Reklama

Reklama

Into the Forest

Trailer 1

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti dvě ženy, žijící na samotě v odlehlém lese, postupně zjišťují, že se svět kolem nich ocitl na pokraji zkázy. Informovány pouze nejasnými zvěstmi, musí se vypořádat s vetřelci, chorobami, hladověním i osamělostí. (skrblik007)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (75)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nemá to špatné ani provedené, ani nápad, ale není to film. Je to pilot neexistujícího seriálu, který by vůbec nemusel být špatný, ale tohle je prostě jen jedna epizoda, otevřená a ničím nijak nepokračující bez pokusu o nějaký dovětek. Bez pokračování a dořešení alespoň něčeho je to prostě jen nedodělaný pokus o seriál či minisérii, který někomu nevyšel. Škoda. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Klišé praví, že skvělé sci-fi lze natočit za nulové peníze. Into The Forest dokládá, že za nulové peníze lze točit i průměrné postapo. Stačí dvě herečky, jedna nic moc pěkná a herecky přeceněná, druhá krásná, která to za tu populárnější celé oddře. Druhým pilířem je v tomto případě scénář spoléhající na odlehlé lokace, kde pro navození atmosféry nepříliš vzdálené budoucnosti postačí nemnoho triků a děravá střecha, kterou do stavebně odfláknutého vystajlovaného obydlí zatékají kyselé deště. Protože potom vypnou proud. Co chybí storce na sci-fi rafinovanosti, substituuje v rovině věrohodně složitých sesterských interkakcí. Kdyby to celé nepáchlo adolescentní podbízivostí, která cílovému publiku hledajících se slečen sugeruje důvodné podezření, že jediný slušný chlap na světě je tatínek (kterej nemá ani v životě ani ve filmu tolik času se zdiskreditovat), a kdyby mi nebyla Ellen Page tak protivná, možná bych byl štědřejší. ()

Reklama

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

ČSFD Hodnocení 1.8 2016 | 64% | Počet Hodnocení 65 | Zkrácený obsah: Tatíček umře, sestra potřebuje benzín aby doplnila generátor, přičemž druhá sestra jí to rozmlouvá a obě dvě se náhle dostanou do sraček a sporů mezi nimi a dalšími hovny..Těch filmů o apokalypse a bezmoci v lese je už přece jenom dost, ale u ITF to tak prostě není... Film mě na začátku vcucl do sebe a nepustil až do samotného konce... Byly tam i mrtvé záběry, které se zbytečně moc prohlubovaly až to diváka začne opravdu srát... Je to asi jediný snímek, ve kterém uvidíme Ellen cecky a jako dodatek znásilnění či Evan cecky taky! Těch cca 95 minut podívané bohatě stačí a už je jenom škoda, že scénář nerozvinul lepší konec, ale třeba je to vodítko na druhý díl.. Zajímavě realisticky natočeno.. Skvělá kamera.. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Low Budget Sci-fi se zajímavým námětem a osobitým zpracováním. Evan Rachel Wood je moje krásná princezna, ale její charakter mi zde nebyl moc sympatický. Postupem času se přestala chovat arogantně a sebestředně a ukázala, že není vůbec taková kráva:) Zato Ellen Page ukázala, co v ní je. Ta holka je fakt zatraceně dobrá. Už je to dlouho, co jsem ji v nějakém filmu viděla, nebo se mi tam nelíbila tolik, jako zde. Uprostřed nádherných lesů, daleko od civilizace se nachází dokonale moderní baráček, který si bude muset poradit s jedním z nejkrutějších a nejmocnějších nepřítelů. Časem. Člověk si nakonec řekne, že ten jejich dům vlastně moc dlouho nevydržel:) Zatímco svět se pomalu řítí vstříc svému konci a zkáze, který mu výpadek elektřiny způsobí, veškerý děj, který sledujeme, se odehrává převážně v prostorech lesa a domu. Bylo by docela zajímavé sledovat projevy "post-apo downfall" i v jiných částech světa. Scéna porodu v závěru filmu mi přivodila i slzy v očích. Into the Forest může někoho nudit, jiný bude nadšen. Toto není žádný letní blockbuster s dokonalými efekty a vysokým rozpočtem. Pokud však máte náladu na spíše minimalisticky zpracovaný snímek, který se soustředí na charaktery postav a využívá při tom minimum prostoru, tato Chata v lesích by mohla být přesně pro Vás. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pekne nakrútené, výborne zahrané, aj dobre napísané. Samozrejme každému môžu pripadať rozhodnutia týchto dvoch dievčat raz múdre a raz hlúpe a nemusíme sa na tom zhodnúť, ale tu ide o tú vypätosť situácie, akú si nevieme predstaviť ani v korona kríze. Bohužiaľ musím skonštatovať, že i keď nevidím na Into the Forest výraznejšie nedostatky, tak mi film pripadal o hodinu dlhší a to mal niečo vyše hodiny a pol. Či je problém v statickosti a repetetívnosti situácií a príbehu, si istý nie som, keďže na mňa takým dojmom sekvencie nepôsobili. Každopádne dramaturg mohol odviesť lepšiu prácu, čím nemyslím, že sa mal film skrátiť, len sa mohol nájsť spôsob, aby rýchlejšie utiekol. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen v lesích kolem řeky Campbell na východním pobřeží ostrova Vancouver a na místech v oblasti nazvané Lower Mainland, která se nachází v kanadské provincii Britská Kolumbie. (Trajektt)
  • Film měl premiéru na Toronto International Film Festival v Kanadě a to 12. listopadu 2015. (AffectedFace)

Reklama

Reklama