Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strhující původní dobrodružný film režiséra Jordana Vogt-Robertse vypráví příběh nesourodého týmu badatelů, vojáků a dobrodruhů, kteří se spojili, aby prozkoumali tajemný, stejně nebezpečný jako krásný, ostrov v kdesi v Pacifiku, který není zanesen do žádné mapy. Odříznuti od všeho, co znají, vstupují na území mohutného Konga a zažehávají tak nejstrašnější boj člověka s přírodou. Jejich cesta za poznáním se mění v boj o přežití a útěk z prapůvodního Ráje, ve kterém není pro člověka místo. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (983)

DD 

všechny recenze uživatele

Kong samotný je boží, stejně tak i akce, ale zbytek filmu svou existenci ospravedlnit nedokáže. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Tak Konga máme za sebou ,co k tomu jenom napsat ,za prvé na film sem se už podle trailerů těšil ale,celý film mě zklamal na celé čáře.Žádné napětí,emoce,efekty tak ty stojí za prd úplně.Polovina herců absolutně nevyužitá jako kdyby ,tam měli cameo. John C. Reilly tak tenhle herec je ve filmu asi nejlepší. Samuel Jackson vzal za film asi tučný honorář a řekl natočím to , asi neví co tu dělá .Takže když to shrneme do kupy celý film je špatný. Zlatej Péta Jackson a jeho king kong.60% ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní KONG! ILM animátoři jsou výteční a Warner Bros zase experimentuje. Efekty jsou tedy vážně famózní.Odlehčený a plně dobrodružný Vietnamský příběh s akcí a taky poměrně víc hardcore odvaz. Stručně řečeno nový Kong :Ostrov lebek je prostě taková „ Hollywoodská -Cesta do pravěku “. Ovšem co mě zaujmulo, že tam necpali scény co byli v předchozích verzích jako třeba jak Kong leze na samotný Empire State Building. Nechci tvrdit, že P. Jacksonova verze Konga z roku 2005 je špatná. Biják ostrov lebek je přece jenom megahustejší, jediný co mě na tomto snímku jaksi vadilo byl Samuel L. Jackson šílený plukovník, kterýho poslední dobou sypou skoro do každého trochu akčnějšího filmu a už ho mám víceméně dost. Naopak koho musím pozdvihnout je sedmadvacetiletá Brie Larson, vášnivá fotografka Mason Weaverová. Svoje nadčení tudíž skrývat nebudu, pokud chcete totálně vypnout tak na Kongovi to zaručeně výjde. Legendární King Kong, je totiž právoplatný král nekoněčně různorodé filmové džungle. ()

naprstecek 

všechny recenze uživatele

KING KONG a ZTRACENÝ OSTROV dohromady. Kong bojuje s jakými si ještěry z podzemí, a chrání obyvatele ostrova. Do toho se objeví armáda,která bojuje s Kongem. Koukněte na to sami. Já hodnotím 5., ale asi to není to ,co jsem očekávala. ()

Mitchl 

všechny recenze uživatele

Po prvním traileru zvědavost,natěšení.Po dalších kde je ukázany prakticky vše - skepse. Nakonec sem tomu dal šanci a nelituju .Zábava ( i přes pár trapnějších věcí - Brie a zapalovač nebo stékající slza) od začátku do konce .Efekty super,dívá se na to krásně(hlavně na hrudníček Brie)...poslouchá jakbysmet ()

Hexa 

všechny recenze uživatele

Já jsem z toho filmu nadšená! Samozřejmě to není film k zamyšlení, po kterém budete několik dní dumat. Ani komedie, po které vás bude bolet bránice. Ani fantasy, po kterém zatoužíte v daném světě žít. Je to ale nádherný svět plný nádherných nestvůr, krásných soubojů (ratata a buch buch), ale hlavně je to film, u kterého naprosto vypnete a jen si užíváte těch 120 minut v daleké džungli. A hlavně, skvělý výkon L. Jacksona. On se snad pro takový filmy narodil. Rozhodně doporučuju vidět v kině! ()

boo-boo 

všechny recenze uživatele

Viac než čokoľvek iné je Kong výpravný a formálne vypiplaný dobrodružný film. Tak v skratke: 1) ľudské postavy sú tu do počtu, každá tak maximálne s jedným momentom, v ktorom môže zažiariť (Hiddleston v plynovej maske!) 2) väčšina pozornosti sa sústreďuje na Konga a ten je majestátny, obrovský a neuveriteľne skutočný 3) Jacksonova postava je fakt ťažký záhul, lebo ho sem scenár strčil aby viac-menej suploval záporáka a fakt to nefunguje. Ale teda - na popkornový výplach veľmi dobré, kvôli takýmto "veľkým" filmom chodím do kina. ()

