Reklama

Reklama

Bloodline

(seriál)
  • USA Bloodline
Trailer 1
USA, (2015–2017), 31 h 43 min (Minutáž: 48–69 min)

Hrají:

Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz, Jamie McShane, Jacinda Barrett, Sissy Spacek, Chloë Sevigny, Brandon Larracuente (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(33)

Černá ovce rodiny hrozí vyzradit temné rodinné tajemství, a všichni sourozenci tak podstupují náročnou zkoušku. (Netflix)

Recenze (30)

Charlie84 

všechny recenze uživatele

S výjimkou jedné mysteriózní vsuvky, která jen a pouze buduje atmosféru, jde o čistokrevné rodinné drama. Tím jsou samozřejmě nastavené limity, detektivní zápletka není zlá, ale určitě jsme už viděli lepší policejní práci, což platí i pro ostatní prvky, ať už thrilerové nebo zmíněné mysteriózní. V každé samostatné škatulce Bloodlinu něco chybí, co dělá seriál výjimečný, je zkomponování všeho dohromady. A v tom případě jdeme do plných. Závěrečný cliffhanger na další řadu, je sice rozporuplný, fakt nevím, o čem by to bylo, ale to je asi tak jediná výtka. Zpracování, hudba, herci, práce se stavbou jednotlivých epizod, dávkování flashforwardů a flashbacků. Prostě paráda. Ve výsledku značně nadprůměrná doporučeníhodná letní podívaná. ()

mmoi 

všechny recenze uživatele

Rodinné drama okořeněné krimi zápletkou. Poutavě odvyprávěné. Pomalé odkrývání charakterů postav. Ta hlavní - černá ovce rodiny Danny- postupně a nenápadně zarývá drápy do zdánlivé rodinné idylky. Chystá se pomstít, zničit všechny okolo? Může za to jeho pokřivený charakter? Jeho dětství? Sebelítost? Je utlačovaný utlačovatel? A kde je ta hranice? Zprvu prosluněná Florida vám po chvilce bude připadat poněkud mrazivá. Napětí mezi soucitem a nenávistí funguje u Dannyho. Ostatní postavy někdy ale působí spíš jako doprovod než jako rovnocenní partneři. "We´re not the people I thought we were." ()

JoKKeR 

všechny recenze uživatele

Kdybych nedal na oslavnou recenzi z tvzone asi bych se připravil o neskutečný zažitek plný emocí a dramatu... určite s jistotou vím ze bych se k tomu seriálu jinak nedokopal takže tímto chci poděkovat Daviesovi182 za těch cca 13 hodinskvělé zábavy kterou jsem zkoukl během dvou dnů a už se těším na další řadu. ()

VLADEK 

všechny recenze uživatele

Všech 13 dílů shlédnuto v lehkém tempu během cca 10 dní. A nevím jak se s tím mám vypořádat. Z pohledu toho co jde na českých TV kanálech je to o několik tříd lepší, ačkoliv lokalizace nehraje významnou roli, i když konečně někdo ukázal, že na Floridě docela často prší. Zásadní problém vidím ve střihu, časovém uchycení děje mezi jednotlivými scénami a asi dvě závažné nelogické chyby v ději. A stejně jako tu píše "(mOnkey)" za velmi problematické považuji nahodilé preview budoucího děje. A přitom to mohlo být zajímavé středostavovské rodinné drama na 8 dílů bez pokračování. S atmosférou TRUE DETECTIVE to nemá vůbec nic společného. Pro mne 70%, tudíž váhám mezi 3 a 4 hvězdičkami. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Seriál mne strhl a stále nepustil. Místy si odpočineme, ale pohltily mne vazby, důvody rozepří a jak hlavní protagonisté jsou okolnostmi tlačeni poznat své temné já (nejen John). PS: je Danny opravdu ten nejhorší? ()

jarmil8 

všechny recenze uživatele

Materiál tak na jeden celovečerní televizní film roztažený téměř na 13 hodin. Očekávání poměrně rychle splasknou a teprve pár posledních dílů má šťávu - to už jsou nasrané všechny postavy i já jako divák. ()

Evee04 

všechny recenze uživatele

Netflix.Zase ten Netflix a úprimne som po synopsii tohoto sériálu nevedel čo čakat.Pilot bol excelentný a nastolol tempo a smer príbehu akým sa bude dalej unášat.Už od prvej časti su tam krátke prestrihy na to kam smeruje celá seria a práve toto bolo to čo diváka najviac upútalo.Zoznámenie s celou rodinou a hlavnými postavami vrátane onoho zabudnútého Dannyho je velmi rýchle a človek hned zistí aké majú charaktere.Seriál je tažký na pozeranie kedže sa v danej časti po dlžke 60 minút stane vela,no ten komu sa zapáči si dá aj pár častí po sebe. 1.Séria---85% ()

drunkman 

všechny recenze uživatele

Úplně nerozumím těm nadšeným komentářům.. Zajímavý námět, první série vypadala i na větší budget, rozehrané vztahy byly hodně dobré. Ale zdá se mi, že to tvůrci moc nevyužili v dalších sériích. Druhá byla opravdu dost nudná a nekonzistentní, nová postava tam byla na minulost naroubovaná dost podivně a vlastně sloužila jen k vyplnění času. Tudíž se dá říct, že celá druhá série byla spíš těžká nuda.. Třetí už měla spád a prvky krimi, ale proboha, co měl znamenat ten konec? To se dozvěděli o zaseknutí seriálu v poslední minutě? Vážně nešlo jednu z hlavních postav ukončit nějak jinak? Jestli něco tenhle seriál charakterizuje, tak je to nevyužitý potenciál a velmi časté nutkání jednu či dvě hlavní postavy neustále propleskávat. 70% ()

Související novinky

Seriálový spin-off Duny má nového režiséra

Seriálový spin-off Duny má nového režiséra

30.04.2022

Kanadský režisér Denis Villeneuve (Příchozí, Sicario) je takovým fanouškem knižní Duny, že by pravděpodobně zvládl do konce kariéry točit už pouze projekty z tohoto světa. Dokládá to i fakt, že kromě… (více)

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama