Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strhující původní dobrodružný film režiséra Jordana Vogt-Robertse vypráví příběh nesourodého týmu badatelů, vojáků a dobrodruhů, kteří se spojili, aby prozkoumali tajemný, stejně nebezpečný jako krásný, ostrov v kdesi v Pacifiku, který není zanesen do žádné mapy. Odříznuti od všeho, co znají, vstupují na území mohutného Konga a zažehávají tak nejstrašnější boj člověka s přírodou. Jejich cesta za poznáním se mění v boj o přežití a útěk z prapůvodního Ráje, ve kterém není pro člověka místo. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Sweat55

Tak musíš vědět na co jdeš. Tenhle film je především o monstrech a lidi tam jsou jen tak do počtu. A je tam spousta skvělých záběrů a celkově to vypadá prostě skvěle a tohle je další důkaz, že kino nikdy nevymře. 

na příspěvěk reagoval Sweat55

V999

V999 (hodnocení, recenze)

Tak to vypadá, že do pondělku to už bude v červených číslech.

A to to začínalo nějak na 57 %. 

na příspěvěk reagoval mm13, Merengues9

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

SLJ je vpohode. Akurat, ze teraz hra zleho motherfuckera. Akoze neni to vobec zle...to by som nedal 4 hviezdy. Ale u teba lacko fakt cakam nejake tie 3 jak vzdy :)

na příspěvěk reagoval Lacike

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Nikar

Přední hororový odborník na CSFD a troufám si tvrdit že i v celé ČR, potažmo celosvětově.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Zalezi co od toho cakas. Ak cakas vypravny velkofilm s majestatnym pribehom a postavami...budes sklamany. Ak cakas popcornovu nacackanu blbinu s velkou nasratou opicou...tak sa pobavis ako ja. Rozhodne lepsie jak ta rodinna drama, do ktorej na 15 minut zakomponovali Godzilu :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Lacike

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Tento digitálny mišmaš sa na Jacknovho Konga ani neblíži. Film bez zmyslu pre detail, bez vysvetlení, bez ničoho. Máme tu bandu vedcov a ide o vedeckú výpravu, čakal by som viac podrobností. V tomto filme sa strieľa a vybuchuje na zemi, vo vzduchu, vo vode aj na vode. Snímok bez deja, bez pointy, bez postáv. Ale na efektný trailer to stačí,

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, stuntmanMIKE

Související novinky

Pokračování Godzilly vs. Konga má zelenou

Pokračování Godzilly vs. Konga má zelenou

22.03.2022

Neměli jste ještě dost bitky mezi gigantickými monstry? Pak pro vás má studio Legendary dobré zprávy, pokračování snímku Godzilla vs. Kong se totiž začne točit už letos. Opět k němu dojde v Austrálii… (více)

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

27.11.2020

Následovník filmů Godzilla, Godzilla II Král monster a Kong: Skull Island od studií Legendary Pictures a Warner Bros. by mohl dorazit na streamovací službu. Možná. Film Godzilla vs. Kong v režii… (více)

Godzilla vs. Kong se odsouvá

Godzilla vs. Kong se odsouvá

26.11.2019

Duel legendárních monster Godzilly a King Konga, který měl vstoupit do kin 13. března příštího roku, se po dohodě studií Warner Bros. a Legendary nakonec odsouvá až na 20. listopad 2020. Film, jenž… (více)

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

03.06.2019

Nová Godzilla II Král monster neoslnila ani kritiky, ani diváky. Přeplácaný blockbuster vydělal o prvním víkendu v Americe jen 49 milionů dolarů, což je obzvlášť smutné v porovnání s první Godzillou … (více)

Reklama

Reklama