Reklama

Reklama

Dříve bojoval svou výřečností, když hájil právo v zemi plné bezpráví. Nelítostné vyvraždění svědkovy rodiny ho donutilo k akci - začal spravedlnost hájit bojem, když soudy jsou bezmocné. Je mu ale v patách ke všemu odhodlaná policistka (Cynthia Rothrock), která neví, že někdo najal vrahy, aby překazili vykonání spravedlnosti. Někdo, kdo stojí neviditelně v pozadí za všemi vraždami. Někdo, kdo je jí blíže, než by si mohla představit. Spravedlnost na sebe může brát různé podoby, někdy je víc než zákon. (Hamer Film)

(více)

Zajímavosti (8)

  • Akčně bojovou scénu mezi Yuenem Biaoem a Melvinem Wongem v letištním hangáru režíroval přizvaný hongkongský herec, režisér, producent a známý bojový umělec Sammo Hung Kam-bo. (Conspi)
  • Kaskadér a lektor bojových umění Meng Hoi se hned v několika případech objevil ve filmové roli Cynthie Rothrockové coby její dublér. (Conspi)
  • Bolo Yeung se v rámci filmových příprav věnoval psychickému tréninku Melvina Wonga. (Conspi)
  • Ve filmu účinkuje slavný kanadský mistr kickboxu Pete Cunningham. Dále je vidění Karen Sheperd, tehdy pravidelná účastnice turnajů bojových sportů, kde její soupeřkou o titul byla mnohdy právě Cynthia Rothrock. (Vavča)
  • Ve scéně při dopadu na vodní hladinu se Yuen Biao zranil, byl dočasně paralyzován a nemohl chytit dech, přesto ten den v natáčení pokračoval. (Vavča)
  • Závěrečná scéna souboje s letadlem se natáčela na Novém Zélandu. Při seskoku byl Yuen Biao nahrazen místním profesionálním parašutistou. Yuen Biao cítil, že není schopen scénu natočit perfektně, navíc mu ji pojišťovací společnost nechtěla povolit. (Vavča)

Reklama

Reklama