Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 4

Recenze (242)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kurýr: Restart nebo Charlieho andílci, kde Charlie není v utajení, naopak většinu práce za andílky oddře? Ne, tři mušketýři! A nakonec Robin Hood. Ač se prvoplánově o komedii nejedná (asi), tak ruční souboje komické jsou, i když na J. Chana Skrein nemá. Navíc Skrein je děsně nesympatická držka, což byl zřejmě záměr. Film ale rychle ubíhá, a tak jako oddechovka šel. Spousta rozmlácených aut, divoké jízdy, dynamická kamera a kopička mrtvol. Jo a nádherná francouzská riviéra - Nice. Na jedno podívání, když není nic jiného po ruce.... ()

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Ed možno zvláda tie tri polohy naštvaný-škodoradostný-napätý, no viac z toho celého nevyčaruje, aj zásluhou scenáru a réžie. Ono je to totižto na úrovni toho podivného seriálu čo chvíľu bežal aj v tuzemskej televízii a celkovo to postráda všetko čaro, ktoré mala Leterrierovo-Stathamovská éra. Ostalo z toho len nezaujímavé nič, kde je jedinou zábavnou stránkou Stevensonove machrovanie. Ale nebudem to určite porovnávať s Hitmanom, toto kope aj tak inú ligu, kde sa na akčné scény a ten blbý príbeh aspoň ako tak dalo pozerať bez úškľabkov, s kamennou tvárou. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ještě pořád mě dokáže překvapit bohorovnost a naprostá absence filmařské sebereflexe filmařů. Nazvat restartem něco, u čeho muselo být jasné každému, kdo se začetl do tří stránek scénáře, že to žádný restart nebude, možná tak nějaké zapomenuté TV série na tom nejnudnějším kanálu, kde to budou dávat ve dvě ráno, aby kaliči měli po návratu z pařby u čeho usínat. Na usnutí je to tak akorát. Pořádná porce nadhledu... Chci psát filmové anotace. Dobrej job, ani ty filmy nebudu muset vidět. Nuda. Nejhezčí je prostředí. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Není tam Jason Statham, tak tomu dejme za uši. Mně se ale nechce a to z prostého důvodu. Film mě pobavil víc než druhý a třetí díl Kurýra. Je to čistokrevné béčko, které to o sobě ví a nestydí se za to, ale současně drží přepálenost v únosných mezích (dobře, až na scénu s vodním skútrem). A Ed Skrein není vůbec špatný. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Rychlý auta, akce, šťabajzny a oni se tu řešej dialogy... To je přesně to, co očekávám od akčňáku Luca Bessona - kvalitní dialogy. No anebo že už jsme prej všechno několikrát viděli jinde. To je jako taky výtka? Protože já už nahatou ženskou taky několikrát viděl a stejně jsem si to včera s Pájou dost užil. Jen teda kdybyste slyšeli ty dialogy, no to byla hrůza... ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Alternatívnymi názvami snímky sú aj názvy Transporter 4 či Transporter Ignition. (MikaelSVK)
  • Okrem Paríža sa natáčalo aj na juhu Francúzska, v meste Nice a jeho okolí. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama