Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbení baviči Michal Suchánek a Richard Genzer přicházejí se zbrusu novou talkshow 21. století! S klasickým modelem zábavného pořadu tohoto typu má TGM společné snad jen to, že si Michal s Richardem vždy pozvou dva nebo tři hosty, mezi nimiž budou jak osobnosti známé, tak i neznámé, ale přesto něčím výjimečné. Tím ale jakákoli podobnost končí. Moderátoři vám hosty představí v úplně jiném světle, než byste čekali, a odhalí vám jejich nečekané stránky osobnosti.
Do průběhu show bude také často zasahovat režisér, který se může kdykoliv objevit na velkoformátové obrazovce. A tím nebude nikdo jiný než Ondřej Sokol. Nebude chybět ani krátká improvizovaná scénka ze života pozvaného hosta, kterého Michal a Richard často donutí hrát společně s nimi. A každý díl zakončí překvapivý bonus... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Není to nejhorší, ale Václav Klaus byl vtipnější než Geňa a Suchánek dohromady, metal tam hlášky, dělal si z nich prdel a celý první díl držel slušně nad vodou. Simulátor fajn, Sokol mi tam zatím přijde poněkud takový nelogický a Kiki a Maki taky nebyly špatné. Uvidíme, co bude dál, na čtyři má určitě, ale nechám si tam rezervu, protože tříhvězdové hodnocení je mnohem přijatelnější. 60%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s tím, že tato „show“ kdysi docela zábavné dvojice Míša a Ríša už prostě byla jen uvadající žumpa televizní (rádoby) zábavy. Vtipy, které už nejsou vtipné, narážky které už jsou jen zmarem kdysi úderných „hlodů“ a eskadra hostů, kteří se až na pár výjimek pomalu nedostali ke slovu – Vašíka jsem tehdy v půlce vypnul, protože ho fakt nemusím. No a už v této době mě Sokol začal docela srát. Ani se nedivím mrzkému hodnocení, protože i Mr. GS bylo lepší, než tohle a ani to nebylo žádná sláva. ()

Reklama

jirin_cz 

všechny recenze uživatele

Musí se nechat, že tam měli často docela známé a povedené hosty, až jse mbyl překvapen... Ale velký problém vidím v tom, že je to spíše exhibice moderátorů než se něco zajímavého dozvědět. Úplně nesmyslné vstupy Ondřeje Sokola... Trenažér na lyžích další z nesmyslů a o té rádoby vtipné soutěži na konci ani nemluvě. Takže v podstatě ty tři hvězdy jdou za dobrý výběr hostů, škoda, že s nimi není nijak lépe naloženo... ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Marně přemýšlím, který z těch dvou inteligencí nepolíbených netvorů je větší čuroid, kokot , dokonalý, nudný trotl a imbecil. Bude to upocený, obézní, baleťácký zjev, nebo šedivý, arogantní pygmej??? A není to jedno? A co na to Jan Tleskač? EDIT: Jen mě tak napadá, kolik let je za dvojnásobnou vraždu... v sebeobraně? ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Totální a nudná sračka s dvěma moderátory, kteří jsou již 5 let za zenitem a režisérem, který ač má talent, tak mu nic neříká soudnost... Absolutně nulové dialogy, trapné rádobypokusy Míši a Geni o humor, který prostě nefunguje. Jedinou hvězdičku dám za hosty, kteří nepustí ty dva kokoty ke slovu, třeba jako Dan Přibáň. Pak se skutečně může jednat o zábavu. Bohužel už ne pod taktotvkou moderátorů... ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama