Reklama

Reklama

Poté, co je Kyle Wincott ve válce zabit, trpí jeho armádní pes Max velkým stresem. Nedokáže si k nikomu najít cestu - dokud ovšem nepotká Kyleova dospívajícího bratra Justina. Ten se Maxe ujme a jejich životy už nikdy nebudou jako dřív. Max je dokonale vycvičený armádní pes nasazovaný v Afghánistánu do předních linií po boku svého pána, příslušníka amerického námořnictva Kylea Wincotta. Jednoho dne se ale věci tragicky zvrtnou a Kyle je při akci smrtelně zraněn. Max je traumatizovaný ztrátou svého nejlepšího přítele a není schopný pokračovat ve službě. A tak je poslán zpět do Spojených států. Jediný člověk, ke kterému si tam dokáže najít cestu, je Kyleův dospívající bratr Justin... Kyleova rodina se Maxe ujme a tím mu v podstatě zachrání život. Justin má ale plnou hlavu vlastních problémů - musí například plnit očekávání, která na něj klade jeho otec - a tak nejdřív nemá zájem starat se ještě o bratrova utrápeného psa. Jenže pro Justina, který je odhodlaný zjistit, co se onoho osudného dne s Kylem na frontě doopravdy stalo, je Max možná jedinou šancí na úspěch. Díky upovídané dívce Carmen, která to se psy umí, si postupně začne svého chlupatého společníka vážit. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Až smutně nedotažené. Dětští herci mohli zahrát trochu lépe a kdo rozumí psům, toho některé scény rozhodně donutí k úsměvu (například psí rvačky). Taky mi někdo čučel do hlavy, protože dva Rotíci se jmenují Loki a Draco. Můj pes se jmenuje Draco a měl se jmenovat Loki, což jsem si rozmyslel, takže pro mě další úsměv. Režijně dobře zvládnuté, scénáristicky to klopýtá. Ale celkově? Rodinná podívaná jak se patří. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání, protože tenhle snímek mohl mít potenciál, ale aniž bych byla na to připravená, stala se z Maxe rodinná pohádka, kde předvídáte i nepředvídatelné, kde nemůžete nic brát vážně a kde čekáte, že všechno špatné, se musí v dobro obrátit. Max je nádherný pes, krásně se na něho kouká, dobře se mu fandí, ale bohužel je to všechno utažené za vlasy. Já si myslela, že takové filmy se točily před dvaceti lety, ale jak jde vidět, pokud je někdo hrdina, musí to být jednoznačně superhrdina se schopnostmi nadpřirozenými. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $42,656,255Tržby Celosvetovo $43,552,204Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ nič zvláštne, tuctový príbeh bez nejakého prekvapenia /40%/ ()

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem vůbec nepochopil smysl tohohle teen "dobrodružného" filmu. Herecký výkony mladých herců byly vcelku nuzné. Stejně tak jako ohrabaný scénář a nesmyslný příběh. Jde tam prostě o to, že 15 letej kluk dostane psa, a neví jak na něho. Postupně na to přichází atd. Ti, kteří dokoukali film do konce, mají asi velkou trpělivost. Jediným plusem za půl hodiny, co jsem vydržel, je hudba, doprovázející scény v lesním skateparku. Od Maxe jsem toho čekal víc, než teen film. Potenciál ten film měl, kdyby si na něm tvůrci dali trošku víc záleže. Těžká slabota. 25. 10. 2015 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mi to hodně připomínalo Megan Leavey, ale s postupem času jsem byl docela překvapený, kam se ten příběh posunul a jak mě vlastně dost bavil. Jo, je to vyloženě film pro pejskaře, kdo nemá psy rád, tak si tu nic jiného nenajde, jelikož hlavní hrdina je od počátku velmi nesympatický, což se zlomí pomalu až v úplném závěru. A když dojde na triky, a že jich je tu celkem dost, je to dost bolestivé. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Postavu afghánského povstalce ztvárnil Walid Hakim, paradoxně bývalý americký mariňák. (oje)
  • Hlavného psieho hrdinu nehrá belgický ovčiak malinois, ako udávajú niektoré zdroje. Ide o kríženca plemien malinois a nemecký ovčiak. Tieto krížence sú často označované iba pojmom "cross" a sú často používané ozbrojenými zložkami v rôznych kútoch sveta, pretože vybrané jedince spájajú tie najlepšie vlastnosti oboch plemien. Hoci ide o krížencov, ich chov je riadne evidovaný. (Scar)

Reklama

Reklama