Reklama

Reklama

Panenka Jane

(festivalový název) (seriál)
Trailer 4
USA, (2014–2019), 70 h (Minutáž: 42 min)

Hudba:

Kevin Kiner

Hrají:

Gina Rodriguez, Andrea Navedo, Ivonne Coll, Justin Baldoni, Priscilla Barnes, Brett Dier, David Haley, Daniel Kash, Yael Grobglas, Yara Martinez, Judy Reyes (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Nejprve slíbí uchránit svoji ctnost až do svatby, a pak Jane Villanueva zjistí, že je kvůli chybičce zdravotníků těhotná, a tak musí o svojí budoucnosti pouvažovat znova. (Netflix)

Recenze uživatele DjsVorel k tomuto seriálu (1)

Panenka Jane (2014) 

Upřímně, u tohohle seriálů se rozmýšlím nad škálou hodnocení od odpad do 5*. Přemýšlím, jestli je to pouze americký remake klasických latinskoamerických telenovel, nebo je to jejich dokonalá parodie? Námět je trochu vykradený, protože nápad, že hlavní hrdinka, panna, otěhotní díky nechtěnému oplodnění, už se v nějaké telenovele objevil. Nicméně po zhlédnutí prozatímních 11 dílů během jednoho večera a noci si říkám an addict. Nutí mě to koukat dál a opravdu se u toho bavím. Zároveň si říkám, jestli jsem normální, že je to úplně stejnej plytkej kýč jako každá telenovela, nicméně myslím si, že zápletka s drogovým dealerem a pronásledováním Petry jejím šíleným českým ex-boyfriendem tomu dodává lehce napětí. Je zvláštní, když máte v hlavně přepnuto na angličtinu a koukáte na seriál a najednou slyšíte slova, která vám jsou familiárně známé. A když se vzpamatujete, začnete se smát, co jste to slyšeli za paskvilní češtinu. Některé věci jsou klasicky americké, naprosto předvídatelné, např.: matka Petry, která může chodit, pas a peníze v trezoru, které náhle při policejní kontrole zmizí, milenka Luisy, která je "překvapivě" její macecha, to všechno jsem čekala. Pokud se CW rozhodne těžit z úspěchu, který doposavad má, zůstane u 1-2 sérií a pokud scénář a děj bude mít stále stejný náboj, tak své tři hvězdičky a průměrné hodnocení určitě ponechám. Obávám se, že prachy opět zvítězí, jenže opravdu nevím, jak by z tohohle chtěli rozpracovat 5-6 sérijní vyprávění o panně, co je těhotná.... ()

Reklama

Reklama