Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strhující původní dobrodružný film režiséra Jordana Vogt-Robertse vypráví příběh nesourodého týmu badatelů, vojáků a dobrodruhů, kteří se spojili, aby prozkoumali tajemný, stejně nebezpečný jako krásný, ostrov v kdesi v Pacifiku, který není zanesen do žádné mapy. Odříznuti od všeho, co znají, vstupují na území mohutného Konga a zažehávají tak nejstrašnější boj člověka s přírodou. Jejich cesta za poznáním se mění v boj o přežití a útěk z prapůvodního Ráje, ve kterém není pro člověka místo. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

První obrázek z připravovaného anime seriálu.

"Animovaný seriál se bude odehrávat na tajemném a vzdáleném ostrově, který slouží jako domov King Konga. Obrázek tak ukazuje pláž, kde dva lidé stojí uvnitř obrovitánské stopy, kterou po sobě zanechal starý dobrý King Kong. I když toho o hlavním příběhu stále moc nevíme, animovaný seriál bude sledovat skupinu trosečníků, kteří se snaží přežít na ostrově, jenž je domovem různých obřích a nebezpečných tvorů"

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Helo

Máš pravdu. Tá štartovacia sekvencia je pekná blbosť :D A aj mne sa viac páčila Godzilla než Kong (aj keď aj Godzilla mala zopár WTF situácií). K samotnému filmu Kong: Ostrov lebek som sa vyjadril v komentári a nemienim to zase rozoberať. Mňa ten film nebavil tak ako som očakával a pokiaľ ma film nebaví tak "Sorry jako ..."

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

renegad

A složili je během startovací sekvence! :D Že je tam obří gorila neznamená, že tam můžou bejt všelijaký do očí bijící blbosti :D Hej, ale já ten film uznávám, protože až na takovýhle ty ptákoviyn, byl natočejne poměrně dobře. Sice Godzilla se mi líbila víc, ale ani tohle nijak extra nehejtím. Jen na tom vidím klady i zápory prostě. :)

na příspěvěk reagoval renegad

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Helo

Naozaj chceš rozoberať realistickosť filmu o obrovskej gorile? V hangári na zadnej časti lode odkiaľ štartoval jeden z vrtuľníkov (tuším to bol transportný Chinook) bolo vidieť ďalšie dva vrtuľníky zdravotníkov (mali v prednej časti červený kríž). Takže minimálne dva tam ešte boli. Či bolo na lodi ešte viac vrtuľníkov (možno rozložené v nákladnom priestore) to už neviem na 100%.

na příspěvěk reagoval Helo

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Sweat55

Mě taky právě bavila víc a přesně jak píšeš, hlavně atmosféra a i Edwardsova režie a taky musím vypíchnout, že na tom filmu jsou vidět ty prachy, které na ten film byly použity.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Spiker01

Jako jo máš pravdu musím s tebou v tomhle souhlasit. Stejně si ale myslím že by to měl dostat do rukou někdo schopnější protože na tuhle bitvu dvou EPICKÝCH MONSTER se těší ne jeden fanoušek, takže aby to nedopadlo směšnou katastrofou.

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

Mě Godzilla bavila víc, hlavně kvůli atmosféře a Edwardsově režii. Na jejich bitku jsem zvědavej, ale bojím se, že z toho bude úplná kravina. Víc se těším na dvojku Godzilly.

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf, Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Spiker01

Jo jako vizuálně a obrazovýma  nápadama  to bylo super. Třeba ta vážka s těma vrtulníkama, to nikdy nezapomenu.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

Já bych šance nezatracoval. Jordan Vogt-Roberts taky není extra jméno a dle mého odvedl zručnou práci, ač v globálu neoceněnou, ale já sem jeho ruku hlavně v akčních sekvencích cítil a to se u mnoha blockbusterů říci nedá.

na příspěvěk reagoval Helo, TheWhiteWolf

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Jsem zvědavej jakej bude film Godzilla vs. Kong. Doufám že minimálně stejně super jako samostatné filmy. Akorát ten Adam Wingard jako režisér no nevím, doufám že se ještě post režiséra změní jako, protože podle mě není on zrovna ta správná volba a schopný režisér.

na příspěvěk reagoval Spiker01

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Mě se osobně líbila jak Godzilla, tak i novej Kong. U obou jsem se nenudil a bavilo mě to, ale musím říct, že u nová Godzilla se mi líbila zase více než Kong, ale bude to tím, že mám za prvé raději Godzillu a za druhé ten film byl dokonale zahalen do toho tajemného závoje a celou dobu se s ním nesla i atmosféra a to se mi fakt zatraceně líbilo.

na příspěvěk reagoval Akira777

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Godzilla byla super, za mě lepší jak tohle a je značně podhodnocená. Tohle bylo hezký a retro, ale u každý druhý scény jsem simříkal: "Proč, tyvole?!"

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

67%, to je naprosto trestuhodné. U mě zatím určitě v top 10 letošního roku.

a ano, Godzilla mi taky nesedla a tohle je pecka.

