Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Recenze (1 091)

Bixbi 

všechny recenze uživatele

Nejít na to se svým kamarádem (ten dement v kině, co se směje úplně všemu a na celý sál), tak bych se těm vtípkům asi tolik nesmál. Ale buď můj kámoš zapůsobil na všechny v kině jako na mě, nebo je to opravdu dobré a vtipné. BTW uvádíte to tu jako Akční/Dobrodružný/Sci-Fi a opravdu je to dle mého názoru main komedie. Bavil jsem se, nemyslete teď na ty kecy na začátku komentáře, je pravda, že bych se nesmál tolik, kdybych šel sám, avšak smál bych se dost. Ten film je skvělý, vtipný, cejch rodiny se tady hezky rozjede, vysvětlí se původ hlavní postavy a Groot je k snědku. Na to, že je to celé natočené před zeleným plátnem, tak mi nepřislo, že by někdo zahrál špatně. Dokonce i blboun Bautista se mi líbil. Takže pět hvězd strážci, doufám, že jsem Vám je nedal nadarmo. ()

malahradna 

všechny recenze uživatele

na tento film som šiel s tým, že jednotka sa mi zdala nie veľmi zaujímavá a tak trochu ma aj nudila...no neskutočne som sa bavil...tie dve hodinky mi ubehli ako voda, postavy sú sympatické, hudobný mix trochu slabší ako v prvej časti, Groot je úžasný, vtipy fungujú a film ako celok baví...nenáročná popcornová zábava... ()

Mzetko 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Strážců Galaxie byl ve všem větší a odvážnější a bylo zřejmé, že si James Gunn dal skutečně záležet na tom, aby splnil přání všech komixových fanoušků. Velmi potěšila také slušná nálož bonusových scén na konci a dokonce ani v průběhu titulek samotných se člověk nemohl nudit. ()

Herrydos 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně film splnil co jsem od něho čekal. Hodně osobní příběh který byl sice vážněji překládán divákovi ale to by ho naši hrdinové nesměli shazovat při každé příležitosti. Celkové zpracování je prostě dokonalé stejně tak jako u jedničky soundtrack boží a psal sem to i u jedničky a i zde se náramně povedlo 3D zbytečně nekřičí ale některým scénám hodně přidává a nepůsobí rušivým dojmem. Za mě skvělá akční komediální podívaná která mě v IMAXu skvěle na dvě hoďky zabavila pokud váháte zda vstoupit do stejné řeky i po druhé já za sebe říkám že rozhodně ano. 5* ()

Tarenee 

všechny recenze uživatele

Pro mě dokonalý film na depku.... Smála jsem se skoro pořád... Jistě to že jde o film před zeleným plátnem je jasné a všichni to víme.... Každopádně pěkně to navazuje na předešlý díl.... Jsou rodina a chrání se ačkoli trochu neortodoxne.... Určitě se na to podívám znovu a jsem zvědavá do budoucna.... ()

teekanee 

všechny recenze uživatele

Super nahláškovaná jízda od začátku do konce. Dlouho jsem se v kině takhle nenasmál. Možná tam nějaké chybky byly, ale ty jsem více než ochotný odpustit. Edit: Po druhém shlédnutí zvědám hodnocení. Film není tak výborný a pamětihodný jako jednička, ale samotnej humor je tu excelentní. 85% ()

Kamzicky 

všechny recenze uživatele

Dávám 4* a to jen za to jak Marvel dělá to co dělá. Jak byla jednička velký boom tak sice pokračuje v podobném stylu, ale ztrácí se střední úroveň děje. Dojdete 20min funny sekvence pak bum 20min vážná sekvence atd. je to dost rozlítaný film. Kdo miluje jedničku tak ho to určitě neurazí ale myslím že ani neohromí ()

SimiT84 

všechny recenze uživatele

Pecka, skvělá jízda, film si utahuje sám ze sebe, nebere se vážně a ani se o to nepokouší. Proto všechno, co je ve filmu přestřelený, takže všechno :-), není vůbec rušivý nebo trapný. Potřebuji vidět ještě jednou, abych zjistil, jestli to nebude nakonec za 5*. Edit: po druhém shlédnutí v klidu domova se opravím v tom, že se Strážci neberou vážně. Ve skutečnosti se dotýkají docela závažných témat, jen jsem tomu v kině nevěnoval pozornost. A rozhodně to není na škodu...zatím, ale zůstanu u 4*. Uvidím, jak se mi rozleží v hlavě a jestli se k Vol. 2 budu tak rád vracet jako k jedničce. ()

migr 

všechny recenze uživatele

Klasicsky fungující hollywodská srdceryvná klasika92%,otervírajíci další možnosti. Přehypovaná(suprbarevná) 78% ()

EricNor 

všechny recenze uživatele

Konecne marvelovka, na kterou se da koukat. Strih je tady proveden pomerne stridme, aniz by film ztracel na tempu a epicnosti. Diky za delsi zabery, zabery z dalky abychom vedeli, kde presne jsme a taky za pomerne caste zpomalene zabery, aby vsichni pochopili o co tam vlastne jde. Vraci se Star lord, myval, zelena holka, modrej kluk a bautista. Groot za sebe poslal sve mini. Objevuji se take dva novi strazci. Postav si uzijete vsech zhruba stejne, nikdo nema vic nebo min casu, aspon me to tak prislo. Spousta vyraznych vedlejsich postav a presto se film nijak nezamotava a porad vite, kdo je kdo a o co jde. Perfektni playlist skrz cely film. Songy sedi naprosto presne. Je tam sice par hluchych mistecek, ale to jen drobna vada na krase. Bohuzel mi zazitek zkazili divaci, co se chovali jak u sebe v prasecim pribytku. Nohy na sedackach, susteni a chroupani ve chvilich, kdy je ticho, odpadky kolem sebe. Stallona na ne za poruseni kodexu. ()

Kesinka 

všechny recenze uživatele

Za jedničkou poněkud pokulhává a občas je to trochu křeč. Ale pořád je to dost dobrej biják a člověk se u toho fakt zasměje. Takže - not bad. 85% je myslím slušný hodnocení. ()

goauld 

všechny recenze uživatele

To bylo barev až všechny mé čtyři oči přecházeli :-)) Tolik barev pohromadě už jen tak asi nenajdu ani v Avataru 5. Bylo to typicky Marvellovské - přeplácané, ale asi to tak mělo být. Gagy (kterých bylo ve filmu přehršel) díky hlubší nenzalosti věcí, šly v podstatě kolem mě (což je asi škoda, bo zřejmě o to víc bych se bavil), což může zřejmě být dáno tím, že nejsem zrovna Amík, takže... kdo je nějaká Mary puppet?? a vůbec... David Hazelhoff - toho znám!!! To dávali na RTL v 90let, když bylo po komančích a náhle se v ČSSR otevřel trh s "kouzelnýma krabičkama" zvanýma satelitní přijímač :-) Děj byl našlapán od začátku do konce a rušivých patosů/erotiky/moralizování bylo naštěstí zanedbatelné množství. Jsa vědom, že toto je spíše určeno pro mladší publikum (to starší má Vetřelce...třeba :-)) tak pochopitelně neřeším "úlety". Výslek je, že se divák při tomto dílku bavil a to bylo podstatné. ()

adelfilm 

všechny recenze uživatele

na pokračování jsem čekala celý rok. první ohlasy, byly negativní o to více mě, ale pokračování zajímalo. premiéru jsem bohu žel nestihla a musela jít na druhé promítáni do malého sálu. vůbec mě to nezklamalo, konec byl sice divný, ale dle mě to bylo přesně, jak to má být. vtipy které nesměli chybět, super hudba, dobrý příběh a hodně dobrá kamera. vše na svém místě :D ()

Jouzi.Ef 

všechny recenze uživatele

Zničilu můj neioblíbenější film. :( Myslel jsem, že jdu na akční, sci-fi film a né komedii pro 10 leté děti. Jsem z toho v šoku, vždyť jednicka byla tak senzacni, ze jsem musel dat bez jakeholi zavahani ★★★★★ a naprosto mi davala hlavu a patu. Prave to mi v pokracovani tolik chybi. Deji jsem proste neprisel na chut - jeden velky "mozek" a jeho vizualni zpracovani mi zkratka nesedlo a s tim jde ruku v ruce i dejova linka s Peterovym otcem, kterou jsem si teda predstavoval jinak. Dalsi velky rozdil oproti jednicce je ten, ze byla o dost temnejsi, desivejsi a napinavejsi. Zde si opravdu dela kazdy ze vseho akorat tak pr*el a o pocitu jakehokoli strachu o hlavni hrdiny nemuze byt ani rec, spice jsem mel pocit, ze sleduji nejakou komedii ci parodii na Strazce vesmiru...pardon, Galaxie. No, co se da delat... dnesni divak si asi zada hodne lacinych vtipku. ()

