Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dirk se dřív živil jako ranař, který v ilegálním klubu rváčů vymetal podlahu s jedním soupeřem za druhým. Klubu se přezdívalo Circuit, a hlavní atrakcí v něm byla Aréna smrti. Což je místo, ze kterého nevede cesta ven, když jste uvnitř. Dirk se o tom přesvědčil na vlastní kůži. Ve chvíli, kdy si uvědomil, že už je na masakrování slabších dost starý, zkusil prchnout. Změnil si identitu a začal se živit vyučováním na univerzitě. To by mu možná vydrželo do důchodu, kdyby se ovšem do Circuitu nezapojil jeho mladší bratr, jenž bohužel neměl dispozice rozeného rváče. Dirk má tak dvě možnosti. Buď nechá mladšího bratra na holičkách, nebo se vydá na záchrannou misi a jednou provždy se vypořádá s prozovatelem Circuitu Vixtonem a jeho novým šampiónem Kwanem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Grunnerův bojový styl se mi jako klukovi vždycky líbil. Vysoké kopy, otočky, trochu aikida, sem tam přehoz. Podobné věci praktikuje i zde, jenomže jeho soupeři by mohli tvořit oddíl s názvem Hromada prken, protože takové nebojovníky jsem zase už dlouho neviděl. Typicky videobéčkový scénář musí urážet každého, uvedená jména tak alespoň slibovala vyžití v akčních scénách, ale jak už jsem krátce nastínil: nekoná se absolutně nic, co byste museli jako fanoušci starých dobrých akčňáků vidět. Loren Avedon by svými bojovými dovednostmi film určitě pozvednul, bohužel jsem ho viděl asi na 20 vteřin v roli nějakého detektivního přizdisráče, Jalal Merhi zase neodloží mobil od ucha, Billy Drago se filmem prokulhá, naučí Grunera několik nových bojových technik (třeba jak zarazit láhev do země na jeden úder, omg) a zařve. A fighty v aréně mi připomněli naše rvačky na základce o přestávkách v zákoutí chodeb a na záchodech. V roce 2002 bych už čekal alespoň promakanější choreografii... vždyť je to pouze rok před Ong-Bakem, můj ty bože... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No neni to jeste takova hruza proste beckova arenovka souboje prumerny neni v nich zadna extra choreografie i kdyz Gruner je dobrej kopac ale aspon nejsou souboje diky tomu ze to tocil Jalal Merhi kterej je taky borec pres fajty zpraseny strihem jenom to pusobi dost lacine film stal par supu ale zkouknout se da ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 3/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Efekty 3/10/// +základní myšlenka na film, zajímavá hudba -hudba zde hraje příliš málo, akční soboje mají mizernou choreografii.../// Příběh opravdu zajímavý (kde sme ho nej viděli), který se z počátku opravdu vyvíjí slušně. Seznámění s oběma bratry. Zapletení mladšího bratra do bojů. Tréning hlavního hrdiny. Smrt trenéra. Až do těď film na 2*. Což je slušný. No a těď by měla následovat efektivní a kravavá pomsta. No bohužel následuje neefektivní trapas. Hlavní borec si v aréně nikoho moc nedává (kde je ten tréning?) A náhodou svého soupeře nakonec skolí k zemi a trošku přidusí. Ptám se? Kde je ta krev? Kde je ta smrt? Jeden zápas kolikrát netrvá ani jednu minutu, to asi aby stihl vyřídit více protivníků. No a raději se nebudu ptát co tam mrší ta reportérka. Mohlo to být solidní béčko, ale není./// Celkem 26%/// ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Aréna smrti je bezesporu jedna z nejnudnějších arénovek, jaké jsem kdy viděl... A že jsem jich viděl opravdu dost... Někteří z fighterů nějaký ten potenciál mají, což už dokázali v minulosti, ale naprosto dementní scénář a děsivě špatná choreografie i ten kousek naděje, který jsem do snímku vkládal, zcela zabíjí... A Billy Drago jako klaďas? Epic fail... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Fighty v cirkusu. Pohodovej televizní film. Kdyby byl kratší nemělo by to tu skvělou image. Kvalitou příběhu lepší než Warrior. Gruner je sympaťák. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Ne, ne, ne, nech mě !!" - "Smůla !! Pošli mi pohled z pekla !!" ;) Francouzského kickboxera Oliviera Grunera mám docela rád, ta jedna hvězdička taky vlastně zrcadlí jeho účast, záměrně nemluvím o hraní, protože on je opravdu hodně mizerný herec, v podobném duchu by se dalo hovořit i o režisérovi Jalalu Merhim, protože tomu se ani tenhle film zrovna moc nepovedl !! Naprosto stupidní céčková Aréna smrti s napůl improvizovanými dialogy silně doplácí na svoji druhou polovinu, kde by jeden čekal prostě, když už nic jiného, aspoň trochu krve, která tu vlastně schází úplně, nebo slušně technicky zvládnutou bitku, Merhi zřejmě nevěděl, kam dřív skočit, jestli shánět dolary, režírovat nebo pilovat choreo, a tak tu naprosto fatálně s ohledem na rok vzniku, v osmdesátkách bych to ještě pochopil, absentuje jakýkoliv slušný fight, o tom finálním s Kwanem, tedy vlastně dvěma Kwany v podání sourozenců Kimových, ani nemluvě.. Varoujeho soundtrack jako by nebyl, ale ono je to asi buřt, protože první The Circuit platí za opravdový neuvěřitelně špatný kus, a já tak nevím, jestli se mám nadšenci Jalalu Merhimu, kterému příznačně přezdívají libanonský Saegal, smát, nebo ho mám litovat.. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Netusil som, ze sa tocia arenovky aj v dnesnej dobe.Bohuzial vysledok je na hovno. Mal som chut pretacat nielen otrasne dialogove sceny, ale aj mizerne natocene bitky. Film nezachrania ani byvale zostarnute ceckove hviezdy. Naviac Loren Avedon, alebo Jalal Merhi sa filmom len mihnu a bitiek sa nezucastnia. Najzaujimavejsie nakoniec na tomto filme je, ze Billy Drago hra kladnu ulohu. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Neatraktivni herci v hloupem pribehu, kde si klise podava ruku s nedostatkem talentu tvurcu, kteri by se spise uplatnili jako nastenkari na obecnim urade. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Tajné zápasy bez pravidel v pozadí nějakého zdánlivě obyčejného klubu. Není třeba dál pokračovat, neb se jedná o další recyklaci známé akční šablony snímků s bojovým uměním, která byla in v druhé polovině odmdesátých let a směle pokračovala v letech devadesátých. A jak je vidět, ani millenium něco takového nedokázalo zastavit. A je to hrůza. Mizerný scénář, nelogičnost děje, nesmyslné dialogy, špatný střih, neskonalá naivita, a v tom všem Olivier Gruner v hlavní roli, který na poli akčních videosnímků debutoval v devadesátém roce minulého století. Ve své době byl jen další z řady akčních hrdinů, který nijak zvlášť neoslnil. Tento snímek kdyby byl uveden právě někdy na přelomu osmdesátých a devadesátých let, mezi ostatní by lehce zapadl, ale po roce dva tisíce se skutečně už jedná o nezajímavý filmový paskvil, jen ukazující, jak se to dělat nemá. Jediné co dokáže, je vyvolat nostalgické vzpomínky třeba i na počátky Jeana-Clauda Van Damma. A to je tak všechno. ()

Ronyk7 

všechny recenze uživatele

Hodně velká bída. od lidí, kteří to dělali bych čekal super béčko, ale je to s bídou v abecedě... 12.12.2008 ()

Beawish

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi deset minut... bojovník trénoval s boxovacím pytlem... ten pytel vyhrál... a byla to vážně míněná scéna. Jednou si to musím pustit celé. ()

Reklama

Reklama