Reklama

Reklama

Gwen je posledním členem rodu, který může cestovat v čase. Kvůli tomuto daru musí spolu se svým přítelem Gideonem sloužit lóži, která je využívá k naplnění svých zájmů. Jejich vztah je ohrožen, když se lóže snaží zvídavou dívku ovládat pomocí její lásky ke Gideonovi... Už stovky let se v rodinách Villiers a Montrose dědí gen cestování časem. Tento gen nečekaně zdědí Gwendolyn Shepherdová - nemotorná zmatkařka a černá ovce rodiny. Pomocí chronografu musí pravidelně cestovat časem, jinak by ji překvapovali nekontrolovatelné časové skoky. Je závislá na lóži strážců, kteří ovládají chronograf a ona jim musí sloužit. Všichni si mysleli, že roli zdědí její sestřenice, kterou spolu s Gideonem roky na úlohu připravovali. Celá rodina považuje Gwedolyn za neschopnou, a tak ji nechtějí prozradit, co je vlastně jejím cílem a proč předchozí cestovatelé časem Lucy a Paul raději utekli do minulosti a vzali s sebou chronograf. Gwendolyn chce zjistit pravdu, podaří se jí v minulosti najít Lucy a Paula, ti ji poví, že je dle proroctví výjimečná a musí na sebe dávat pozor. Chronograf ukradli, protože by se s její krví navždy uzavřel a moc lóže by byla neomezená. (TV Prima)

(více)

Recenze (30)

Ivusha 

všechny recenze uživatele

Zmršili mi Xemeria! Je to stejná ostudnost jako první díl... tentokrát už se to ale alespoň trošku blížilo předloze. Průser byly vlastně hlavně věci, které se od předlohy vzdalovaly... a to soirée, to bylo něco otřesnýho (opět otočeno o 180° oproti knize). Jo, a taky bych chtěla takhle brutálně modré oči (kam se hrabou moje modrošedé). Škoda, že to byly čočky. :D ()

Verdolin 

všechny recenze uživatele

dobrý námět, a spoustu možností, zpracování tématiky ale nedopadlo, film nemá tak nějak hlavu ani patu, děj filmu začíná uprostřed zápletky, divák nemá šanci do půlky pochopit, o co vlastně pomalu jde. Celý film jsem čekala, co z toho bude a na konci jsem zjistila, že z toho nebylo vůbec nic. Jako byste si pustili prostřední díl z celé řady seriálu. Škoda. ()

Reklama

Marty1905 

všechny recenze uživatele

Osobně musím říct, že dvojka mě nadchla ještě více než první díl. Většinou se toto nestává. Film bezvadně navazuje na první díl a celkově děj začíná dávat větší smysl.  Do hry se také dostává druhý chronograf, který bohužel nemůže použít Diamant. V tu chvíli by spojil všech 12 kousků krve. Otázka zní jediná: Nebylo by pro hrdiny jednodušší to takto hraběti vyfouknout?. No to by to bylo, ale moc jednoduché. Díl také okoření vztah rubína a diamanta. Také se dozvídáme pravdu o rodičích rubína. Za mne 90% ()

natali.sek 

všechny recenze uživatele

Na film jsem koukala, protože miluju knižní předlohu. Jelikož u prvního dílu cosi změnili a dali i něco z druhého, i v druhém díle je lecos pozměněno, ale to mi vůbec nevadí. Opravdu se mi film líbit a nemůžu se dočkat třetího dílu SMARAGDGRUN. Doufám, že bude dříve, než plánují (28.7.2016). Film doporučuji, nejen kvůli knižní předloze, ale i kvůli hezkému hlavnímu hercovi, který hraje Gideona - Jannis Niewöhner. ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Pokračování rozhodně horší než jednička. Navíc se zdá, že se snímek posunul z "teen" na téměř ryze "dívčí telenovelu", což je další skluz směrem dolů, a to dost razantní. Přitom obsahově by se vše vlezlo do jedné půlhodiny, pár nových informací, jinak opakování a motání se v kruhu. Uvidíme, co zachrání trojka. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama