Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Průměrný Martial-art film, který rozjíždí novou sérii a nemá se starou nic společného. Van Damme zde hraje jinou roli. Hlavní hrdina je sympaťák. Hodně mě potěšila řada skutečných mma bojovníku, ale ty mají spíš vtipné role (zvlášť, když je člověk zná a ví, co dokážou). Příběh je hodně podobný prvnímu a ničím nepřekvapí. Některé fighty jsou povedené, ale většinou to kazí rychlá kamera. 80% :) ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Koukám většina zatím nespokojená a já nechápu proč. Jasan Bautista není zrovna thajec, takže Tong Po s kulatýma očima může někomu vadit a mohli mu dát trochu jinej look, ale jak tu může někdo psát, že neumí Muay Thai? Safra vždyť Muay Thai trénuje už nějakej ten pátek a ovládá ho. Netvrdím, že na špičkové úrovni ale to ani Michel Qissi. Do filmu to rozhodně ale stačilo tehdy a stačí to i teď. Hlavní hrdina možná vypadá pro někoho až moc šampónsky, ale řezat se určitě umí, JCVD jako učitel absolutně v pohodě a příznivce MMA musí potěšit účast takových jmen jako GSP, Cain Velasquez a Fabricio Werdum, Gina Carano je třešní na dortu, ale nechápu proč jí dali roli, kde nepředvede ani Ň ze svého umění. Akce je ve filmu dost, bitky jsou koukatelné, přehledné a závěrečný boj na život a na smrt pěkně dlouhej, žádná pětiminutovka. To že film vesměs kopíruje originál s tím se snad počítalo, ne? Za mě spokojenost, těším se na další díl a potěšilo mě cameo Qissiho, který ve vězení prohodí na JCVD - Hej, ty mě nepoznáváš? No, kdo z Vás Tong Poa poznal? :-) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

v 90. tkách byl Kickboxer hit a bojovka mého dětství, na remake jsem byl zvědav, trailer působil vydařeně, bohužel příliš se to nevyvedlo. Hlavní hrdina nemá dostatek sympatii, Van Damme mi zde vůbec neseděl a přišel mi být otravný, jediný Bautista je super, akorát souboje nemají dostatečné grády, je zde sice dost střihů, ale kamera naštěstí neuhýbá, takže to až tak neotravuje, ale divák necítí ten drajv a surovost, jak při jiných akčňácích, takže ani nefandí a souboje neprožívá, což je škoda. Nenudil jsem se, v pohodě se dal film zhlédnout bez pauzy, ale v dnešní době tohle neustojí ani omylem. 50% ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Láska a Muay Thai neidú dokopy." Že dnešné remaky sú väčšinou horšie, než originály, nato som si už zvykol. A aj napriek dvojročnému natáčaniu, pretáčaniu, dotáčaniu a post-produkcii som nečakal, že to s novým Kickboxerom bude až také zlé. No dobre, klamem, trochu som to tušil :). Ale tu proste nefunguje nič. Príbeh je nesúrodý, a tak sa z neho stáva iba trápna a nudná vata, postavy sú buď protivné, trápne alebo jednoducho iba nezaujímavé. No a súboje? Niektoré sú sprasené strihom a pri tých ostatných pre zmenu vidieť, že údery a kopy sú iba propagačné. Takže vo výsledku je jediným zaujímavým elementom filmu starý Žán-Klód, ktorý si svoju rolu vychutnáva. Akurát ma nasralo, že v niektorých scénach hovorí svojím hlasom a v iných je nadabovaný. Asi to chcelo ešte rok post-produkcie k dobru, však pán Stockwell? 20 % P.S.: Gina nemá žiadny fight, svoju hereckú kariéru asi začína brať vážne. :)) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdo by kdy řekl, že Jean Claude Van Damme bude hrát v příběhu takřka totožném od původního Kickboxera a bude v něm hrát postavu duševního mentora. On, který před dvaceti lety byl ucho největší a právě díky tomu jsem ho měl tak rád. Jenže teď? Mluví jak kdyby to nebyl on. Do toho celý film má na sobě sluneční brejle, které nesundá ani v tom nejtemnějším koutu Asie. Není mu to trapný? Přitom Dave Bautista byl obstojný protivník a Alain Moussi taky docela ušel. Během Van Dammova tréninku se totiž opakovala celá řada situací z původního filmu, během kterých jsem si na toho mlaďáka z Gabonu docela zvykl. Ale tvůrci naštěstí přidali i něco nového, čímž film alespoň trošku zoriginálněli. Dokonce ani akce nebyla úplně zfušovaná. Takže mi z toho vychází fakt, že nejhorší na tomto filmu bylo koukat na Jean Clauda v jeho černých Raybanech. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Vo filme si vedľajšie úlohy zahrali hneď traja bývalí šampióni MMA najprestížnejšieho organizácie UFC: Fabricio Werdum, Cain Velasquez a Georges St-Pierre. (Patrik200s)

Reklama

Reklama