Reklama

Reklama

Pictured

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Švédsko, 2014, 3 min

Recenze (34)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

So creepy! Pictured přináší jednu z nejhorších nočních můr. Fotografie. Děsivá. Dívka. Mění pozici i výraz. Pak zmizí z obrázku. Kdo by, proboha, chtěl mít něco takového v bytě?:) Sandberg je králem tříminutových kraťasů. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Takže Lotta Losten setkání s tmou přežila. Ale má ta paní smůlu, zase si s ní pohrává nadpřirozeno, tentokrát jak z obrázku. Tenhle krátký film je však podstatně slabší než předchozí. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem teda čekal něco lepšího, ale výsledek opravdu zklamal. Škoda, jinak to napětí by se předtím dalo krájet. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Možno je pointou Sandbergových kraťasov to, že sa v nich nič nadprirodzené nedeje, len tej ženskej dokolečka hrabe. Ako vidno, gradácia napätia mu ide dokonale, len bez toho vysvetlenia záhad je aj Pictured iba cvičenie ako nakrútiť čo najdokonalejšie jednu sekvenciu. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Já bych majznul tím kladívkem do té holky na obrázku! :D I když lidská zvědavost je možná občas silnější nežli strach. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

První Sandbergův horor byl slušný, ty další jak přes kopírák.Ok, skvělá kamera a je to prostě hezky natočené, ale to zakrývání očí...hmmm ''děsivé''.Nechci vypadat jako že závidím, ale já na tom prostě nic extra nevidím, hlavně když všichni zdejší hrdinové pořád vykřikují jak potřebují nutně pointu, jenže Sandbergovi filmy pointy nemají a to vám najednou vůbec nevadí, neobjektivnost a zaujatost ČSFD je smutná.Za mě, objektivních 50%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já myslel, že strašidelným obrazům už odzvonilo, ale Sandberg byl jak vidno jiného názoru. Opět slušně natočené, ale tentokrát mi tam chyběla lepší atmosféra. Ono zakrývaní rukou oči asi nikoho moc nevyděsí. O chlup lepší jak minule, ale stejně pořád klasický průměr. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalšia škola atmosféry, ale tento krát bez skutočnej hrôzy. Urban Myths sú desivejšie než obrázky. A keď to není japonské tak to so mnou málokedy pohne. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

David F. Sandberg je macher, tento strašidelný kraťas vám určite zježí vlasy po celom tele. Sa čudujem, že ešte nikoho nenapadla celovečerná verzia. Potenciál je tu obrovský. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tenhle druh (i krátkometrážních) hororů zkrátka miluju: nepříjemná atmosféra, tušíte průšvih a tadááá: průšvih je tu. Respektive vy jste v něm. Nebo tak nějak. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Hned po Lights Out asi nejpůsobivější Sandbergův kraťas, který vám dá úplně něco jiného, než čekáte. Přivítala jsem milou změnu v podobě nového nápadu s obrazem a byla jsem po celou dobu napjatá a ve strachu. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Uplně nechápu, kdo by si dal do chodby takovej obrázek, ale bodejť. Povedená atmosféra i nápad jen ty masky na konci za moc nestály. ()

Reklama

Reklama