Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto silném příběhu o lásce a vykoupení hraje Matthew McConaughey amerického profesora Arthura Brennana, který prochází osobní krizí a v zoufalství odjíždí do Japonska. Při putování tajemným lesem s temnou minulostí si vybavuje okamžiky ze svého problematického, ale láskyplného vztahu s manželkou Joan (Naomi Watts) a potkává záhadného cizince Takumiho (Ken Watanabe), který se v lese ztratil a je zcela vyčerpaný. Arthur se rozhodne Takumiho zachránit a dostat jej do bezpečí. Oba se vydají na duchovní cestu sebepoznání a uzdravení, která v Arthurovi znovu probudí chuť žít a milovat... (Cinemax)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl v roce 2015 na filmovém festivalu v Cannes přijat velmi negativně, po jeho projekci se dokonce bučelo. Matthew McConaughey, který hraje ve filmu Arthura Brennana, se k tomu vyjádřil: "Každý má právo bučet stejně jako tleskat." (Gypaetus)
  • Film sa natáčal v americkom štáte Massachusetts. (ambron)

Související novinky

Matthew McConaughey si zaběhá

Matthew McConaughey si zaběhá

29.01.2015

Oscar za Klub poslední naděje, spousta chvály za seriálový Temný případ a hitová sci-fi Interstellar. Matthew McConaughey si své herecké vzkříšení užívá plnými doušky a každý jeho krok budí velkou… (více)

Reklama

Reklama