Ondr4H

Ondr4H (hodnocení, recenze)

Má ten film cenu?Já jen že godzilla 2014 mě šíleně nudila, nic nepůsobilo nenuceně.Obyčejný popkorňák na který jsem už skoro zapomněl, nebýt designu Godzilly. Jaksi očekávám že tohle bude ze stejného těsta.

na příspěvěk reagoval Merengues9

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

konvicce

Doufám že teď žertuješ protože jestli ne, tak já teď budu taky upřímnej. Jseš největší ubožák a sráč a to ti říkám jako chlap chlapovi, když dokážeš vztáhnout ruku na holku!!!!!.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

konvicce , Nikar

Kong rozhodně není sračka, tak jako třeba Zilla od Emmericha. A stejně tak třeba ani není sračka Godzilla od Edwardse. To že se někomu nelíbily ty blbiny a bitky mezi s Kongem, to už je jeho problém řekl bych, mě se líbily a celkově jsem si film užil.

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Banda debílků hypuje ultimátní sračku, jako je tahle, jsem rád,  že se stávají stejně ohroženým druhem jako voliči komunistů, ještě pár let a generací a sračka kong zůstane na vždy v béčkovém nebi.

na příspěvěk reagoval Nikar, TheWhiteWolf, Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Purity1711

Aha, Rodan... já jsem myslel, že to byl Gaos :( Tak to se svojí oblíbený želvičky asi nedočkám :(

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Pod

Já doufám, že v dalších dílech bude Gamera a Gaos! Tady v potitulkový scéně Gaos byl, ne? Na těch malbách... :)

na příspěvěk reagoval Purity1711

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Pod

Tak tak, já ani toho Konga tolik nezatracuju, ale u něj mi to docela kazila ta tuna nesmyslů... jakože fakt nesmyslů, je mi jasný, že  ve filmu o obří opici asi nenajdu oscarovej scénář, ale takový ty nesmysly, jakže se na tu loď vejde max 5 vrtulník a ty jsou i vidět při startu a v dalším záběru jich letí asi 20 a pak další 3 přiletí ještě na konci... a takhle jsem se za hlavu chytal spoustukrát. Na druhou stranu sekvence s Kongem a i další jsou parádní a dost hravý, čímž to jde dost nahoru.

 

Lidi si stěžovali an tupost i u tý Godzilly, ale tam mi to nepřišlo až tak moc nasílu ty blbosti...

na příspěvěk reagoval Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

Tak já jako fanoušek monster jsem si neskutečně užil jak Godzillu, tak Konga, i Pacific Rim. U všech je znát poctivý tvůrčí otisk, či jak bych to nazval... A díky tomu jsou ty filmy své a originální. Všechny jsou pro mne velmi kvalitní - velmi nadprůměrné. Sice ne dokonalé, ale co taky je. Já jsem za rád, že monsteržánr je opět na vzestupu.

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf, Helo

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Helo

Přesně tak, bylo to netradiční a hodně a to se mi na tom právě tak líbilo. Jinak zpátky ke Godzille, to nízké hodnocení si dokážu vysvětlit leda tím, že hodně lidí to bere jenom jako předraženou ptákovinu..

na příspěvěk reagoval Pod

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Helo

Já kdybych se před chvílí nepodíval, tak bych to taky nevěděl jako.. ale pro mě osobně i potom co jsem zjistil jaké hodnocení má třeba vynikající netradiční a atmosférický horor The Witch 57% to je prostě.. no dokazuje to že ne vždy se dá brát celkové hodnocení zde vázně, přitom ten film je výbornej. Lidé nejspíše jenom čekali něco úplně jiného, ale to nemění přeci nic na tom, jak kvalitní kousek to je. Takže 59% u skvělé Godzilly mě až tak nezaráží vzhledem třeba ke zmíněné Čarodejnici.

na příspěvěk reagoval Helo

Související novinky

Pokračování Godzilly vs. Konga má zelenou

Pokračování Godzilly vs. Konga má zelenou

22.03.2022

Neměli jste ještě dost bitky mezi gigantickými monstry? Pak pro vás má studio Legendary dobré zprávy, pokračování snímku Godzilla vs. Kong se totiž začne točit už letos. Opět k němu dojde v Austrálii… (více)

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

27.11.2020

Následovník filmů Godzilla, Godzilla II Král monster a Kong: Skull Island od studií Legendary Pictures a Warner Bros. by mohl dorazit na streamovací službu. Možná. Film Godzilla vs. Kong v režii… (více)

Godzilla vs. Kong se odsouvá

Godzilla vs. Kong se odsouvá

26.11.2019

Duel legendárních monster Godzilly a King Konga, který měl vstoupit do kin 13. března příštího roku, se po dohodě studií Warner Bros. a Legendary nakonec odsouvá až na 20. listopad 2020. Film, jenž… (více)

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

03.06.2019

Nová Godzilla II Král monster neoslnila ani kritiky, ani diváky. Přeplácaný blockbuster vydělal o prvním víkendu v Americe jen 49 milionů dolarů, což je obzvlášť smutné v porovnání s první Godzillou … (více)

Reklama

Reklama