Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ramrod (Wings Hauser) je psychopatický pasák so sadistickými sklonmi. Keď sa ho jedna z jeho šľapiek pokúsi obtiahnuť, zaplatí za to veľmi draho, svojím životom. Jej kolegyňu, Princeznú (Season Hubley), neúspešnú biznismanku, ktorá sa prostitúciou pokúša zabezpečiť svoje dieťa, donúti detektív Tom Walsh (Gary Swanson), aby im pomohla dostať Ramroda do väzenia. To sa síce podarí, ale jemu sa podarí ujsť aj s informáciou o tom, kto ho tam dostal. Pred políciou vyvstane neľahká úloha, ochrániť Princeznú pred rozbesneným šialencom. (beso74)

(více)

Recenze (6)

xmy 

všechny recenze uživatele

Vice Squad, povedená, drsná a hlavně u nás nepříliš známá (což je dle mě škoda) 80's kriminálka se vším všudy. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Hodně drsná kriminálka, ve které se policie snaží dopadnout sadistického násilníka a vraha dívek. Celý film vlastně popisuje dosti věrohodně a naturalisticky hon na tohoto prasáka. Film obsahuje skutečně divokou a velice realisticky vypadající porci násilí. Emoce hercům skutečně věříte. Celé je to takové špinavé, pesimistické, oplzlé ... Dost působivý film, nic pro slabé povahy ... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Ucházející kriminálka o honu na násilnického pasáka, zajímavá tím, že se celá odehrává během jedné noci. Má to dobrou atmosféru osmdesátkového nočního L. A., ale za nějak extra drsné bych to neoznačil a ani Hauserův pasák nebyl nějak pamětihodnou postavou/hereckým výkonem. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Skvela osmdesatkova primocara krimi, s mirne beckovym nadechem a s krasnou Season v hlavni roli. Nocni mesto, neony, poldove, prostitutky, pasaci, spina...a vrah. Pokud nemate radi osmdesatkovy vizual, uberte si hvezdu. A pokud nemate radi beckove krimosky, uberte dalsi. Me to bavilo. 5- ()

Zupan_ 

všechny recenze uživatele

Tu neviem čo dodať, kolegovia to opísali dosť výstižne. Asi len že Hauser je fakt držka , jeho typická rola úchyláka mu tu fakt sadla. Tu to zahral perfektne, takého magora som vo filme už dobre dlho nevidel. Film samotný je naozaj kvalitná a drsná jazda a strašne sleazy. ()

Reklama

Reklama