Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strhující původní dobrodružný film režiséra Jordana Vogt-Robertse vypráví příběh nesourodého týmu badatelů, vojáků a dobrodruhů, kteří se spojili, aby prozkoumali tajemný, stejně nebezpečný jako krásný, ostrov v kdesi v Pacifiku, který není zanesen do žádné mapy. Odříznuti od všeho, co znají, vstupují na území mohutného Konga a zažehávají tak nejstrašnější boj člověka s přírodou. Jejich cesta za poznáním se mění v boj o přežití a útěk z prapůvodního Ráje, ve kterém není pro člověka místo. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (978)

Paveza 

všechny recenze uživatele

Tak tahle opice mě bavila. Má to koule, retro atmoška je cool a efekty jak už sme v dnešní době zvyklí na špičkové urovni. Jo a tleskám mladému rejžovi za dobrou práci. ()

x_ander 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi nečekaně sedlo. Od Konga jsem nic zásadního nečekal (zvlášť po nudné Gozdille), ale film mě nakonec přesvědčil o opaku. Sympatické postavy, žádná hluchá místa, skvělá akce i dobrodružství. Pokud tímhle stylem budou natočeny i další monster filmy, tak sem s nimi. ()

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Krásné scenérie ostrova,skvěle udělaná monstra,výborné obsazení!Na maximum to sice nestačí,je to ovšem velmi dobrý a zábavný film!! ()

Dixieboy 

všechny recenze uživatele

Bez "herců" a jejich pseudohereckých výkonů by to byl fajn film... S figurkami, které se tam zmateně pohybovali to celé působylo jako krásně udělaný vtip. Efekty krásné a vodní buvol naprosto perfektní! Ale příště bez herců, prosím! ()

Mikakel 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem šílenost v podání tohoto filmu o Kongovi,a opravdu milé překvapení mě čekalo v provedení Konga a těch ještěrů,ale nemilé překvapení v podání dementnich vojáků vcele s jejich velicimi...Spracovani krasne a animace v bojich taktéž..3*** ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Vizuálne najnamakanejší a najpodmanivejší Kong všetkých čias. Príbehovo jemne rozvinutý a zároveň ukrytý v tajnosti ostrova, kde sa zvedie boj medzi monštrami, ktorý mal podobné kvalitatívne parametre ako ten v poslednej Godzille. Herecké výkony celkom fajn, ale všetko tu bolo podriadené hlavne efektom, čo je značne cítiť. Preto nečakajte nejaký mozgový nálev, ale o to v tomto filme vôbec nejde. Napriek tomu, že klišé tam bolo vcelku dosť, slabé štyri hviezdy si to určite zaslúži. 70 % ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Relativně slušná jednohubka, na které je vidět že něco stála. Plusové body přidává retro ze 70-tých let, včetně hudby, to že Kong konečně není "úchyl" a několik hodně suchých vtipů, jako "bitch please" a "obětování se pro team". ()

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

Jerry, when three sources tell you the same thing word for word, you know they are lying. Theres something going on here, something that nobody is talking about. Cameras way more dangerous than a gun. And we didnt lose the war, we abandoned it. The right photo can help shape opinions. Purely a precaution. Eatings for living. Monsters exist. It had no consciousnes. No reasoning, just destroy (devil). This planet doesnt belong to us (zase). Ancient species owned this earth long before mankind. Monarch (briefcase). We specialize in the hunt for Massive Unidentified Terrestrial Organism (jinak MK Ultra). Hollow Earth Theory. You are more beautiful than a hot dog and a beer. Isnt it odd the most dangerous places are always the most beautiful? I suppose no man comes home from war. Death before dishonor. This is nuts. ()

PTomA 

všechny recenze uživatele

Nuda, v tom filmu jsou nejvíc epický závěrečný titulky, které signalizují, že jste tuto blbost zvládli. 1.5/10 ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Nemáme tady blondýnu co by vřeštěla na celý ostrov a přerostlá opička jí šla zachránit. Kong je tady fantastickej, vypadá fakt dobře. Obří pavouci mi fakt nahnali husí kůži, zlé monstra, no nevím.. přišli mi dost jednoduše, ale to je jen malá moucha na jinak za mě výborném scifi, jako samostatný film byl jsem hodnotil méně. S vědomím, že je to napojenom na nové filmy s Godzillou a že se dočkáme Konga ještě jednou... Ou jééé, jen domě. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Scénář je slabota,ale co se týče grafiky a efektů, tak ta jeden celkem bomby a to i při rychlých akcích, zde se opravdu nešetřilo a dával se důraz na detail. Tohle američani umí a jsou v tom asi světoví mistři. O něco víc se mi přeci jenom líbila jednička. Ale na Scull Island se vždy rád znovu podívám. ()

mnx 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle King-Kong, schovaný na neobjeveném ostrově, věčně zahaleném bouřkovými mračny - to je konečně něco! Je to především vizuální pastva pro oči, a 3D verze to ještě znásobuje. Souboj Konga s Lebkolezem (nebo jak je nazval) - podle mě jedna z nejzdařilejších počítačově generovaných bitek. Jinak samozřejmě divák nesmí brát v potaz nelogické věci - jakože kde se vzalo to množství vrtulníků z relativně malé lodi. Ale tento film není o přemýšlení. Tento film je ke koukání. Je tam i potitulková scéna, naznačující něco dalšího. Bude pokračování? ()

DaOtisAwe 

všechny recenze uživatele

Na koukání je to super. Parádní bojové scény, velikost ve filmu působí naprosto úžasně. Ale na co sakra mysleli, když psali ty charaktery? Polovina postav tam vůbec nemusela být a to nemluvím o té asijské slečně, která tam jen dělala podržtašku a za celý film promluvila asi 2 věty, přitom byla na obraze skoro pořád. Doufám, že v pasážích, kdy se kino smálo, tak to tak autoři zamýšleli, protože jestli brali postavu Samuela L. Jacksona jako drsňáka, který měl přidávat na vážností a svým chováním působit jako badass bez emocí, tak se někde stala chyba, protože působil spíš jako šašek. Zábavné to bylo, ale tak strašně hloupé. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Tak, jak se Godzilla dočkala v roce 2014 překlopení do role kladného hrdiny, bránící lidské pokolení, stejně se v roce 2017 Kong zavděčuje obyvatelům zapomenutého ostrova. Klady: kino a 3D přidává; nejvíc líbil pavouk. ()

Tomko87 

všechny recenze uživatele

Nový Kong mi dal presne to čo som čakal. Trochu hlúpa (miestami veľa), krásne výpravná monster rúbanica s prostým príbehom a suchými postavami. Na to, ako bol Tom Hiddleston oháknutý ala Nathan Drake, bol vyslovene nudný. Brie mala mala byť len pekná dekorácia, takže Oskarové výkony nečakať. I keď scéna ako beží v tesnom tričku pred veľkým jašterom, by si zaslúžila aj troch Oskarov. Keďže sa má terajší Kong stretnúť s aktuálnou filmovou Godzillou, film sa v zahraničí nevyhol porovnávaniu. Moje je takéto. Edwardsova Godzilla je taká sračka, že Kong je priam umelecké majstrovské dielo. Všetko čo v Godzille nefungovalo, a teda pomer času a priestoru monštra, bojové scény, efekty, je v Kongovy na jednotku. Ako vážne tie kadejaké zabudnuté a nevyhynuté tvory boli perfektne spracované. Či je nový Kong lepší než Jacksonov ? U mňa ťažko povedať. Niečo ma na vrh staršia opica, niečo nová. Každopádne, tak úmorný dlhý rozjazd jednoznačne nemá nový Kong. Takže u mňa spokojnosť. P.S Samuel L. Jackson je herecký chameleon. ()

Naghavi 

všechny recenze uživatele

Velmi překvapující dobrodružná oddychovka, mnohem lepší, než verze od Petera Jacksona, protože se odehrává vesměs v nádherné CGI přírodě s působivými pre-zvířaty (mega oliheň, pavouk, buvol, ptakoještěři), které jsou někdy víc nebezpečné, než samotný silák Kong, který je skvělým ochráncem ostrova. Postavy vtipné, pan Flinstone potěšíl, veterán z WWII taky a Samuel je pořád frajer.. Zvuk i obraz na vysoké úrovni, zkrátka kino zážitek slušný ;) ()

dadoool 

všechny recenze uživatele

Tohle byl můj první film o Kongovi, takže nebudu srovnávat s žádným jiným předchozím filmem. S příběhem jsem byla dříve trochu seznámená, ale to pouze z doslechu a jen malé ústřižky. Nevím tedy jak jiná zpracování, ale film se mi moc líbil. Moc pěkné kamerové záběry, příroda Vietnamu je opravdu dechberoucí. Jackson byl skvělý jako vždy a Hiddleston to také zahrál moc pěkně. Určitě se vyplatilo to vidět na velkém plátně. ()

Související novinky

Pokračování Godzilly vs. Konga má zelenou

Pokračování Godzilly vs. Konga má zelenou

22.03.2022

Neměli jste ještě dost bitky mezi gigantickými monstry? Pak pro vás má studio Legendary dobré zprávy, pokračování snímku Godzilla vs. Kong se totiž začne točit už letos. Opět k němu dojde v Austrálii… (více)

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

27.11.2020

Následovník filmů Godzilla, Godzilla II Král monster a Kong: Skull Island od studií Legendary Pictures a Warner Bros. by mohl dorazit na streamovací službu. Možná. Film Godzilla vs. Kong v režii… (více)

Godzilla vs. Kong se odsouvá

Godzilla vs. Kong se odsouvá

26.11.2019

Duel legendárních monster Godzilly a King Konga, který měl vstoupit do kin 13. března příštího roku, se po dohodě studií Warner Bros. a Legendary nakonec odsouvá až na 20. listopad 2020. Film, jenž… (více)

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

03.06.2019

Nová Godzilla II Král monster neoslnila ani kritiky, ani diváky. Přeplácaný blockbuster vydělal o prvním víkendu v Americe jen 49 milionů dolarů, což je obzvlášť smutné v porovnání s první Godzillou … (více)

Reklama

Reklama