Reklama

Reklama

Bloodline - Série 1

(série)
USA, 2015, 12 h 13 min (Minutáž: 49–65 min)

Hrají:

Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz, Jacinda Barrett, Jamie McShane, Enrique Murciano, Sam Shepard, Sissy Spacek (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Černá ovce rodiny a nejstarší syn Danny Rayburn se vrátí domů a vztahy mezi jeho sourozenci a rodiči budou napjaté k prasknutí. (Netflix)

Recenze (5)

Dzony 

všechny recenze uživatele

Super. Jedinná smutná věc na celé sérii (pro mě), je ta, že se všichni tváří, že Bůh neexistuje. Asi záměr tvůrce. Zvláštní, jak se Amerika v tomto za posledních 100 let změnila. Ale jinak vynikající. ()

Lars2 

všechny recenze uživatele

Fajnový seriál. Pomalé veci ma bavia. Dobrá zápletka, len kamera mi nesedela. Namajú na statív? Jasné, umelecký zámer, ale išlo mi to chvíľami na nervy. Preto len 4... ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brilantní, naprosto dokonalá záležitost. Kdybych se nebál, že se to dalšími dvěma sériemi pokazí, tak bych si to dal do své top 10. Ale tohle mě vážně dostalo. Ten kontrast pozemského ráje a dokonalého vztahového pekla už nemohl být křiklavější. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda ztělesněná do pohyblivých obrázků. Možná by z toho materiálu mohl být jeden podprůměrný celovečerní TV film pro Prima Love. (1%) ()

Galerie (172)

Reklama

Reklama