Reklama

Reklama

Sedm dní v pekle

(TV film)
  • USA 7 Days in Hell
Trailer

VOD (1)

Tato neobvyklá komedie v dokumentárním stylu paroduje životy dvou profesionálních tenistů, nesmiřitelných rivalů (Andy Samberg a Kit Harington) před jejich klíčovým soubojem - nejdelším wimbledonským tenisovým zápasem, který trval 7 dní. Tento komediální speciál uvádí známé televizní osobnosti Andyho Samberga a Kita Haringtona v neobvyklé parodii plné slavných hvězd, jejíž děj se odehrává v prostředí vrcholového tenisu. Premiérově uváděný v jednom nejvýznamějších víkendů tenisové sezóny - v průběhu finále Wimbledonu - "Sedm dní v pekle" nabízí neuctivý, potměšile seriózní pohled na dvojici fiktivních hráčů z nepříliš vzdálené minulosti, kteří sehráli zápas tenisových zápasů: sedmidenní pětisetový wimbledonský maratón, který z těch dvou vyždímal doslova všechno. Vedle vrcholů (a propadů) onoho zápasu přináší "Sedm dní v pekle" také dokumentární pohled na životy a kariéry dotyčných soupeřů: Aaron Williams (Samberg) je věčný nespokojenec, jehož chování v nejlepší náladě trumfne chování Johna McEnroea v té nejhorší (McEnroe hraje ve filmu sám sebe) a Charles Poole (Harington) je tupý génius, který na svých bedrech nese tíži anglické touhy po wimbledonském vítězství. Pozadí příběhu těchto falešných superhvězd humorně dokresluje přehlídka slavných osobností v rolích fiktivních postav nebo lehce ironických verzí jich samotných. (HBO Europe)

(více)

Recenze (190)

verbal 

všechny recenze uživatele

43 minut v křeči. A radosti. Radosti z té fantastické kreativity. Rozhodně o tom nic nečtěte a nejdříve si to naprudko pusťte!!! STOP! Říkal jsem, kurva, nic o tom nečtěte! Tak padejte a vraťte se až po zhlédnutí. Já teda po prvních pěti minutách, když se objevil Mekenrou a prdelatá Serena, začal málem gůglit žebříčky ATP s údivem, jak mi jenom takové slavné finále Wimbledonu mezi extravagantní hajzlovou štětkou a retardem, dost připomínajícím Jendu Sněha, mohlo uniknout. A dost. Nemám rád bojlery, tak jen řeknu, že v takové poloze nedávno zavražděného ředitele Noční hlídky už asi jen tak neuvidíte. Naprosto seriózní pseukument a to nejvtipnější, co jsem za poslední dva roky viděl. A ano, jak zde trefně poznamenal nějaký zbuznělý homoromantik, pokud jste funoušci výhradně vyhřátého tumoru Ryčrda Kértise, vyhýbejte se tomu jako Djokovič albánským separatistům a Sampras depilaci. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Nevím, čím to, ale svět zelených trávníků, cihlových antuk, bílých límečků, sveřepého hekání a tleskajících diváků je mi čímsi protivný. A možná právě proto tohle můžu označit za nejlepší tenisový zápas, jaký jsem kdy v životě viděl. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Těch nejvíc drsných sedm dní v historii tenisu, který si utahuje nejenom z královského sportu, ale i z královské rodiny jako takové. Tak poctivě suchej, ale naprosto výstižnej britskej humor, jsem hodně dlouho neviděl. A divím se, že jsem se s tím setkal zrovna u takové jednohubky, jako je právě tenhle kousek. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Crazy fake dokument o dvou fake tenistech ... a jednom fake švédském soudním kreslířovi! :-) Divák tenhle parodický film docení především v případě, že zná reálie legendárního winbledonského finále z roku 1980 mezi Bjornem Borgem a Patrickem McEnroeem... ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// ...the hell was that? Když se řekne mockument, rozhodně si nikdo nepředstaví chlupatého Andyho Samberga, jak tři hodiny v tenisových šortkách klátí na kurtu nahou fanynku. Poté i nahého fandu. A nakonec oba dva. Tedy až doteď. 7 Days in Hell? More like 40 Minutes in a Comedy Heaven ;) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Čekali byste, že pravidla budou zakazovat čtyřhodinový sex na kurtu, ale není to tak." Takže se na kurtu bude nejen hrát tenis, ale i sexovat, fetovat, provokovat a možná přiletí i kouzelník. Já jsem tedy přímý přenos zápasu bílého bratra sester Williamsových s britským dementem v přímém přenosu prošvihl, ale to nevadí, protože sedm dní na kurtu bych strávil pouze při bitvě Megan Fox s Kate Beckinsale v propocených tričkách. Přesto musím přiznat, že takhle jsem se na kurtu již dlouho nepobavil a nyní se vydávám po stopách úžasného švédského právního systému, neboť mi chybí poklidná cela, vydatná strava a sexuální orgie s Lundgrenem. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Montypythonovský sled humorných skečů a rozhovorů dohromady tvořící celkem odvážný snímek, který se doslova s ničím nesere. Tenis ještě nebyl tak zábavný jako právě zde. A nejen tenis. Útěk z vězení taky stojí za to. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„My jsme věděli, že bere kokain. Jenomže v Anglii je neslušné na něco upozorňovat.“ Čekal jsem, že to bude opravdu hodně střelené, ale že až tak…Tvůrcům se podařilo na poli mystifikačního, „sportovního“ dokumentu stvořit něco, co svou originalitou, vtipem, politickou nekorektností, cynismem, nekompromisností a absurdnem zcela vybočuje z řady. Navíc, abyste se u filmu bavili, nemusíte o tenisu vědět zhola nic, a co jsem hodně ocenil já osobně je fakt, že k tomu nepotřebujete znát ani přítomné zpovídané či jejich představitele (na rovinu přiznávám, že jsem znal v podstatě jen „adoptivní sestru“, „nějakého kouzelníka“, „partnera pro orgie“ a samozřejmě „lorda velitele Noční hlídky“). K dokonalosti nechybělo moc…tedy, spíš mně osobně přebývalo (těch všemožných sexuálních narážek bylo místy až zbytečně moc a švédský kreslíř byl zcela navíc), proto končím na silných 4*. „Člověk by řekl, že hráč bude diskvalifikován, když souloží na kurtu víc než čtyři hodiny, ale v pravidlech o tom nic není. Co jsme měli dělat jiného, než se dívat?“ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Třeskuté mockumentary, které si toho bere opravdu hodně na paškál? Indubitably.. Od extrémních tenisových naturelů přes přehnanou britskou rezervovanost, posedlost vyhrát domácí turnaj a oddanost majestátu až po kolumbijské dodavatele vápna na lajny ve Wimbledonu. Szymanski to tam sází jak Goran Ivaniševič v době největší slávy, co na tom, že tu a tam je to tak daleko za čárou, že se ani nemusí brát Jestřábí oko (především ta šourková fixace, čekal jsem ji pak i v souvislosti se Serenou).. Pokud by Michael Sheen tímto stylem uváděl na ČT Sport diskuzní pořad, zapomněl bych i na Otu Černého.. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Kdybych měla klobouk, který bych mohla smeknout, tak to udělám. Má úcta všem, kteří se natáčení zúčastnili a nechali tak projevit svůj obrovský smysl pro humor. Jestřábí oko u mě sice zaznamenalo pár skečů out, ale jinak jsem si říkala, že by nebylo špatné si pořídit stěrače na obrazovku počítače. Takové ty, které se automaticky spustí, víte co myslím. Neodpustím si jednu hlášku, takže kdo nechcete, nečtěte ..... To byl moment, scéna, kdy jsem na pár okamžiků přestala sledovat film, neb jsem přes slzy neviděla: "Schoval si kokain všude ... do lahve s vodou, do rakety, do svého kokainového přívěšku a vypadá to, že i do čar na hřišti". - a Copperfield tomu dal pak neskutečnou třešni navrch - David 4rever ;-) Jinak souhlasím s emmou53, která souhlasí s verbalem a Daviesem182. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Skvelé od začiatku do konca, výborne som sa zasmiala :-D Totálne šialené nápady, ktoré mi pripomenuli oveľa staršie bláznivé komédie, aké sa dnes už netočia. Informácie som si vopred nepozrela, takže som úplne nevedela do čoho idem, o to lepšie som bola prekvapená. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

,,Už nastavili zrcadlo? Tak já přijdu, až nastavěj zrcadlo!" Oné bandě přeplacených, zbytečných, vykrouceně oháknutých snobíků, co kdyby jich po světě nebylo, vzniklou díru na trhu by mohl zaplnit snad už jenom golf. Ne, nebudu zase tak přísný, pár pinkačů zde prokázalo epesní smysl pro sebeironizaci. Výborné a hravé. Tím bych měl na pár let tenis odškrtnutý, sledovat Bedřicha s Kvíkovou hodlám zase až na Olympiádě, neboť při ní bych vehementně fandil i českým zástupcům v žonglování ingoty, případně distančním čumění do dubu na čas, pokud by se tam podobné disciplíny procpaly. Já, naprostý antinacionalista, že... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Téměř geniální magořina, jež nám ukazuje všechny šílenosti a absurdity, které jste kdy chtěly na kurtu vidět. Jen jste o tom do teď neměli ani tušení. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Takže na rovinu ok? Docela dobrý, ale po tom humbuku tady jsem to čekal o dost lepší. Ne, že by to nebylo dostatečně zábavný, ale pravda je, že ten koulo a čurákoidní humor si mohli odpustit. Jinak najdou se tu i naprosto ultimátní fóry (zabití týpka tenisovým míčkem nejrychlejším podáním v historii, výbuch rakety po startu) nicméně jako celek je to trošku nevyvážený. Naštěstí to není celovečerák a i přes pár hluchých míst tu díky té délce není prostor na nějakou výraznější nudu. Vidím to tak těsně mezi 3 a 4* ale co už na chvilku se tam dokonce objevil i OBROVSKEJ Lundgren, tak nakonec zaokrouhlím směrem nahoru.70% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zakázal bych všechny vizuelní fórky o šourcích. Nikdo příčetný se jim beztak nesměje a jen spolehlivě zabíjejí jinak nadprůměrné komediální filmy - HBO dokázalo, že se nebojí kousavé cenzury a ukazuje všem hrdě vystrčené koule. Škoda, že i doslova. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zlepenec viac či menej vtipných scén, ktorej paradoxne vedie nesúvisiaca no geniálna časť o skečoch zo súdnych procesov. ()

Reklama

Reklama