Reklama

Reklama

Kukuřičné děti 6: Návrat Izáka

  • USA Children of the Corn 666: Isaac's Return

VOD (1)

Obsahy(1)

Přešlo mnoho let od hrůzných událostí v kukuřičném poli v Gatlinu, kde sekta zfanatizovaných dětí pod vedením Izaka naplnila kult lidských obětí. Teď nastal čas, aby se setkaly děti těchto dětí a jejich osud se naplnil... Hannah Martinová se po letech vrací do Gatlinu, aby našla svou matku, která ji kdysi poslala pryč. Najde zde podivnou komunitu lidí, která vznikla pod vlivem dávných událostí. Mnozí věří Izákovu proroctví: když se prvorození potomci prvních dětí kukuřice setkají, dají život nové lidské rase... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Tsunami_X odpad!

všechny recenze uživatele

Myslíte, že mohou mít děti kukuřičných dětí nějaké děti, aneb vítejte do oceánu nudy a nechtěné trapnosti. Nejsem žádným příznivcem této série a abych se přiznal, je toto vlastně první díl, který jsem viděl. Každopádně člověk od samostatného filmu čeká, alespoň nějaké to naznačení souvislostí či vztahů, jelikož může dojít k situaci, že absolutně netušíte na čem jste a o co jde. Zde si lze pomoct jedině internetem, prostudovat si ploty minulých dílů a směle si pustit tuhle bejkovinu. Jenže tohleto bohužel žádná bejkovina není. Hlavní protagonistka přijíždí do liduprázdného města, trpí halucinacemi, vizemi a zřejmě i demencí, což se dá vyčíst z jejího klasického „teens-kill horror“ chování. Ten zlomyslný Izák, který se po mnoha letech probírá z komatu je vlastně dosti legrační pouťový lilipután, který vystraší tak maximálně onu zmíněnou kukuřici. Na druhou stranu je prakticky jediný (nechci prozrazovat vskutku geniální pointu), kdo se dokáže chopit čehokoliv a uskutečnit akci. Bohužel té je tu vskutku malinké množství a tudíž se naprostou většinu času nudíte, jelikož ke zlomyslnému pochechtávání tomu přece jenom něco chybí. Ale Izák je rozkošný....ťuťu ňu’nu ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Issac se vratil. A nejen on, ale i jeho predstavitel, liliputansky kriplik John Franclin. Ten si pravdepodobne zacal styskat po sve nejznamejsi roli a tak dokonce sepsal i scenar. Nějakým zpusobem se mu ho podarilo udat hlavounum u Dimension, kameraman vyfasoval sadu zlutych filtru a mohlo se zacit tocit. Proběh je opet znacne dementni, ale nastesti je to místy celkem i svanda. Franclin se pitvori sec mu sily staci, obcas někdo umre (bohuzel samotne deti jsou opet trestuhodne neaktivni a prakticky nevrazdi) a pomerne velkou roli ma i fajn chlapik Stacy Keach. Navic, a to je zasadni změna, poprve dojde i na trochu vetsi naznaky sexu. Taky uz bylo na case. Pokud vam neprijde zabavnej malej chlapek v crenem, který se snazi vypadat tvrde a nebezpecne odectete z hodnoceni dva bodiky. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Já, opravdu a přísahám na holej pupek, snažil jsem se najít pozitiva na tomto Xtém pokračování Kingovy předlohy k prvnímu dílu, žel dařilo se mi stejně jako houbaři v lednu. jasně, pár záběrů stojí za kladné zhodnocení, ale jinak film nenabízí vůbec ale opravdu důrazně opakuji vůbec nic zvláštního. Jednak zprvu nepochopíte oč jde, pokud neshlédnete nějakou z předešlých částí série a jednak i když by ste ji shlédli, pořád budete hledat alespoň špetku příběhovosti, špetku něčeho co vás chytí a nepustí. Zase se tu někdo čachral v teenage vyvražďovačkách a snažil se to zamaskovat podivným vyprávěním okolo, no a zase neúspěšně. Je to prostě vidět. Nedá se jinak než odeslat tento "horor" do hlubin zapomnění. Amen ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1984 bol natočený snímok "Kukuričné deti". Je to filmová adaptácia rovnomennej krátkej poviedky amerického spisovateľa Stephena Kinga, ktorá pochádza zo zbierky Nočná smena. Je tam jedna z najlepších. Jej filmová podoba však nie je moc podarená. Je hodne vidno, že sa jedná o nízkorozpočtový film. No i napriek tomuto nedostatku to naštartovalo dlhú sériu filmov, ktoré boli voľným pokračovaním pôvodného Kingovho príbehu o vražednej sekte detí z malého mesta Gatlin. Neboli to žiadne horrorové klenoty, s každým dielom to naberalo klesajúci trend, ale dalo sa na to pozrieť. Avšak časť s poradovým číslom šesť, ktorá nesie názov "Children of the Corn 666: Isaac´s Return", je už fakt na hrane odpadu. * ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Kukuřičné děti 6 návrat odpadu. Nestává se mi tak často, abych se ztotožnil s žebříčkem zdejších nejhorších filmů, ale tady nemám co bych dodal úpadek téhle série lze pozorovat prakticky od jejího začátku, ale tenhle díl tomu nasadil korunu. Vlastně ani nevím koho může bavit tohle vůbec točit a hlavně pro koho.0% ()

petero odpad!

