Reklama

Reklama

Krizová linka: Pomoc válečným veteránům

  • USA Crisis Hotline: Veterans Press 1 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhaduje se, že každých 80 minut spáchá sebevraždu jeden americký veterán. Od roku 2001 zemřelo vlastní rukou více veteránů, než vojáků v bojích v Iráku a Afghánistánu. Tento dokument zkoumá jejich příběhy a tuto sebevraždnou epidemii. Krizová linka pro veterány, přístupná 24 hodin denně a 365 dní v roce, přijme více než 22 000 hovorů od veteránů ze všech válečných konfliktů, kteří zvažují nebo chtějí spáchat sebevraždu kvůli psychickým traumatům z války a z komplikací spojených s návratem do běžného civilního života. Tento film soustředí pozornost na psychické problémy amerických veteránů prostřednictvím názorů zkušených pracovníků krizové linky, kteří se snaží okamžitě zasáhnout a pomoci v naději, že se jim podaří životy vojáků zachránit. (HBO Europe)

(více)

Galerie (9)

Související novinky

Oscary 2015 - výsledky

Oscary 2015 - výsledky

23.02.2015

Oscarová plichta. Víceméně. Americká akademie umění a věd vybrala nejlepší film minulého roku a je jím Birdman mexického režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu. Birdman získal celkem čtyři sošky,… (více)

Oscarové nominace 2015

Oscarové nominace 2015

15.01.2015

Oscarové nominace jsou na světě. Letošní 87. ročník bude především duelem Grandhotelu Budapešť a Birdmana, jež čeká zápolení o devět sošek. Osm si jich může odnést Kód Enigmy, šest Chlapectví nebo… (více)

Reklama

Reklama