Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strhující původní dobrodružný film režiséra Jordana Vogt-Robertse vypráví příběh nesourodého týmu badatelů, vojáků a dobrodruhů, kteří se spojili, aby prozkoumali tajemný, stejně nebezpečný jako krásný, ostrov v kdesi v Pacifiku, který není zanesen do žádné mapy. Odříznuti od všeho, co znají, vstupují na území mohutného Konga a zažehávají tak nejstrašnější boj člověka s přírodou. Jejich cesta za poznáním se mění v boj o přežití a útěk z prapůvodního Ráje, ve kterém není pro člověka místo. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Kincl

V dnešní době trailery "zabijou" většinu filmů. S tím už musíš počítat. Nejhorší je, že i když se jim vyhýbáš, tak nějaký vůl nahraje někam video, či trailer a jako titulní obrázek použije z traileru právě ten největší wow moment. Takže o něm víš, aniž si nějaké video pustíš.

na příspěvěk reagoval Kincl

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Tenhle film prostě zabili trailery, jako jo nemusí se na ně člověk koukat, ale byly fakt všude, kdybych se na to podíval bez trailerů, tak věřím, že by tam bylo několik wow momentů. 

na příspěvěk reagoval Pod

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

super film ..nenudil a bol rozhodne vizuálne nápaditejší ako Jacksonova verzia ..aj keď to nemalo tak dobre vybudovanú atmosféru ...potitulková scéna ako pojítko s Godzillou navnadila na bojovku, teším sa :)

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Stallone

Zkus provident. Ten ti na ty  filmy půjčí :) Jít na krásku a zvíře mi příjde zbytečné. Radši ty peníze utrať někde v hladovém okně s přítelkyní.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Chlapi, mám špatnou zprávu. Nesehnal jsem půjčku na dva filmy v kině, takže si budu moci dovolit pouze jeden snímek. Výběr mezi Kongem a Kráska a zvíře vyhrává KRÁSKA A ZVÍŘE a já doufám, že nebudu litovat. Po tom strašném Loganovi si potřebuji spravit chuť. Co si o tom myslíte?

na příspěvěk reagoval rollman1, Yoshitsune, Pod

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

No a moje přítelkyně levá ruka se mnou souhlasí film byl dobrej :D

Bavil jsem se, trochu krve, trochu mrtvol, sranda, mlátička, film hlavně o Kongovi a lidé jelkož stejně hlavní postavy vždy budou jen v jednom filmu, tak se na nich stavět filmy nebudou. Kdo to čeká má hold smůlu

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Sweat55

on osobně to neplatí, platí to prej jeho přítelkyně modelka, on je na pracáku a válí si šunky, takže je to vyžírka 

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Stallone

To je moc dobrý nápad, budeš to mít všechno najednou jako na dlani a alespoň nebudeš muset utrácet svoje těžce vydělaný love za další cesty do kina.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Vyplatí se to vidět v kině? Po odpadovém Loganovi si chci spravit chuť. S mojí krásnou přítelkyní (modelkou) uvažujeme o návštěvě kina v jeden den dva filmy: KONG A KRÁSKA A ZVÍŘE. CO VY NA TO?

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Dragovit, Yoshitsune, Sweat55

Uživatel Stallone smazal svůj příspěvek.

-Melkor-

-Melkor- (hodnocení, recenze)

Zdravím, prej byla nějaká scéna po titulkách, mohl by mi někdo napsat do zpráv o co šlo? Děkuji :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Náramně jsem se bavil, dokonce bych řekl, že se scénáristé inspirovali několika prvky ze starých Kongů.

Jinak zajímavost o výšce Konga se mi zdá jako blbost, tipoval bych ho tak na 50 metrů.

Související novinky

Pokračování Godzilly vs. Konga má zelenou

Pokračování Godzilly vs. Konga má zelenou

22.03.2022

Neměli jste ještě dost bitky mezi gigantickými monstry? Pak pro vás má studio Legendary dobré zprávy, pokračování snímku Godzilla vs. Kong se totiž začne točit už letos. Opět k němu dojde v Austrálii… (více)

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

27.11.2020

Následovník filmů Godzilla, Godzilla II Král monster a Kong: Skull Island od studií Legendary Pictures a Warner Bros. by mohl dorazit na streamovací službu. Možná. Film Godzilla vs. Kong v režii… (více)

Godzilla vs. Kong se odsouvá

Godzilla vs. Kong se odsouvá

26.11.2019

Duel legendárních monster Godzilly a King Konga, který měl vstoupit do kin 13. března příštího roku, se po dohodě studií Warner Bros. a Legendary nakonec odsouvá až na 20. listopad 2020. Film, jenž… (více)

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

03.06.2019

Nová Godzilla II Král monster neoslnila ani kritiky, ani diváky. Přeplácaný blockbuster vydělal o prvním víkendu v Americe jen 49 milionů dolarů, což je obzvlášť smutné v porovnání s první Godzillou … (více)

Reklama

Reklama