všechny recenze uživatele

A toto bolo čo? Totálny chaos záberov, všetky postavy sa zjavujú znenazdajky ako duchovia, keď sa niečo začne diať zrazu je z toho sen, takže sa vlastne nič nedeje, kukurica je opäť nečinná, nič, nuda. Napriek krátkej dĺžke nedopozerateľné, mal som už hodinu za sebou keď ma z toho utrpenia vyslobodil sladký spánok, keď som sa zobudil ani počítač to nezvládol prehrať do konca, vyhodil error... dobre a teraz k návratu Isaaca (i jeho predstaviteľa) z jednotky - Mr. Bean v horore. Deťom kultu začne šéfovať 35 ročný kripel, vyzerajúci na 50!!! Totálne porušenie pravidiel. Totálny odpad!!! Choďte do p...! ()

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z tých horších (hrozných!) dielov Kukuričných detí. Minimálny bodycount, nezmyselný dej, strašný scenár a kompletné klišé direct-to-video hororov (filtre, rodinné spriahnutie úhlavného zla a hlavnej hrdinky, snové vízie...) sa nedajú zakryť návratom komického Izáka (úžasne nemotorný John Franklin), sexy hlavnou hrdinkou (a jej jemne gotickou kamarátkou) a jednou dvoma fajnovými vraždami (prepolená hlava). Stále je to rutinná nuda. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Piatok trinásteho, brko jak snickerska a Kukuričné deti 6. Čestná hviezda zato, že to bola moc šialenosť aj na brakové, céčkové vody videopožičovní  90.tych rokov. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Po slušné pětce přišel zase kvalitativní úpadek... Isaac se sice vrátil, ale je to hrozná nuda... Jeden bod, za směšného Isaaca... Jak on se tváří, to mě fakt rozesmálo... Jo a za dvě pěkné vraždy... A to je tak asi vše... ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Film je časťou série: Children of the Corn (1984) [60%], Children of the Corn II: The Final Sacrifice (1993) [60%], Children of the Corn III: Urban Harvest (1995) [60%], Children of the Corn: The Gathering (1996) [70%], Children of the Corn V: Fields of Terror (1998) [40%], Children of the Corn 666: Isaac's Return (1999) [30%], Children of the Corn: Revelation (2001) [50%], Children of the Corn (2009) [50%], Children of the Corn: Genesis (2011). ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Scéna s kosou bola cool, ale inak nehorázna nuda. Zaujímavé, koľko filmových dielov môže vzniknúť podľa krátkej poviedky... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem film poprvé shlédl byl jsem rozhodnutý dát co nejmenší hodnocení, protože až na pár scén a momentů se mi šestka zase až tak moc nelíbila. Jenže to jsem ještě netušil co přijde v sedmičce a tak jsem rázem přehodnotil svůj původní úmysl a pustil si snímek znovu. Během toho jsem si uvědomil kam až tahle série dokázala spadnout a po slabé dvojce, směšné trojce a nepochopitelné pětce jsem byl vlastně rád, že jsem mohl znovu vidět Isaaca a i když už to nebylo ono dám přece jenom 50%, protože tohle byl pánové i dámy poslední záchvěv Kukuřičných dětí a to co následovalo potom byla přímo katastrofa. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ou, tohle si Ten, jenž kráčí mezi řadami opravdu nezasloužil. Kukuřičné děti prakticky bez dětí? Jen s houfem mládežníků? A příběhem, který, ač technicky vzato navazuje na jedničku, popírá její mytologii? A neskutečně ubíjející nudou? Chvalme Toho, jenž kráčí mezi řadami, alespoň za tu Nancy Allen. ()

raimi odpad!

všechny recenze uživatele

OK, tady je to hodnocení naprosto adekvátní. Ten film je neskutečně debilní, nudnej, hnusnej, trapnej a nehorázně špatně natočenej. Žádný pozitivum jsem nenašel. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Najhorsi diel Kukuricnych deti. Vlastne, ono je tazko vybrat, ktory hnoj je vacsi a smrdi viac, ci trojka, patka alebo sestka. Ale sestka je najdementnejsia, bez debaty. 0 % ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že práve Návrat Izáka je najslabšia časť sfilmovaných Kukuričných detí. Aj keď odklonenie od úvodnej časti je aj tu zrejmé, potešila aspoň prítomnosť Izáka a snaha o príbeh. ()

Reklama

Reklama