Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V dalším novém formátu televize Prima Kdo je kdo? se sejde „stará parta", kterou si diváci pamatují z úspěšného pořadu Hádej, kdo jsem! – Dana Morávková, Alice Bendová, Bob Klepl a Martin Zounar. Tentokrát je budou ale doplňovat i další známé tváře, jako například duo Těžkej Pokondr nebo Mahulena Bočanová, do moderátorského křesla opět usedne Petr Vondráček. Každopádně se můžete těšit na směsici dobré zábavy, humoru, důvtipu i zajímavých informací. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, tuhle jsem to zahlédl! Starý známý kreatůry z Rodinných pout v čele s transkou Alicí Béé, Danuškou Méé a debilem Zounarem dělají, co jim jejich upocená fantazie stačí, aby znechutili TV Príííma i tomu malému zbytku populace, který se na ně ještě dívá. Hnus ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo je kdo? To je spíš taková řečnická otázka, ne? Dobrá tedy, odpovím si sám. Bendová je netalentovaná coura, Morávková je nesoudný transportér, Vondráček zas znásilňovaná verze pošahaného Dušína, Zounar, no, Zounar, to je jen tlusté prase, Pokorný s Ondráčkem trapní kokoti (z nepochopeytelných důvodů zatím nepopravení), Hezucký s Bočanovou romští bratranci a manželé a Klepl se Spletl... další kreatury neznám. A já? No, já jsem samozřejmě obyčejný debil. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Kde Prima na ty Prima nápady chodí... To není obdivný povzdech, to je projev zmaru a hlavy v dlaních nad tím, co běží ve čtvrteční večery v pozdějších hodinách na komerční tv. Mám však velkou radost z toho, jak dvě komerční televize po letech nenávistného brojení proti sobě, k sobě našli smířlivou cestu a vzorně si půjčují umělce ze svých seriálových "servantštiků". Mám na mysli "čenč" z "Mordynace v Šedivce" za "Pohřby v Jebátkách". Naskytla se jedinečná a neopakovatelná možnost vidět proudící umělce z jedné televize do druhé, respektive všemi seriálovými směry, jako je Zounar, Bendová, Morávková a spol., kterak se za soutěžními stolky urputně zamýšlejí nad nesmírnou složitostí hádanky, co jsou vlastně zač. Na tabulkách před sebou to mají výrazně napsané a protistrana jim dává nápovědy, jak z mateřské školky, aby se i souloživý, pardon, soutěživý divák bavil nad tím jalovým NIC. Za stolkem v roli arbitra a průvodce pořadem třímá žezlo nezničitelný Petr Vondráček. Jen jaksi smysl toho celého mně uniká. Kdo se baví, nesmí do televize, nebo před televizi, nebo jak to vlastně hezké přísloví má být správně?! Do příště mně jistě soutěžící, případně autor tohoto rozverného hádankářského kvízu, který je ve skutečnosti moc hezkou a naučnou soutěží pro děti do jednoho roku televizního života, osvítí a přivede mě na správnou cestu i způsob, jak se dokonale bavit u tv obrazovky, a z toho přívalu nekonečné stupidity nezblbnout. Mé hodnocení: 0% ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád Bohouška Klepla. Zbytek mě hrozně sere. Původní parta mě sere jen trošku, ale nováčci Miloš Pokorný a Roman Ondráček jsou naprosto nudní frajeři a serou mě tak moc, jak jen někdo někoho srát může. "Hádej kdo jsem?" se mi líbilo více. S tímhle pokusem o navázání na úspěchy bratříčka, který samozřejmě velmi brzy selže, nemíním ztrácet čas a končím po prvním dílu. ()

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele

Tolik tuposti na jednom místě může být opravdu jen na Nově a Primě...kde jsou ty časy starých televizních soutěží a zábavných pořadů, absolutní hnůj, co je horší, že jsou ještě mnohem tragičtější pořady. Vondráček by měl dělat to, co mu jde nejlépe, věnovat se hudbě. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalšia relácia o hádaní kto je kto. A opäť s "celebritami", bez ktorých by sa asi fakt zrútil svet. Netuším prečo nemôžu spraviť súťaže aj pre normálnych ľudí a všade sa dokola musia pretŕčať tie pseudo-hviezdy, ktoré sa občas fakt akoby predbiehali, kto bude trápnejší... Sporadicky sa nájde niečo úsmevné a zábavné, tak aspoň zo súcitu 1*. ()

Sharlay odpad!

všechny recenze uživatele

Ono by to nebylo zas tak zlé, ovšem pouze za předpokladu, že by nebylo na účinkujících tolik vidět, že vše je dopředu připravené, že znají z hlavy scénář i odpovědi a celé je to vlastně jen takový fixl, co oblbne jen slaboduchého jedince, který opravdu ty přetvářky a lacinou zábavu potřebuje. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Zábava slušná, ale velmi neoriginální a občas dost kolísavá. Každopádně doufám, že to vydrží aspoň do Vánoc, víc času tomu nedávám. Tenhle pořad beru jako oddychovou zábavu, která postupem času může fungovat. První díl drželi nad vodou Bob Klepl a Zounar, je to svižné a i když pravidla působí ještě trochu nedořešeně, hádací hra je to obstojná a já se bavil fakt slušně. Hádej, kdo jsem! sice bylo mnohem lepší, ale tohle se mi líbí taky, obzvlášť to dělení na týmy tomu dává řádný říz. 70% a hodlám se bavit i nadále. ()

