Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když globální pandemie zničí civilizaci, přeživší Joel se ujme čtrnáctileté dívky, která může být poslední nadějí lidstva. (HBO Max)

Diskuze

J.Lajner

J.Lajner (hodnocení, recenze)

S odstupem teď musím konstatovat, že tohle je asi nejlepší díl z celé první série. 

Aleria

Aleria (hodnocení, recenze)

Je to úžasný.. hrála jsem jen první díl na easy, a umřela jsem 100x ✌️😂! 

Ježiš, fakt to miluju! Ale strašně se bojím.. bojím se, že to skončí.. jako první díl hry a oak skok a Joel není.. 🥹 prosím, druhá série ještě.. něco vymyslej, zejo! 🙏 A bude to super i s Joelem.. Ellie není krásná jak ve hře, ale je super :) Bella to dala skvěle! Ale miluju Pedra, a nechci o nej projít, je boží, role mu sedla, jim oběma... je to super! 

ViktorS

ViktorS (hodnocení, recenze)

shuster

Tak v tomto prípade chcú myslím hlavne vyvolať nostalgiu u ľudí čo hrali danú hru. A to im myslím zatiaľ pomerne vychádza. Samozrejme chcú zaujať aj nehráčov, ale tak nie je to zjavne pre každého takýto žáner.

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Vsade clovek cita ako je Netflix v prdeli, ale HBO od cias Game of Thrones nedal nic zaujimave, len same picoviny.
Rod draka som ani nedopozeral a tu mam problem dopozerat pilot.
Je to strasne nudna picovina...
Dalsi postapokalypticky pribeh, dalsie zombies a zaroven dalsia picovina.
Nasrat!

na příspěvěk reagoval ViktorS

alt_man

alt_man (hodnocení, recenze)

Na rozdíl od místních nerdů, kterým se Ellie nezdá dost dobrá pro jejich masturbaci, mi spíš vadí úvodní teze, že na mykózu nejsou léky, což je úplná blbost.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Deyw

Titulek je trošku zavádějící, ale jinak zajímavé počtení s informacemi, za která u mě má Bella další plusové body…

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

andry023

Nemyslím si, že co největší podobnost s herní předlohou byla ta hlavní priorita, podle které se vybíralo obsazení. A vzhledem k tomu, že tvůrci nejsou ani žádní nováčci a jedním z nich je sám Druckmann, tak k obsazení Belly Ramsey asi nějaký zásadní důvod byl...

Mě osobně třeba přijde Bella naprosto úžasná v roli Ellie :)

andry023

andry023 (hodnocení, recenze)

Za mě fakt škoda herečky, která obsadila Ellie... jelikož jsem hrála jak jedničku i dvojku, a není to tak dávno.. tak vím, že se jí prostě vůbec nepodobá, možná tak vlasama.. za to Joel asi nemohl dostat lepší obsazení. Neví někdo, proč obsadili do hlavní role právě Bellu Ramsey? To opravdu nebylo z čeho vybírat? Nepochybuji o jejích hereckých schopnostech, ale na Ellie se mi vážně nehodí. Uvidíme co přinesou další díly, třeba si časem zvyknu.

na příspěvěk reagoval Jakkob

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

PD321

O to zajímavější bude, zda dodrží herní způsob vyprávění nebo budou střídat dějové linie, jako třeba v případě Cloud Atlas.

Upřímně dopředu lituji herečky, která se ujme role Abby. A casting Leva bude určitě taky výživný.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Tak první epizoda konečně zhlédnuta a za mě pecka! Hry jsem nehrál, takže co je v seriálu pozměněné neřeším a asi bych neřešil, i kdybych hry hrál. Produkční kvality na vysoké úrovni, herecky dost dobré. Těším se na další epizody...

PD321

PD321 (hodnocení, recenze)

O jedničku strach nemám, to je kvalitní námět a teoreticky stačí hru okopírovat 1:1. Ale dvojka zamotá filmařům při snaze udělat z toho něco koukatelnýho hlavu.

na příspěvěk reagoval st.ranger

Uživatel PD321 smazal svůj příspěvek.

ViktorS

ViktorS (hodnocení, recenze)

Mne tu Ellie moc sympatická zatiaľ nepríde keďže vzhľadovo má ďaleko od tej hernej, ale myslím si tiež, že bude ten seriál ťahať. Verím, že má svoje kvality, inak by ju neobsadili do takéhoto projektu.

Harper66

Harper66 (hodnocení, recenze)

Z jakýho důvodu udělali z bíle dcery Joela co je ve hře nějakou tmavou přičmoudlinu? Jsou ve hře nějaký flashbacky, kde je třeba ukázaná nebo zmíněná jeho manželka, kde je vidět co byla zač? PS4 ani PS5 nemám, takže jsem hry nehrál a čekám, až v březnu vyjde PC verze. Proto mě to zajímá.

BFG2000

BFG2000 (hodnocení, recenze)

highsmith

Protože je to skvělá herečka, která, jak se zdá, ten seriál bude neustále tahat a vytahovat ze sraček. A ne každý má takové povrchní názory a pohledy na svět, jako vy.

BFG2000

BFG2000 (hodnocení, recenze)

89% je totální úlet a totálně mimo. Za 89 je leta do intro, které bylo dokonalé.

rawu

rawu (hodnocení, recenze)

dyt je to kecaci apokalypticka zombie nuda, ve stylu walking dead, tak nevim proc to nekdo hvezdickuje 5ti, kdyz, to zadnej serialovej zazrak neni..  

baddass01

baddass01 (hodnocení, recenze)

highsmith

I kdyby ji nakrásně hrála slepá a retardovaná na invalidním vozíku, tak ta nemá právo mít tu vzácnou schopnost reagujícího imunitního systému proti nákaze ? To právo má jen krásná štíhlá prsatá blondýnka ? Co Ty tvrďáku ?

na příspěvěk reagoval esmo52

Reklama

Reklama