Reklama

Reklama

Karate tiger 2: Zuřící blesk

  • Hongkong No Retreat, No Surrender II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Scott Wilde si užívá dovolené ve slunečném Thajsku. Čeká, že se tu setká se starým kamarádem Mac Jarvisem a jeho přítelkyní Sulin. Setkání je však velmi krátké, protože děvče chce pokračovat v cestě do Kambodže. Tam mají namířeno i Scott s Jarvisem, i když vědí, že zem ovládají zlověstní a nebezpeční Rudí Khmerové. Oba kamarádi narazí na své cestě na despotického ruského důstojníka Juriho, který ve svém gulagu drží mnoho zajatců, mezi nimi i nešťastnou Sulin. Cíl obou mužů je jasný: při osvobozování děvčete nemá v ruském táboře zůstat kámen na kameni. To je už předem víc než jisté... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Američan Scott Wylde priletel za svojou thaiskou priateľkou Sulin do jej vlasti. Zoznámili sa na štúdiach v USA a plánujú spoločný život. Sulin je dcéra bohatého a vplyvného obchodníka. Kvôli tomu ju unesie zločinecký gang. Scott vyhľadá svojho starého kamaráta Mac Jarvisa, ktorý žije v Bangkoku. Spolu sa vydajú na záchrannú misiu. Zistia, že Sulin uniesli do Kambodže. Je v zajatí červených kmérov. Väznia ju vo vojenskom tábore, ktorý riadi ruská tajná služba. Sú si vedomí, že vyslobodiť Sulin bude veľmi ťažké. Nemienia však ustúpiť, ani sa vzdať. ** ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nenavazuje to na jedničku vůbec. Je to úplně o ničem jiným, ale to jsem neřešil. Začátek mě celkem bavil.. únos, bitky v tom hotelu, ale jak potom jeli do tý jungle, tak to už mě mírně nebavilo. Od jedničky která byla ve stylu Kickoboxer si to hraje na Ramba. Střílení, honičky v jungli, pasti, záchrana atd.. libil se mi Matthias Hues opět (jak jinak) v roli záporáka. Na konci ten fight byl taky dobrej. Čistý průměr. ()

Reklama

spiritus 

všechny recenze uživatele

Lorena Avedona jsem zbožňoval. Jeho umění boje je fantastické a ultimátní. Vždy jsem ho stavěl před Van Damma. Je Škoda, že nedostal více prostoru v jiných filmech. Co se týče KT II, je to samozřejmě typické béčko, se vším co k této kategorii patří. Klišovitost, bugy v kameře a komparsu, prapodivný scénář a jednoduchý děj. Ovšem pro mě je tato série takovou legendou, že mi to vůbec nevadí, ba naopak, jsem rád že takovéto filmy jsou a že se na ně můžu s nostalgickým povzdechem podívat. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Film vykrádá Ramba2 tak neumětelsky, až to člověk musí autorům odpustit. Celkově se jedná o mizerný akční film s malým rozpočtem a docela i s převládající nudou. Ale závěrečná záchraná akce je podařená-hlavně bitka mezi amíkem a sovětským důstojníkem (u scény kdy se do bitky použije i obraz Lenina se moje pravověrná komunistická babička orosila vztekem). ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Neviem preco sa to vola Karate tiger 2, ked to nema s predošlým dielom nic spolocne jak po dejovej stranke, tak ani stylom. Dokonca ani ziadny tiger tu nevystupuje. Dej je taky mismas rôznych scen ktorymi su pozliepane akcne sceny. Scenaristi do toho sialeneho koktejlu namiesali vsetko co ich napadlo. Zlych rusov, kung-fu mnichov, hladnych krokodilov atd. Herecke obsadenie tvoria neherci, ktory komicky prehravaju. Ustali to akurat Cynthia Rothrock a Max Thayer, ktory sa vtipne postuchuju. Co Loren Avedon postrada po hereckej stranke, tak aspon dohana v bitkach. Ma ich tu dost a miestami predvadza solidne kusky. Najviac ma ale bavila bitka Cynthie s Hwang Jang Lee, ktory znova predviedol svoje rychle a tvrde kopy. Matthias Hues nesklamal a znova ukazal, ze okrem namakanych svalov vie velke hovno. Jeho chvaty su strasne pomale a neohrabane. Sice nemam svaly ako on ale bit sa viem na rovnakej mizernej urovni. Vzdy ma na tomto filme sralo, ze na konci zabili ved vy viete koho. Takze 1* davam za niektore solidne bitky. Väcsinou tie v ktorych Avedon mlati anonymnych kaskaderov. Druhu davam za zopar pôsobivych vybusnych scen. Prestrelky su ale väcsinou fadne a nudne. No a tretiu bud z nostalgie alebo proste za nadhernu mladu Cynthiu. Vyberte si sami. Objektivne je to uz ale film, ktory dost zostarol a odporucil by som ho len ludom, ktory na nom v mladosti vyrastali. 5/10. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama