Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Napospas (S01E07)

(epizoda)
  • USA Left Behind
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Joel bojuje o přežití, Ellie vzpomíná na noc, která všechno změnila. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (185)

Solverino odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další totálně zbytečnej díl, hned po tom s těma dvěma bukvicema. Nemám problém s jinakostí, ale dívat se na ní skoro hodinu fakt nevydržím, taky je to totálně zbytečný a úplně to ten seriál zabíjí. Nevím proč bych se měl nechávat furt "vychovávat" jak od nějakých ziskovkářů. Obě kačeny se chovají jako blbé krafky a konec vyšel naprosto dle předpokladu. Zbytečně dlouhé a o ničem, seriál to nikam neposouvá. Pokud jsem si všiml dobře, tak různé díly točí různí režiséři, zřejmě aby se dostalo i na jedonohé lezby a všechny další pohlaví. Pak výsledek vypadá, tak jak vypadá. Tenhle díl můžete klidně přeskočit, nic se tam stejně nedozvíte. Škoda času a vynaložených peněz. ()

husandaaa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl začíná na velmi emotivní vlně. Každý kdo hrál hru ví, jakým směrem se tato epizoda bude ubírat. Kdo ne, bude napjatě vyčkávat, co se přihodí. Tato epizoda nás v ději neposune o tolik napřed, ale představí nám opět kus srdíčka, který tento příběh má. Soustředíme se hlavně na Ellie a na její minulost. Nádherně se nám to přitom prolíná i s tím, čím si prochází teď. Je to věrný, vděčný a má to srdce. Mám teď obrovská očekávání od posledních dvou epizod! Už aby tu byly. ()

Reklama

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbená postava umírá a divák si říká, co bude dál. Vážně skvělá příležitost přijít namísto toho s tímto teen dramatem o jednom trapném dni v obchoďáku a lesbickým multikulturním experimentování. Epizoda prakticky o ničem a jeden blbej zombík tento k posrání nudnej trapas fakt nezachrání. Tvůrci nějak zapomínají, že má série jen pouhých devět dílů a tak by neměli zhruba polovinu vyplýtvat na zbytečné výplni. ()

zapalik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobné díly, u kterých primitivní plebs píše, jaká to byla nuda, protože neměl tuny zombíků a akce, jsou právě tím nejlepším na celém seriálu. Třetí díl to nepřekoná. Ale budování světa, vztahů, emocí, to je to, co dělá ten příběh a seriál samotný výjimečným. Ale stejně si myslím, že nevyzrálí, mentálně zaostalí by neměli mít právo používat internet. ;-) ()

Mafiapau odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby neměli předlohu hry, tak tam příběh ani neni, jenom bílý jsou špatný, černý jsou lepší a musej bělochum radit, to je jediný co by byl příběh.. tohle už je po třetí v seriálu, kde je stejná šablona: "negr se objeví, dá bílejm bílou vinu a dokáže že je nad nima, negr umře, diváci brečí (až na to že vůbec, pro mě jsou to opice ve výběhu) pak dáme tu episodku s těma hnusnýma bílýma aby lidi mohli říct že se to drží předlohy". fak dem.. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Všetko od fotobúdky až po hudbu, ktorá hrá v halloweenskom obchode, je preložené presne tak, ako to bolo v DLC. V epizóde však chýba bitka s vodnou pištoľou, ktorú Ellie (Ramsey) a Riley (Storm Reid) absolvovali vo videohre. (molcan2)
  • Na jednom mieste v nákupnom centre sa zobrazí plagát na fiktívny film "Úsvit vlka 2". Presne tento plagát je vidieť nielen v hre, z ktorej je seriál adaptovaný, ale na samotný film sa priamo odvolávajú aj Joel (Pascal) a Ellie (Ramsey) v rozhovore. (molcan2)
  • V DLC sa Ellieine flashbacky na Riley striedajú so scénami, v ktorých v súčasnej časovej línii hľadá v opustenom obchodnom centre zásoby na vyliečenie Joelovho zranenia. V seriáli je druhé nákupné stredisko úplne vystrihnuté, pričom súčasná časová línia sa obmedzuje na jeden dom. (molcan2)

Reklama

Reklama