hospoda96 

všechny recenze uživatele

Parádní vizuál, soundtrack a atmosféra po válce ve Vietnamu. Jinak je to čistej popcorn, kde už scéna příletu na ostrov dosahuje jisté epičnosti, nicméně bitky Konga s monstry jsou fajn ( i když v kině by to byl ještě lepší zážitek) a scéna s pavoukem je přímo lahůdka i když hrozně krátká. Herci v podstatě nemají moc co hrát a největší vývoj mají asi postavy Sama L. Jacksona a Johna C. Reilly, zbytek je víceméně buď do počtu nebo na porážku a na to, že to je PG-13 se dočkáme i nějaké té krve i když né přímo explicitně. Prostě a jednoduše čistý blockbuster od kterého nemůžete čekat nic víc než místy hloupou, ale hezky nasnímanou zábavu. V porovnání s Godzillou z roku 2014 si mě Kong získal asi trochu víc.... (PS: Nachází se zde i potitulková scéna, která nastíní kam se toto monster universum bude ubírat dál) ()

TSZ 

všechny recenze uživatele

Jacksonův Kong byl téměř dokonalý díky své hravosti a nadšení, tato verze je sice lépe natočena, ale postrádá srdce. Určitě mnohem lepší než poslední Godzilla a v díky shlédnutí v kině jsem se ani na minutu nenudil, ovšem ten chlad a nedostatek osobitosti je na filmu hodně znát. ()

Mufuck 

všechny recenze uživatele

Tak to byl famózní film od začátku do konce. Celkem rychlý vstup Konga na scénu byl monstrózní, děj kvapně odsejpal a i když někteří herci zde komentujícím přišli v ději zbyteční, já se přesto ptám - a proč Vám to vůbec vadilo? Mě bylo úplně jedno, jestli Hiddlestona zastínil hereckým výkonem třeba Reilly. Důležité je, že filmek je to opravdu zábavný, protože za a) Samuel hraje krásně zmagořeného militanta prahnoucího po pomstě a svém malém osobním vítězství, a to za každou cenu, b) bitvy jsou vždy impozantní, zábavný, přehledný a většinou hezky za světla, takže žádné mžourání do nějaké přeplácané digi tmy, c) příroda a zvířátka všeho druhu jsou roztodivný a povedený, mno a hlavně za d) Kong je fakt king ! ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

co si počít, co si počít? já znám Konga jako gorilu ve friendzone ale tohle byl spíš takovej přerostlej šimpanz alá caesar na styl reverzního the iron gianta chraniciho par němejch lidi naprosto bez duvodu... no což to by se ještě dalo ale proti němu byli nějaky podzemni napul alieni a asi hadi? nevim... a vzhledem k obsazení tak vykony taky nic moc... lip než Jackson by to zahral snad kdejakej druhořadej negr z plantaže... 2* za snahu udělat to jinak a vymanit se z toho new yorkského stereotypu ale znova to vidět nemusim pusobilo to na mě jako lepší Béčko ()

dawnie 

všechny recenze uživatele

Limo-ná-da a vizuální orgie jak od Baye/Bruckheimera pro mě trošku říznutý vibem Tropický bouře. Zle hodnej Kong a vykrádačka jeho dinochvatu od Jacksona. Pro Hiddlestonovi modrý oči, slovo překombinovaný nemůže zdaleka pojmout míru přeplácanosti, kterou to na diváka útočí. Ale bavila jsem se, to zase jo. ()

