít schopnosti i přes svou minipodobu. hudba opět geniální, vsuvka s Haselhoffem k popukání, rozhodně si Strážci 2 neudělali ostudu. Trochu víc bych rozjel nevyřčené mezi Gamorou a Quillem. ()

io. 

všechny recenze uživatele

Vizuálně pěkná podívaná - viděl jsem 3D a to taky vřele doporučuju. Pobavila mě hromada hlášek, děj byl přehledný a solidní. Na tento film jsem se těšil a tvůrci mě rozhodně potěšili a nezklamali, jak to bohužel u pokračování čehokoliv často bývá. Naprosto skvělé! ()

Trnovec 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalý film plný akce a humoru. Nikdo z hlavních postav nezklamal a celé kino se několikrát celé rozesmálo. Tento film mě osobně přišel lepší než první díl a parádně jsem si ho užil. Za mě plný počet a čekám další pokračování :) ()

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama