Reklama

Reklama

VOD (1)

V hospodě u piva se setkají čtyři dobří přátelé z mládí - Karel (Karel Hynek), Filip (Dominik Heřman Lev), Pupík (Arnošt Frauenberg) a Caprio (Radek Petráš). Během tohoto setkání se jim neustále vracejí vzpomínky na legendární kemp Bambus, do kterého za mlada pravidelně jezdívali a ve kterém prožili ta nejlepší léta. Z čiré nostalgie se rozhodnou, že kemp navštíví znovu - tentokrát ale na kolech! Jelikož Karel právě odešel z armády, Filip ukončil pracovní poměr na ženské klinice coby doktor a Caprio je herec na volné noze, tak mají času dostatek. Pupík si vezme v práci volno a může se vyrazit! Na poslední chvíli však Karel dostane na starost svého dospívajícího syna Juru (Roman Kamiš), který stejně jako jeho otec není ani trochu rád, že by spolu měli strávit několik dní. Všechno je však již naplánováno, a tak v duchu Karlova vojenského hesla "Jen my, instinkt a příroda" vyráží pětice směr kemp Bambus... (CrazyDay)

(více)

Recenze (35)

MMR 

všechny recenze uživatele

Tohle byla taková bejkárna, až jsem tomu musel naložit plný počet :D Když člověk bude vnímat pouze situace pro pobavení a nebude koukat na to ostatní, tak si to v rámci možností užije. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak nějak mám pocit, že ,,hvězdy'' různých standup vystoupení, vědomé si obliby u diváctva malých barových stolečků mají dojem, že zvládnou i celovečerák. Nezvládnou. A toto navíc není první případ. Bohužel. Navíc scénář není opravdu nijak originální. Fotříci přes čtyřicítku si takhle jednou v hospě řeknou, že by zase mohli jednou v kupě vyrazit vstříc divočině a ženskejm co jim cesta sešle do pařátů... A aby toho nebylo málo, jeden z otců vyfasuje sebou teenagera. Že už to tu párkrát bylo ? Ano. Samozřejmě partičce zkříží partu záporáci a tak o humor a napětí nebude nouze. Ehm.. bude a to celý film. Někoho napadlo většinu herců obsadit neherci a tak to celé vypadá dost hrůzostrašně. A také to hrůzostrašné je. Dám hvězdu jen za to léto a krásné Jižní Čechy kolem Třeboně, páč se mi po létě už docela stejská. 1 horolezecké lano. * ()

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérký snímek, který nemá co nabídnout. Po prvních minutách je jasné, že diváka čeká utrpení. Herci neumí hrát, děj je nicotní a tak dále. Jako komedianti herci umí, ale do filmu nesedí .. 0/10 = 7% ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Za mě, mě to bavilo, pro me hodne nízké hodnocení... pohodová česká oddychovka, leč asi béčková. Mě podobné české filmy prostě bavi. 4* ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Respekt. Tohle je amatérismus nejhrubšího zrna, a chlapi se nebáli jít až do kina. Anebo taky se to dá vidět obráceně. Ale to radši ne. Pár dobrých nápadů, strašidelné herecké výkony (kupování pohledu) a camea rádoby hvězd aka Eva dildoing my ass so hard Decastelo. Kamera byla slušná, lokality taky a kundičky se jim vyloženě povedly (existuje někde podrobnější rozpis rolí?). I cukrářka by se dala. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Cesta od hospody k hospodě, dialogy odkoukané z hospody po půlnoci. Potkají vnadné turistky, bloudí, zhorší se počasí...Hezky provedené kaskadérské scény. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Vysušený skinhead, brejlatý Brežnev, prefarbený Švejk a svadobný podvodník sa stretnú, kde inde, v hospode, a melú riadne hovadiny. Hlavne neprejdú ani tri minúty a už je tam téma sex. No jo, keď je scenárista tupec, tak prvé čo ho napadne je nejaká zvrátenosť ako lízanie dievčiny na gynekologickom posede. A tu boli takí scenáristi až traja. Asi pozerajú veľa porna, v reálnom živote to nemajú šancu zažiť. ()

harfuska 

všechny recenze uživatele

Amatérsky šplecht, ktorý mohla vypotiť len parta hospodských nímandov. To je samé ty vole, kurva, prepletené trapnými historkami u piva a nezáživnou jazdou na velasipédoch. Ešteže to všetko spolu ladilo - burani, hospoda, nadávky, niekoľko vesnických Marišiek a hudba typu: Ty vole, na kole musí se šlapat... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak mě zas popadla nálada kouknout na pár zapadlých českých filmů a zjistit, jestli něco z toho náhodou nebude zajímavý. Začal jsem tedy filmem Musíme se sejít, no, a musím říct, že je to strašně levný film, který by rád dokázal, že i z nicotného rozpočtu lze vytvořit něco dobrého, ale skutek utek. To, že nikdo ve filmu není herec, je jasné už od začátku a tak jsem k nim byl tolerantní a nutno uznat, někteří se docela snaží, třeba Roman Kamiš vůbec není špatný. Jenže hlavní problém je v tom, že to nefunguje jako komedie. Většina scének je teda dost trapná a ten zbytek je prostě nevtipný. Teda jo, dvakrát jsem se pousmál, ale jinak teda vůbec. Nějaký příběh to nemá, jenom to, že parta kamarádů jede na kolech kamsi do kempu Bambus, po cestě narazí na partu grázlů a nakonec se jim pomstí a i takhle to zní víc dějově, než to ve skutečnosti je. Navíc mě celý film iritovalo, že to nedrží jednotu počasí, tady je totiž úplně normální, že v jedné scéně je zataženo, že by mělo pršet a v druhé je krásně polojasno a svítí slunko. Tohle fakt nesežeru. Jako jo, David Král do toho musel hodně dát, muselo mu to dát práci, když na tom dělal několik let, ale bohužel to úplně nedopadlo. Připomnělo mi to Špunty na vodě, kteří jsou stejně tragičtí, stejně trapní a mají stejně prkenné herecké výkony, možná o stupínek horší, než tady, což už je teda co říct, když mi nějací naprostí neherci připadají lepší, než Liška ve Špuntech na vodě. Ale víc jak 1* tomuhle dát prostě nemůžu. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Pobavil jsem se vice nez u vetsiny ceskych komedii s drazsi produkci. Chlapi to zahrali celkem dobre, povedl se i vyber vsech "herecek", same hezke holky. Slusna amaterstina. ()

netahlo odpad!

všechny recenze uživatele

Sledovani doporucuji pouze pro studijni ucely, protoze tohle je fakt unikatni vec. Z toho by se zeblil i Magnusek. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Ono to má nádech takové té nevinné bikové akce by home video na pokraji středního věku, zajímavé nápady, občas dobrý frk, ale tak amatérsky zahrané, což bych možná jinde ocenil, ale tady mě z toho boleli oči i uši. Na Zdeňka Trošku zřejmě nebyly finance. Mimochodem rozklikněte si Frauenberga, má zajímavou seriálovou účast. Sexbomby v kuřeti, Pokažený kohout a Pět mrtvých psů. Celej Troy McClure:) 20% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

První dobrá...."tadááááá", máme tady učebnicovou ukázku toho jak ještě hluboko může klesnou tuzemská kinematografie. Stačí přisednout k pánům Hynkovy, Lvovy, Petrášovy a Frauenbergovy k jejich stolu a máte jasno. O hraní se snad ani nemusíme bavit (jeho hledáním se snad ani neobtěžujte) , že David Král, který si vzal na svá bedra snad zbytek profesí, je na startu a dost možná zároveň na konci své filmařské kariéry, je taky jasné hned z první minuty....a tak dále a tak dále. Playgirls, Waterloo po česku, Kameňák 3, Musíme se sejít...trapas must go on. Co v této situaci tak poradit: vyděržaj pionier!!!!!!!!! Stačí se naladit na nastavenou "levnější vlnu" a najednou se bavíte....a pozor! místy se královsky bavíte. Rázem je Radek Petráš, který je jinak co se týče hereckého projevu někde na úrovni brigádníka v asijské večerce, ten nejzábavnější tvor tohoto okamžiku a hlášky jim podané chutnají nejlépe - Arnošt Frauenberg regulérní herec a mohl by se touto disciplínou bez problémů zabývat - některé gagy by se dali vyvažovat zlatem - komedie je svěží letní záležitostí ....snad jenom ten "král zvířat" Heřman Lev se nedokázal chytit. Omlouvám se na stotisíckrát, že jsem tento v pointě amatérský počin odsoudil hned v zárodku...ne, nejde o žádné dokonalé filmařské dílo, ale já klidně sednu na letitou rezavou skládačku a v duchu hesla "jen my, instinkt a příroda" vyrazím směr legendární kemp Bambus. ()

nula87 odpad!

všechny recenze uživatele

Až neuvěřitelně amatérský počin - to nemá se skutečným filmem nic společného. Dialogy na úrovni besídky mateřské školy, "herecké výkony" nehodnotitelné, něco jako příběh naprosto absurdní. 5% ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Ačkoli to vypadá jaké béčko, ve skutečnosti to asi i béčko je. Ale já jsem se hodně krát zasmál. Což je u komedie rozhodující faktor. Bohužel to posílají ke dnu špatní herci a zvuk. Nevnímejte to jako celek, ale jako sem tam hlášku a srandu. ()

Reklama

Reklama