Reklama

Reklama

Kukuřičné děti 6: Návrat Izáka

  • USA Children of the Corn 666: Isaac's Return

VOD (1)

Obsahy(1)

Přešlo mnoho let od hrůzných událostí v kukuřičném poli v Gatlinu, kde sekta zfanatizovaných dětí pod vedením Izaka naplnila kult lidských obětí. Teď nastal čas, aby se setkaly děti těchto dětí a jejich osud se naplnil... Hannah Martinová se po letech vrací do Gatlinu, aby našla svou matku, která ji kdysi poslala pryč. Najde zde podivnou komunitu lidí, která vznikla pod vlivem dávných událostí. Mnozí věří Izákovu proroctví: když se prvorození potomci prvních dětí kukuřice setkají, dají život nové lidské rase... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1984 bol natočený snímok "Kukuričné deti". Je to filmová adaptácia rovnomennej krátkej poviedky amerického spisovateľa Stephena Kinga, ktorá pochádza zo zbierky Nočná smena. Je tam jedna z najlepších. Jej filmová podoba však nie je moc podarená. Je hodne vidno, že sa jedná o nízkorozpočtový film. No i napriek tomuto nedostatku to naštartovalo dlhú sériu filmov, ktoré boli voľným pokračovaním pôvodného Kingovho príbehu o vražednej sekte detí z malého mesta Gatlin. Neboli to žiadne horrorové klenoty, s každým dielom to naberalo klesajúci trend, ale dalo sa na to pozrieť. Avšak časť s poradovým číslom šesť, ktorá nesie názov "Children of the Corn 666: Isaac´s Return", je už fakt na hrane odpadu. * ()

Dinsberg odpad!

všechny recenze uživatele

John Franklin se při psaní scénáře uvedl do režimu šetřiče. Takhle zprznit svou nejlepší roli dokáže jen člověk, který si absolutně neváží sám sebe. Izák se po devatenácti letech komatu změnil z démonického vůdce sekty kukuřičných dětí ve voskovou figurinu, marně hledající aspoň špetku svého umu. Zatím co v prvních kukuřičných dětech zmanipuloval každého, tady naopak s ním manipuluje každý. ()

Reklama

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Nebylo to až tak strašné. Isaac's Return je odlišný od přechozích dílů, je přijatelně natočený, a nemá nijak zvlášť toporné herce. Nějaké scény se mi vážně líbily. Předchozí dva díly sice byly znatelně lepší, ale tohle se povedlo mnohem více než strašná trojka. Má to navíc docela ok atmosféru. Bavilo mě to až po nějaké čtyřicáté minutě - první polovina oscilovala mezi 1* a 2*, v druhé půli to zase bylo něco mezi 2* a 3*. Umístění v žebříčku nejhorších filmů se mi zdá neuvěřitelně nespravedlivé. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem film poprvé shlédl byl jsem rozhodnutý dát co nejmenší hodnocení, protože až na pár scén a momentů se mi šestka zase až tak moc nelíbila. Jenže to jsem ještě netušil co přijde v sedmičce a tak jsem rázem přehodnotil svůj původní úmysl a pustil si snímek znovu. Během toho jsem si uvědomil kam až tahle série dokázala spadnout a po slabé dvojce, směšné trojce a nepochopitelné pětce jsem byl vlastně rád, že jsem mohl znovu vidět Isaaca a i když už to nebylo ono dám přece jenom 50%, protože tohle byl pánové i dámy poslední záchvěv Kukuřičných dětí a to co následovalo potom byla přímo katastrofa. ()

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z tých horších (hrozných!) dielov Kukuričných detí. Minimálny bodycount, nezmyselný dej, strašný scenár a kompletné klišé direct-to-video hororov (filtre, rodinné spriahnutie úhlavného zla a hlavnej hrdinky, snové vízie...) sa nedajú zakryť návratom komického Izáka (úžasne nemotorný John Franklin), sexy hlavnou hrdinkou (a jej jemne gotickou kamarátkou) a jednou dvoma fajnovými vraždami (prepolená hlava). Stále je to rutinná nuda. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • John Franklin (Isaac) je jediným hercom, ktorý si zahral vo viac ako jednej časti série. Prvá časť bola dokonca jeho filmovým debutom. (beso74)

Reklama

Reklama