Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Okultista Loren Avedon chce s pomocou duchov dávnych čínskych bojovníkov ovládnuť newyorské zločinecké podsvetie. Detektívi Jalal Merhi a Cynthia Rothrocková sa mu v tom snažia zabrániť. (oficiální text distributora)

Recenze (23)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nevidel som "Tigrie pazúry", nevidel som ani "Tigrie pazúry 2" a poradový diel s číslom tri som si zohnal jedine kvôli tomu, že som ho objavil v kinematografii americkej karate tigrice Cynthie Rothrockovej. No bol som oklamaný, sklamaný a vlastne aj nasratý, pretože sa Cynthia v tomto snímku objavila len na pár minút na začiatku. To čo nasledovalo ďalej bola len jedna veľká filmárska katastrofa, scenáristická impotencia a fight choreografická bezradnosť. Ono vlastne ani neviem, čo som to videl. V českej distribúcii je to označené ako "Tygří spáry 4", na Slovensku sa to dostalo do video požičovní pod názvom "Tigrie pazúry 3". Čo je toto za nepodarok? Načo som to vôbec pozeral? Toto bola fakt strata času. Jednu hviezdičku dávam jedine kvôli mojej obľúbenkyni Cynthii Rothrock, aj keď sa tam vlastne iba mihla. * ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Jak spoustu nás nebo aspoň ty co máme rádi Cynthii nasralo,že to schytala hned na začátko,ale byl to sen,tak se jí nic nestalo. Tři mistři sde mi zdají jako dobrý prostředek na okořenění trilogie. Jalal Merhi si dokáže poradit i sám Wong je skvělý učitel. Bojové scény jsou běžné jak jsou u takových béček zvyklí. Rychle zamávat kolem sebe rukama a někoho skopnout. Nebylo to sice to nejlepší završení série,ale na její završení dostačující. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Fantasy báchorka o trojici zabijakov s prskavkami... Najlepšie boli flashbacky s Bolom Yeungom :-) Inak miestami katasrofálne choreografie ako aj nemotorní "herci"... ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

No já nevim co k tomuhle mam jako napsat. Jakoby nestačilo že celý film stál uplně za hovno oni to ješte naprosto poserou tim koncem! Jalal vubec neumí hrát, od Cynthie byl naštestí v průběhu filmu pokoj a příběh? Hloupost, blbost a kravina.. zkrátka celý film stál za hovno. Ani bojové scény a ani přestřelky, které byli tragické to nezachránily. Dal bych jednu hvězdu ale tim koncem to prostě posrali! ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Po mizernej dvojke, trojka este vo väcsej miere obsahuje fantasy prvky. Cize pre mna obrovske minus. Pre fanusikov Cynthie ako som aj ja, je dalsim minusom jej rychle odpratanie zo sceny (ale chápem, bola v tej dobe tehotná, tak asi môžeme byt radi, ze tu vôbec je). Nakoniec sa sice ukaze, ze nie je definitívne, ale v konecnom dosledku to nic nemeni na tom, ze je vo filme len kratko. Otravne posobi snaha tvorcov prizivovat sa na prvom diely zbytocnymi flashbackmi. No co uz. Nejak sem museli znova natrepat Bolo Yeunga ktory mal dost rozumu a pravdepodobne odmietol ucinkovanie v tomto diely. Samotna zapletka tentoraz nedava ziadny zmysel. Obcas sa postavy stretnu a pobiju sa a ide sa na dalsiu scenu. Bitky su po väcsinu stopaze totalny odpad. Preto prakvapi ako tak slusny finalny duel medzi Carterom Wongom a Lorenom Avedonom. Merhi tentokrat nic poriadne nepredvednie. Vlastne v celej trilogii nikdy nic poriadne nepredviedol, takze ani neviem preco sa z neho na chvilu stala videohviezdicka. Snad len kvôli jeho slusnej prvotine Orlí spáry. Takze davam 1/10 za ten jeden slusny duel, ale inak je to totalne zbytocny film. ()

5150 odpad!

všechny recenze uživatele

10%.. Zbytečné pokračování nabídne hloupou zápletku a nudnou akci. Jalal Merhi bohužel nemá charizma utáhnout ani takhle slabé akční béčko. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Wow tak to bylo něco i na mě. Na film jsem se díval s vědomím, že je to trojka. Po dvojce zase návrat ke starým hrdinům, ale čongové co střílí blesky? Silné kafčo. Během filmu jsem dělal cokoli jiného, než na to souvisle koukal.....1/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snímok, ktorý by upútal možno desať rokov pred jeho uvedením. Ale už v dobe jeho vzniku to bolo podpriemerné dielo. Skôr z nostalgie. ()

Juto odpad!

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočné pokračovanie. Ale asi chceli zarobiť peniaze za málo muziky a nezáležalo im, že je to úplná sračka. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Tak tento štvrtý film (druhý film je nenadväzujúce akčné sci-fi) je oproti prvému poriadna katastrofa. Pre zmenu tvorcovia zabrúsili do fantasy a tým viacmenej odsúdili dielko do suterénu. Teda nielenže polodebilný príbeh s dávkou fantasy je cez čiaru, ale aj kung-fu a herecké výkony sú riadny podpriemer. Merhi si síce zhodil ten trápny cop, na charizme mu to však aj tak nepridalo, Rothrocková je naštastie iba vedľajšou postavou a Bolo sa tam objaví iba ako spomienka na prvý film. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Takže Tiger Claws 3 se v české distribuci na VHS jmenuje Tygří spáry 4. Zločinec Loren Avedon oživý pomocí černé magie tři 2000let staré mistry a policista Jalal Merhi se vyučí umění Černého tygra aby je zastavil. Takže ve finále už všichni můžou po sobě metat kulovými blesky. Cynthia Rothrock tady hraje asi tak 10minut na začátku. Film je z roku 1999, tudíž zhruba 10let po vrcholu všech zúčastněných a na filmu je to víc než vidět, ale už jsem viděl i horší akční béčka, takže za 1 hvězdičku. Loren Avedon docela slušně vtipkuje a hlavně film má opravdu velkou a nečekanou POINTU, byl jsem velmi překvapen. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dle Intersonicu čtyřka, ale ve skutečnosti trojka. Velice slabý odvar něčeho, co připomíná námětový guláš všeho možného i nemožného. Vypadá to, jako kdyby se tvůrci shlédli u fantasy filmů. Některé scény hlavně připomínají ‘Velké nesnáze v malé Číně’. Několik chvatů a z rukou vylétnou blesky a vše kolem vybuchuje. Ano, v takovémto filmu jsme toto mohli vidět více než dost. A když jdou takhle po ulici tři, připomene to zase padouchy ze snímku ‘Superman 2’. Bolo Yeung se objeví už jenom z flashbacku a Cynthia Rothrock ve své roli jen aby se neřeklo. No, a Jalal Merhi to zachránit prostě nedokáže. Snímek vypadá jako by se dělal bez přípravy na koleně. Podivný dějový vývoj nepřináší ani dramatizaci, ani pořádné souboje a příběh jako takový už vůbec ne. Tento snímek je prostě jeden z několika důkazů, že příchodem millénia prostě nízkorozpočtové filmy s bojovým uměním skončily. ()

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Je to sračka s debilným záverom, ktorý vám ako odmenu za to, že ste to pretrpeli až sem ešte napľuje do ksichtu. 1+/10 ()

Henry Morgan odpad!

všechny recenze uživatele

Já doufám, že to někdo natočil kvůli tomu, že neměl na činži, umíral nebo měl jinej vážnej důvod vytvořit něco tak tupého, protože jinak bych se musel urazit, že považuje diváky za ultra dementní neboť nikdo jinej tohle nemůže kladně hodnotit. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Trojka už byla úplně mimo, akční fantasy s nepodařenými souboji. Dává to sice větší smysl, než se tu píše v komentářích, ale to zpracování to táhne dolu. Nakonec tvůrci vyměkli a použili největší klišé k uzavření. ()

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem si zase dal! Trojice čínských duchů nás zabitím Cynthie hned za začátku připraví o všechnu zábavu. Nezbývá než sledovat jak efektně dokáží mistři ničit prázdný auta pomocí nějakých superjisker. Jedinou zajímavou postavou byl hlavní záporák, který prohodí pár hlášek a nakonec se nechá porazit svým starým mistrem. Nejsilnější bojovníci nedopadnou o nic lépe. On totiž Jalal Merhi cvičil tři dny styl Černého tygra někde na farmě! Ten sfoukne všechny jiskřičky naděje na jedinou hvězdu. ()

Reklama

Reklama