Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strhující původní dobrodružný film režiséra Jordana Vogt-Robertse vypráví příběh nesourodého týmu badatelů, vojáků a dobrodruhů, kteří se spojili, aby prozkoumali tajemný, stejně nebezpečný jako krásný, ostrov v kdesi v Pacifiku, který není zanesen do žádné mapy. Odříznuti od všeho, co znají, vstupují na území mohutného Konga a zažehávají tak nejstrašnější boj člověka s přírodou. Jejich cesta za poznáním se mění v boj o přežití a útěk z prapůvodního Ráje, ve kterém není pro člověka místo. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (983)

zurivymlok 

všechny recenze uživatele

Vizuálně to špatné není a film se drží trochu více při zemi než Jacksonův King Kong. V čem však film prohrává je řekl bych až zoufalá nudnost ostrova, kdy z místní fauny toho vidíme překvapivě málo. Hlavní příšera je tak nějak "bez charismatu". A ač to tu už padlo, nejlepší scény si tvůrci vystříleli už v traileru a film jakoby neměl co víc nabídnout. Celkově průměrný popcorn, který neurazí, ale taky nevstoupí do filmové historie. ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Konečně po černobílém skvostu pořádný dívatelný King Kong!!! Akce od začátku až do konce, špičkový zvuk a kamera, sláva!!! Vizuální orgasmus který ale netěží pouze z 3D jako spousta dnešních pokusů. Takto má vypadat moderní remake!! A to v těch titulcích znamená žeby mohl být po černobílé Godzille konečně i dívatelný remake? A žeby třeba Gamera, Mothra, tříhlavé příšery z japonských skvostů mého dětství? No jsem zvědav :) ()

Pavlo 

všechny recenze uživatele

Dobrá monster oddychovka, ktorá si ide svojím životom a nesnaží sa zavďačiť každému - skalnému fandovi i novým divákom. Technicky dobre zvládnutá, herecky dobre obsadená i zahraná jednohubka. Vcelku ma zaujíma ako sa popasú s filmovým svetom týchto monštier a pospájajú ich do jedného deja/filmu. ()

Denzen 

všechny recenze uživatele

Asi podobný pocit ako pri Jurskom svete. Štýlový film s cieľom pobaviť pomocou veľkých súbojov a nádherného prostredia. Kong sa ale na nič nehraje a cez nudné postavy poskytuje veľkú zábavu. Niečo vyznieva smiešne, iné scény vyzerajú zase úplne cool a hlavní hrdinovia len zbytočne pobehujú po scenériach. Naozaj, mohli kľudne zrušiť postavu stopára Hiddlestona a príbehu by to vôbec neuškodilo, veď len išlo o veľké očakávané vyvrcholenie medzi Kongom a najväčším jašterom. Obyčajne by to boli slabé tri, no potešila ma celková zábavnosť, takže štyri. ()

Tomulka odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film se řadí spíše do kategorie kopírovaných filmů na levných DVD. Koncept naprosto stejný jako u Godzily (neoriginální). Zpracování mnohem horší! Scénář hrozný (dialogy smutné, celý příběh kolem Konga tragédie), herecké výkony všech postav jsou děsivé! Hiddleston dělá co může, ale blbě napsaná postava jej škrtí! Co se týče S.L.Jacksona, tak nechápu, co dělal v tomto filmu a rozhodně nechápu, proč vzal roli zrovna tohoto vyšinutého borce?! Takové zklamání jsem nezažil již dlouho a když si vzpomenu na ty triky výbuchů a ohňů jak moc jsou chtěné a nesmyslné a netrefené a nic příběhu nedávají, je mi smutno. A když si vybavím na scénu pohledu Konga a Jacksona tak jediné hodnocení co mne napadne je odpad! ()

raru 

všechny recenze uživatele

Po Wonder woman sa budem opakovať,ale je to to isté,len v inej farbe.Akcia fajn(aj keď nefalšovane digitálna),príbeh,no,prižmúrim oko,nejaký ten americký patriotizmus a žena,ktorá čaká na manžela 25 rokov,že sa vráti z frontu 2.sv.vojny,no,čo vám poviem,taká idealistická bublinka.Ale ako zábava to funguje celkom fajn a o to mi pri tomto druhu filmu šlo. ()

Yamatosan 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem trailery, takže potvůrky byly docela pošušňáníčko. Taky oceňuji, že ho nechytli a neodvezli k nějakému věžáku. A to je taky tak nějak vše - ale víc ani není třeba. ()