dragon94 odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát 1*, ale po té, co u finální double otázky neměl jeden tým šanci na celkové vítězství a Vondrářek řekl, že to kvůli tomu nebude double, ale trojnásobná otázka tak celá tahle šaškárna ztratila i ten poslední zbytek smyslu. Nevtipné, nevkusné, trapné, nedodržující ani základní pravidla "hry". ODPAD! ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Nemám asi nic, co bych k tomuto pořadu dodal, mě trochu pobavil, pár dílů jsem viděl, ale určitě se znovu nepodívám, zase ale nemohu říci, že bych na to musel jenom nadávat, něco v tom přeci jenom je. // 45%. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Od 10 k 5. A od 5 k 1. Hádej kdo jsem, se alespoň netvářilo tak smrtelně vážně. Petr Vondráček mně těma nacvičenýma hlodama tak nasral, že jsem to musel hodně rychle přepínat. Snad si to zaslouží 1 ušmudlanou hvězdu za snahu udělat nějakou zábavnou show. Takhle by se to ale dělat rozhodně nemnělo. ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

To je zase ubohých komentářů .. navíc neschopných hodnotit pořad jako takový, ale zdůrazňujících těžké osobní antipatie k jednotlivým účinkujícím. Byť i já si taky přisadím, ale je to k tomu jakože soutěžnímu pořadu.. největší slabinou pořadu je samotný moderátor pan Petr Vondráček. Jeho otřesné předstírání ( neříkejte že to je herecké představení ).. především ten předstíraný smích, ten mi způsobuje žaludeční vředy... To, že je to herecká partička z nekonečných seriálů, znamená, že se nemůžete u pořadu pobavit? Já na ty seriálové vymývárny mozků nekoukám a nemám problém to víceméně sledovat. Trapná výmluva. Druhá celý pořad srážející skutečnost je ono nic neříkající bodové ohodnocení... Což podporují i samotní soutěžící, když je na nich poznat, že na to přišli. No zřejmě jsou instruovaní, aby ještě než odpoví, odvyprávěli něco vtipného. A ještě jedna trapnost pana Vondráčka .. když říká, že díky této nápovědě na to přeci musí přijít... jeho neotřesitelná jistota, jak nápověda, co vymyslel, je přeci dokonalá, tak ta je na facku ... nicméně, občas sem se docela pobavil.. každopádně dlouho to nevydrželo .. kdyby nebyl pan moderátor samolibý, mohl by podle konstruktivní kritiky pořad lehce přetvořit a získat si daleko větší sledovanost. Ani dramaturgie Primy není schopná pomoci nápadem k vytvořední daleko vděčnějšího konceptu zábavy. Takže další pořad, navíc z obobného recyklovaný, jemuž zamáváme pa..páá .. ! ()

mirecek 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý lidi z hádej kdo jsem to tam držej. O nich to je a díky nim to je ještě celkem dobrý pořad kterej se da takle občas večer pustit. ()

MrGregor odpad!

všechny recenze uživatele

Známá VKV parta se zase pustila do dalšího projektu... Po relativně úspěšném přenesení starého amerického formátu vznikl nejprve koukatelný pořad Hádej, kdo jsem!, u kterého tato parta také měla zůstat a skončit. Bohužel neskončila a tak přišel naprostý propadák v podobě přenesení tentokrát britského formátu do českých luhů a hájů - Hádej, kdo lže! - jehož originální předloha je s touto verzí naprosto nesrovnatelná, kvalita britské verze pořadu spočívá na obsazení sehraných komiků, kteří se svými komediálními výstupy navzájem podporují k ještě větší komičnosti. V české verzi pořadu se však pouze sešla banda herců, kteří svými křečovitými výstupy zmíněným komikům nesahají ani po kotníky...(Lépe nedopadlo ani opětovné oživení na České televize pod názvem Copak bych vám lhal?) ... V pořadu Kdo je kdo? se naše známá VKV parta schází znova, tentokrát se pro svůj projekt rozhodli vypůjčit si hospodskou hru, kterou s přáteli nazýváme "papírky", při níž se na papírek napíše jméno známé osobnosti (od Karla IV. po Draka Šmaka), který si osoba po vaší levici nalepí na čelo, každý pak může položit ostatním tři otázky, na které se dá odpovědět ano/ne, pomocí kterých se má nakonec dopídit k osobnosti na jeho čele. Pokud mě paměť neklame, tak se tato hra objevila i ve filmu Hanebný Pancharti. Jsem zvědavý, jaké hodnocení soutěž po pár dílech bude mít, já jsem však k soutěži skeptický. Jednak z důvodu formátu, který byl z nouze vytvořen pro partu kamarádů, kteří nemají po ruce nic jiného než kus papíru a tužku... Dále z důvodu osobních antipatií vůči osazenstvu soutěže, kterého jsem se již omrzel v předchozích soutěžích. Takže shrnutí: Pokud jste ještě schopni Vondráčka a spol. vystát, možná se bavit budete, doporučuji si však raději vzít do ruky tužku a papír a původní hru si zahrát sám, bez "celebrit" a televize ;). ()

terina.92 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbí, ale určitě míň, než Hadej, kdo jsem. Rozdělení na dvě skupiny je fajn, ale přijde mi nespravedlivé, že někdo je osobnost - Jarda Jágr a někdo věc - atomová elektrárna. To se pak hádá přece jen složitěji. Jinak Bob Klepl už taky není nejmladší, tak uvidíme jaké budou další díly. ()

j.linhi 

všechny recenze uživatele

Trapná a důležitá Morávková a Bendová, která není vtipná i když se strašně snaží.... aspon ze páně Zounar a Klepl to trochu napravujou... a malem bych zapomel na ty neskutecne trapný oplzlí kecy na tu hostesku tam. ()

Reklama

Reklama