Star_Lordz 

všechny recenze uživatele

Pokračování jednoho z nejúspěšnějších filmů ze série Marvelu. Film se snaží vyrovnat se prvnímu dílu, jak množstvím vtipů, tak zajímavostí zápletky, která bohužel pokulhává. Doufal jsem aspoň v naznačení spojení s ostatními filmy od Marvelu, jak už to bývá, ale mé očekávání se bohužel nenaplnilo. Zápletka jak už bylo řečeno není nápaditá a hlavní záporná postava je až příliš silná. ()

Kuba98 

všechny recenze uživatele

Další super Marvelovka. Po skvělé jedničce přichází možná ještě lepší dvojka. Starlordova parta je pořád vtipná, Groot ještě roztomilejsi a Dave Bautista chrlí jednu hlášku za druhou. 90 % ()

Thercukial20 

všechny recenze uživatele

Od tohohle filmu jsem měl nemalá očekávání. A nakonec je druzí Strážci taky všechny splnili. Gunn sice prvním dílem nastavil laťku hodně vysoko, ale dle mého názoru ji tímto filmem dokázal překonat. Trochu jsem se sice bál přílišného nadužívání digitálních triků, ale nakonec se mi výsledný velmi pestrý vizuál velmi líbil. Retro songy a celkový soundtrack opět úplně top a filmu dodávaly neopakovatelnou atmosféru. Co bych možná trošku vytkl, byl příběh, který se málem nedostavil a jediná dějová linka, kde se pořádně něco dělo, byla ta s Rocketem, Grootem a Yondem. Před finální bitkou, kdy přijde celkové rozřešení příběhu, jsem sice trochu pocítil zklamání nad přílišnou jednoduchostí děje, ale na druhou stranu Gunn na úkor pořádného příběhu upřednostnil postavy a dle mého názoru tak udělal dobře. Všechny postavy se vývojově posunuly o kus dál a Gunn jejich charaktery znovu přesně vystihl a dodal jim opravdu hloubku. Akce byla super a po technické stránce velmi dobře zvládnutá a vzhledem ke zbytku filmu také velmi dobře vyvážená. Záporák se podle mě opravdu povedl a dostal opravdu dost prostoru a potřebnou hloubku a motivaci a líbila se mi jeho propojenost na jednu z postav, díky které dostal úplně jiný rozměr než jiný marvel záporák a nakonec i díky tomu děj vyústil ve velmi emotivní závěr. Humor byl znovu na vysoké úrovni a během filmu jsem se nasmál víc jak u nějaké rádoby komedie. Pochmurný závěr filmu mi spravila úplně poslední scéna, která byla nádherně dojemná. Celkově jsem si celý film neskutečně užil a Marvel nám vyslal další nefalšovanou pecku. Za mě určitě jedna z nejlepších marvelovek. A cameo Stana Lee zase nezklamalo, stejně jako všechny potitulkové scény. ()

Cuffini 

všechny recenze uživatele

Pýtrson, jeho Fiona po detoxikační kůře, punkovej Avatar, který odmítal nosit rovnátka, veverka, co utekla z farmaceutického výzkumného centra, mini Mlátička a pokerovany, oholeny, vysmátý Kajinek, jsou znovu v akci na svobodě! Děj je trochu pitomej, Fiona zase měla svý dny, nebo to fakt už nechápu, ale ta hloubka obrazu a rozmanitost našeho galaktického nekonečna mě docela ba. Vlastně mi to připomínalo rodinná pouta, jak u fotříka prožívajicí krizi středního věku, která je očividně i ve vesmíru ignorována, pak se nedivme, co ti chlapi bez hormonů dělají na stará kolena za hovadiny (myslí si, že můžou všechno, nebo si koupi novou matračku viz hnusná uspavajici můra made in China atd.) No nebo klasický sourozenecky vztah mezi frigreenkou a její sestrou, která přestala brát sedativa, na což se jí rozpila řasenka do bělma a ještě ke všemu se nebala použít žiletku i na svoji namaštěnou hlavu Herou. To komentovat nebudu, neboť my, vychování nejenom rodiči, ale hlavně sourozenci, tyhle stavy moc dobře známé. Mám jen takové mravenčení ve svem solaru plexusu, ze trojka bude šit. Ale za soundtrack opět palec hore, to se musí nechat... ()

SebastianB 

všechny recenze uživatele

Strážcovia Galaxie 2 sú plný humoru a skvelých scén.Osobne mne sa druhý diel páčil ešte viac ako prvý.Výborná hudba tiež nechýbala ani výborné herecké výkony.Príbeh bol o niečo slabší čo bola horšia stránka filmu.Inak naplnil očakávania a aj dvojka patrí medzi najlepšie filmy od Marvelu.85% ()

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama