Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strhující původní dobrodružný film režiséra Jordana Vogt-Robertse vypráví příběh nesourodého týmu badatelů, vojáků a dobrodruhů, kteří se spojili, aby prozkoumali tajemný, stejně nebezpečný jako krásný, ostrov v kdesi v Pacifiku, který není zanesen do žádné mapy. Odříznuti od všeho, co znají, vstupují na území mohutného Konga a zažehávají tak nejstrašnější boj člověka s přírodou. Jejich cesta za poznáním se mění v boj o přežití a útěk z prapůvodního Ráje, ve kterém není pro člověka místo. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (983)

panbubo 

všechny recenze uživatele

73% ??? Jako fakt? Vydrzel jsem to az do konce. Absolutne ale nechapu ten nepomer efekty vs scenar. Dej a dialogy 0 efekty jsou tecnicky skvele, ale naivne prehnane a nedavaji moznost ani pri nejlepsi vuli jim uverit. (Neexistuje, aby Kong netrefil letici vrtulnik, cimkoliv cim mrsti. A to opravdu pokazde, takze pokud leti palma oblohou tak prichazite o napeti, co bude nasledovat. Ano, trefi vrtulnik!) Barevnymi filtry se take nesetri a nemohl jsem si nekolikrat, behem filmu, nevzpomenout na Limonadoveho Joe-a. A jak vygradovat finale filmu plneho obrich priser? Vyberete v max-u priseru a do kolonky "scale" zadate 200%. WOW to je napad. 73% ??? nerozumim... ()

viaEYE 

všechny recenze uživatele

Dobře, tak do komerčního kina se asi chodí na velke plátno a třeba ohromující zvuk. Za mě by ta návštěva ještě potřebovala skvělý film. A ne další z řady amerických ego-military-džouk za každou cenu filmů. Naprosto nelogicke rádoby efektní prostřihy siluet na pozadí slunečního kotouče, když slunce nikde ve scénách kolem takhle nešajní, rádoby odvazová uvolňujici muzika (byť dobově legitimní), nějak se mi tomu celému blbě věří. A pak otazka za všechny prachy, proč Amici točí filmy s Amiky-kretény, v nichž se vlastenecky zhledne mnoho z Amiku, ačkoliv u divaka vyvolávají ty správně popuzene reakce. A to vše aby "vyhrál" jiný Amik v duchu "ja vam to rikal" a veškerý vzruch a snad i poučení bylo rychle zapomenuto. Uf. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Tá opica to riadne roztočila (a nemyslím L. Jacksona). Áno príbeh nie je nejaké geniálne 5-hviezdičkové drama o vzťahu monštra a nevinného dievčaťa, skôr ide o ,,akčňák´´ , v ktorom sa skupina snaží dostať z bodu A do bodu B v časovom limite a počas tejto cesty sa stretnú s divnými jaštermi bez zadných nôh, ktorí by boli vážnym ohrozeným pre svet nebyť Konga. Je to však akčné, prehľadné a nenudil som sa. ()

markashek 

všechny recenze uživatele

Vidět ho jen doma na televizi, asi bych Konga hodnotila jinak, ale na velkém plátně se na něj pěkně kouká. Trikově podle mě super. Jinak scénář i postavy tuctové a předvídatelné (asi kromě Johna C. Reilyho). ()

w.w. 

všechny recenze uživatele

Strašne tupý film - to už posledný Jurský park ako film pre deti a mládež bol lepší. Akcia 4, napätie 3, príbeh 2, dialógy 0, postavy 1, vizuálna stránka 5, 3D verzia 3. Kto videl trailer, nič lepšie už neuvidí ak si vedľa nesadne krásna blondínka. ()

Gluminator 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem se na tento snímek těšil, měl obrovský potenciál. Nicméně po prvním traileru mě bylo jasný, že to bude propadák. Vše prokouknutelné a okaté. Bez napětí, vše hned ukázáno a otřesná umělost plátna. Zklamání za mě 50% ()

jarmil8 

všechny recenze uživatele

Přímočarý akční film, který rychle uteče a stejně rychle na něj zapomenu. Není zde žádná tajemná atmosféra, postavy jsou víceméně do počtu. V tom ohledu zdaleka nepřekonal Jacksonův film a z mého nostalgického pohledu ani film z roku 1976. ()

Evee04 

všechny recenze uživatele

"Milý Billy,Takto dokonalý soundtrack,som nepočul od prvých Strážcov galaxie."Jedinečný King Kong sa vracia v dalšom filmovom prevedený,a to vám poviem,že ten nástup je bombový.Príbeh sa odohráva na konci vojny vo Vietname,ked sa nájde ostrov ktorí patríi Kongovi.A neni nič lepšie ako sa mu bachnút do domu a nahádzat mu tam bomby.Akcie sa vo filme nešetrí a scéna s chobotnicu,či pavúkom boli vynikajúce.Tom Hiddleston ako stopár to zahral presvešdčivo a spolu s Brie Larson im to na plátne klapalo.Spracovanie Konga je na najvyššej úrovni a tažko zrovnávat s o 12 rokov mladšim dvojníkom.Zato Samuel Jackson ako prepatý,vojnový generál,vo mne vbudzoval nenávistné pocity a ako záporná postava ktorá nenávidela Konga ma dostávala do bodov,kde som sa modlil aby sa mu dostalo,čo mu patrí.Ale ten Soundtrack panečku,každa jedna pesnička či melodia,ma nútila sa hýbat na tom kresle v kine.Finálny fight splnil čo som potreboval a určite pre mna tento film neni ako jednohubka.____92% ()