Jarda68 

všechny recenze uživatele

Technicky skvěle zpracovaný,herecky nevýrazný,dobrodružný film,který má výbornou akci a cool příšery...70% ()

pekgi 

všechny recenze uživatele

Nejlepší verze Konga jakou jsem kdy viděl. Trošku mě teda už štve Samuel L. Jackson, kterej hraje ve všem, ale jinak výborný. ()

KraLuban 

všechny recenze uživatele

Typický hollywood - "vezměte vše, hoďte do kotle a promíchejte...třeba se něco bude líbit". Je to pompézní, je to nablblé, je to skvěle udělané, je to bez nápadu, má to skvělou atmosféru doby vietnamské války...je to hollywood. Na jedno unavené mrknutí. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Perfektní nářez, kterému však k dokonalosti chybí něco jako režie Petera Jacksona. Už se těším, až si to Kong rozdá s Godzillou. ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Tak z originalu King Konga si to krom hlavni postavy moc nebere, coz je asi dobre, protoze jinak by to byla nuda. Nicmene je to takovy Godzilo-King Kong park. Jinymi slovy, efekty zajimavy, scenar hodne velka nuda. Proste kdo ma rad prerostly obludy a chabi scenare, tak se urcite pokocha. Celkem 3,1* ()

mmajjkii 

všechny recenze uživatele

Slabší čtyři. Nebylo to zlé, vcelku solidní nápad dostat konga z města, i když si neodpustili záchranu krásné nemohoucí, ale bylo to vkusné a krátké, hodilo se to tam. Dobrodružné určitě, Sci-Fi ano, toho fantasy tam moc není, ale nejhorší, že té akce tam bylo dost málo, hlavně napětí žádné, několikrát jsem se přichytil cvakat na telefonu místo koukání. Nakonec jsem se při psaní komentáře rozhodl mlasknout tomu 3, IMDb 6/10, jsem si uvědomil, jak průměrné to bylo, a to i přes to vynikající obsazení a některé výkony (Jackson, Reilly). ()

KiJi 

všechny recenze uživatele

VELKÁ OPIČKA HRDINOU Film by se dal zařadit mezi naučné s environmentální tématikou, kdy lidé jsou k přírodě oškliví a ničí ji. V mořích existuje neprobádaný Ostrov lebek, kde matka příroda vytvořila svébytný ekosystém a jeho ochráncem zvolila Konga. Ale to naši američtí hrdinové (+ jeden Brit z SAS jednotek) na konci vietnamské války nevěděli. Teda až na jednoho profesora, jak to bývá. Ten s sebou vzal početnou skupinu civilů-vědců a vojáků-letky s několika „Huey“, rozuměj potravu a oběti pro tamější svérázný ekosystém, a samozřejmě nikomu výše uvedená fakta nesdělil. A jak to bývá, před návštěvou neznámého území tam naházeli bomby. A Konga nasrali. Takže se do nich pustil… tvůrci trochu otočili známý námět – na Konga pálí v úvodu filmu nikoli na konci. Ale to nevadí. Snímek má v první polovině spád, akci, vtip i napětí, kterému ale dojde dech…a v druhé polovině je to nudná cesta za přežitím, trapným až nelogickým chováním většiny, pomstou fanatického velitele, objevení příšer; a lidé musí spojit síly s Kongem, aby odvrátili hrozící katastrofu. ()

Související novinky

Pokračování Godzilly vs. Konga má zelenou

Pokračování Godzilly vs. Konga má zelenou

22.03.2022

Neměli jste ještě dost bitky mezi gigantickými monstry? Pak pro vás má studio Legendary dobré zprávy, pokračování snímku Godzilla vs. Kong se totiž začne točit už letos. Opět k němu dojde v Austrálii… (více)

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

27.11.2020

Následovník filmů Godzilla, Godzilla II Král monster a Kong: Skull Island od studií Legendary Pictures a Warner Bros. by mohl dorazit na streamovací službu. Možná. Film Godzilla vs. Kong v režii… (více)

Godzilla vs. Kong se odsouvá

Godzilla vs. Kong se odsouvá

26.11.2019

Duel legendárních monster Godzilly a King Konga, který měl vstoupit do kin 13. března příštího roku, se po dohodě studií Warner Bros. a Legendary nakonec odsouvá až na 20. listopad 2020. Film, jenž… (více)

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

03.06.2019

Nová Godzilla II Král monster neoslnila ani kritiky, ani diváky. Přeplácaný blockbuster vydělal o prvním víkendu v Americe jen 49 milionů dolarů, což je obzvlášť smutné v porovnání s první Godzillou … (více)

Reklama

Reklama