Oudee33 

všechny recenze uživatele

Co se týká story, tak standardní scénář o tom, jak dostat partu nadšenců a nablblých mariňáků mezi hordu nenažraných příšer všeho druhu. Samozřejmostí je hádat pořadí degustačního menu... Stylem vyprávění se dostáváme do celkem originálního pojetí, kde vizuál vládne, výplň a omáčka okolo plnohodnotná, herci hrají a kecičky okořeněné vtipem zvládnou vytvořit nejeden banán na ksichtě. Sice vícero omílaných klišé, ovšem podané neotřele dává možnost úplně vypnout a bavit se. A to jsem přesně chtěl. 75% ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Pro Konga, Godzillu, Vetřelce a jiné příšerky .. mám slabost :) Jeden z prvních kladů filmu je... že to dlouho netrvá a už jsme na tajemném ostrově.. Zvířata jako mega pavouk.. jsou hodně dobrý ..samozřejmě včetně Konga, který k mé radosti je pěkně vidět..takže žádná schovávačka.. Film na mě působí nevím proč trošku křečovitě..zejména Samuel J. mě tam moc nesedí.. ale jinak celkově jsem dostal to co jsem očekával :) a jsem nadmíru spokojen. 80% Na tak úžasným ostrově bych vydržel celej film...a jen se kochal přírodou a čekal co všechno za potvory se ukáže :) ()

Azrail 

všechny recenze uživatele

Stylový blockbuster s béčkovým dějem, ale v libovém áčkovém balení, nadupaný akcí a hláškami od začátku až do konce. Kong je tradičně sympaťák, stejně jako jeho protivníci a i další pohledné roztodivné potvůrky na ostrově. Sympatický herecký ansábl, kde mi nikdo vyloženě nevadil, na Brie Larson se pěkně koukalo, ale kde naprosto všechny převálcoval John C. Reilly, který hláškuje jako o život a není snad jediná scéna, kde bych se s ním nudil. Zkrátka a dobře, film který se nesmí brát příliš vážně a pokud to tak uděláte, užijete si nadupanou akční no-brain podívanou. 80% ()

pushover 

všechny recenze uživatele

CGI showreel studia ILM bez kloudnýho scénáře. S. L. Jackson pokračuje ve svým zajišťování na důchod, jako doposud a Verbal hýká nadšením v grafomanským, "sysluplnym" výpotku. Všechno je v rovnováze. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Ďalší King Kong, po ktorého stopách sa tentoraz vydajú tajomní vedci a vojenská výprava po prehratej vojne vo Vietname. Zabudnite na predošlé verzie, Skull Island je totiž úplne iným, novým príbehom, ktorý sa však od predchodcov v princípe až toľko nelíši. Moment prekvapenia nečakajte, pretože všetky zaujímavé scény sme videli v traileri (no zopár cool momentov sa tu ešte nájde, a sú výborné), naopak niektoré sú žalostne hlúpe, až komické. Postavy sú síce sympatické (Hiddleston, Reilly), no málo zaujímavé a nevýrazné, takže okrem Konga vlastne nie je komu fandiť, a film často pôsobí, ako keby sami tvorcovia nevedeli, čoho sa vlastne chytiť. To, čo sa na plátne odohráva, je celkom zaujímavé a zábavné, ale vo väčšine smerov neúplné. Zámer je však očividný - nakrútiť digitálne vypiplaný, štýlovo farebný dobrodružný akčňák, ktorý má v kine pobaviť, a pri tejto definícii sa filmu jeho isté kvality nedajú uprieť. Jednorazová zábavka. ()

Marty7CZ 

všechny recenze uživatele

Velkobiják jak má bejt s luxusníma trikama a mega výpravou, paráda! Jen z toho Hiddlestona fakt Bonda nedělejte, jinak je po značce 007... 75% ()

Související novinky

Pokračování Godzilly vs. Konga má zelenou

Pokračování Godzilly vs. Konga má zelenou

22.03.2022

Neměli jste ještě dost bitky mezi gigantickými monstry? Pak pro vás má studio Legendary dobré zprávy, pokračování snímku Godzilla vs. Kong se totiž začne točit už letos. Opět k němu dojde v Austrálii… (více)

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

27.11.2020

Následovník filmů Godzilla, Godzilla II Král monster a Kong: Skull Island od studií Legendary Pictures a Warner Bros. by mohl dorazit na streamovací službu. Možná. Film Godzilla vs. Kong v režii… (více)

Godzilla vs. Kong se odsouvá

Godzilla vs. Kong se odsouvá

26.11.2019

Duel legendárních monster Godzilly a King Konga, který měl vstoupit do kin 13. března příštího roku, se po dohodě studií Warner Bros. a Legendary nakonec odsouvá až na 20. listopad 2020. Film, jenž… (více)

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

03.06.2019

Nová Godzilla II Král monster neoslnila ani kritiky, ani diváky. Přeplácaný blockbuster vydělal o prvním víkendu v Americe jen 49 milionů dolarů, což je obzvlášť smutné v porovnání s první Godzillou … (více)

Reklama

Reklama