Wez 

všechny recenze uživatele

Vcelku docela dost příjemné překvapení-po zkušeností s Godzillou(2014) jsem od toho nečekal už absolutně nic,nebo maximálně totální sračku,ale děj se vcelku dal,efekty taky dobrý,kdo mě tam ale pořádně sral byl S.L.Jackson-tak odpornej a nesympatickej bakelit se fakt hned tak nevidí-jestli to měl ale ve scénáři,tak to zvládl bravurně...Ani mi tak nevadilo modernější pojetí,ale co mě opravdu zamrzelo,tak to byla absence alespoň nějakých dinosaurů a nějaké odkazy na tu starobylou civilizaci,která ostrov měla odedávna obývat,jako to bylo v ostatních filmových ztvárněních konga,a kteréžto věci podle mě k tomu Skull islandu tak nějak patří..Vzhledem k tomu,že jsem film viděl v otřesné kvalitě(kinorip) a z titulků sedělo asi tak každé desáté slovo,tak mu určitě ještě jednu šanci dám... ()

Nathaniel8 

všechny recenze uživatele

No co na to říct. Je to prostě velkej opičák. A celý ten film je tak trochu tím ovlivněn... Je to taková nenáročná zábava. Jako kdyby se na to ten opičák měl sám dívat... ()

GinaT 

všechny recenze uživatele

Hiddles tenhle film může s klidem používat jako promo na to, jak je krásnej...scéna jak v zeleném dýmu kosí potvory a pak si sundá masku, vekoparádní promíčko! ()

jenspifa 

všechny recenze uživatele

Takovej kong má bejt. Ten hodnej :) ohromující efekty, spád filmu nenechá diváka vydechnout, a finále otevře ústa. Spokojenost. Takhle má vypadat akční blockbuster. 75% ()

Thug_Leo 

všechny recenze uživatele

Má to chyby, a to nemálo. Ale setsakramentsky to bavilo. Například z filmu udělat seriál - rozvést linie původních osadníků, rivalitu mezi "zvířaty" a historie Kongovic rodiny, stavbu zdi(í) a ukázal více druhů(vážka byla super). ()

chytri 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem další podprůměrný remake, ale opak byl pravdou. Tvůrci si jedou po vlastní ose a na rozdíl od Godzilly dostal Kong mnohem vice prostoru. Herci jsou tu tak nějak do počtu. Pravdou je ze jsem se těšil na Konga a ne na Toma Hiddlestona 😃 ()

Sheemass 

všechny recenze uživatele

Efekty, samotný Kong a další obludy, především pak pavouk, se povedly na jedničku. Bitky mezi jednotlivými mostry jsou skvěle vizuálně zvládnuté a velmi efektní. Co týká herců, ti se v tomto filmu moc nepředvedou, nebo spíše nemají tolik prostoru, především pak od Toma Hiddlestona jsem očekávala více. A přestože na toto téma bylo natočeno již mnoho filmů, vizuálně se řadí k tomu lepšímu, dolů jej však sráží scénář, který je místama nedotažený, ale i tak je to nakonec slušná práce. ()

Al90 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem pruser ale nakonec film se mi libil :)Akce je tu dostatek,sceny jsou prehledne a prakticky porad se neco deje tak se clovek nenudi :)) ()

Baaal 

všechny recenze uživatele

Zábavný videoklip, Kong je konečně opravdu King 😉 přidávám ještě jednu hvězdu,nádherný vizuální orgasmus, proto se chodí do kina! ()

Monditrade 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku trochu sranda jak z jedné malé lodičky je najednou ve vzduchu 40 helikoptér, které následně jedna opice kompletně zdecimuje... to bylo fakt o ničem... vyletět o pár metrů výše a střílet jen z vrchu asi ty dementy nenapadlo, ale budiž....každopádně následně to byla pěkná podívaná... ()

ghoston odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesná americká Íčovina rovnající se sovětským filmům!!! Je škoda každého slova. Tvůrci utekli z Bedlamu, ale proč to dělali, když film je pro jeho osazenstvo? ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Já jsem spokojený. Musím pochválit hlavně skvělé herecké obsazení, a skvělé triky. Scénář nebyl špatný, trochu my vadily některé hlášky které byly řečeny, ale působily podivně.Těším se na pokračování a celý filmoví vesmír. Asi důležitější bude jak zpracují méně známá monstra, či to bude něco jako Thor u Marvelu kdy fandím vždy záporákům a Lokimu. ()

Související novinky

Pokračování Godzilly vs. Konga má zelenou

Pokračování Godzilly vs. Konga má zelenou

22.03.2022

Neměli jste ještě dost bitky mezi gigantickými monstry? Pak pro vás má studio Legendary dobré zprávy, pokračování snímku Godzilla vs. Kong se totiž začne točit už letos. Opět k němu dojde v Austrálii… (více)

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

27.11.2020

Následovník filmů Godzilla, Godzilla II Král monster a Kong: Skull Island od studií Legendary Pictures a Warner Bros. by mohl dorazit na streamovací službu. Možná. Film Godzilla vs. Kong v režii… (více)

Godzilla vs. Kong se odsouvá

Godzilla vs. Kong se odsouvá

26.11.2019

Duel legendárních monster Godzilly a King Konga, který měl vstoupit do kin 13. března příštího roku, se po dohodě studií Warner Bros. a Legendary nakonec odsouvá až na 20. listopad 2020. Film, jenž… (více)

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

03.06.2019

Nová Godzilla II Král monster neoslnila ani kritiky, ani diváky. Přeplácaný blockbuster vydělal o prvním víkendu v Americe jen 49 milionů dolarů, což je obzvlášť smutné v porovnání s první Godzillou … (více)

Reklama

Reklama