Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbení baviči Michal Suchánek a Richard Genzer přicházejí se zbrusu novou talkshow 21. století! S klasickým modelem zábavného pořadu tohoto typu má TGM společné snad jen to, že si Michal s Richardem vždy pozvou dva nebo tři hosty, mezi nimiž budou jak osobnosti známé, tak i neznámé, ale přesto něčím výjimečné. Tím ale jakákoli podobnost končí. Moderátoři vám hosty představí v úplně jiném světle, než byste čekali, a odhalí vám jejich nečekané stránky osobnosti.
Do průběhu show bude také často zasahovat režisér, který se může kdykoliv objevit na velkoformátové obrazovce. A tím nebude nikdo jiný než Ondřej Sokol. Nebude chybět ani krátká improvizovaná scénka ze života pozvaného hosta, kterého Michal a Richard často donutí hrát společně s nimi. A každý díl zakončí překvapivý bonus... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Talk-show, ve které host neřekne nic, zatímco dva "moderátoři" nezavřou hubu a maskují vlastní neschopnost vést vtipný a informativní rozhovor s hostem tím, že žvatlají jakékoliv nesouvislá a nevtipná hovna, která je zrovna napadnou. Když už i jim dojde zásoba slovní stolice a ztratí nit, o slovo se přihlásí "režisér", který převezme štafetu trapnosti a pokračuje v podobném duchu do konce "rozhovoru". Host tou dobou jen křečovitě sedí, blbě čumí a se sebezapřením se směje spolu s podplaceným a dementním publikem. Ve výsledku tedy řekne: "Dobrý den." a "Nahledanou." a jde zpět do prdele. Genzer se Suchánkem se zde opět neprokrytě a nechutně propagují jako v jejich předešlé pseudotalk-show na Nově, místo aby dělali svojí práci a hosta se alespoň na něco zeptali, natož aby byli vtipní. Vzhledem k jejich neskutečnému diletantství, by zřejmě neudělali kvalitní rozhovor s vůbec nikým, ať by byl host sebezajímavější. Absolutní žumpa pro zkrachovalce, ať na straně diváků, tak hlavně tvůrců. 0% ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Říkám to už dávno. Genzera a Suchánka - hodit do odpadu a zasypat nehašeným vápnem. Pánové, možná si myslíte, že jste serebrity. Nejste a neserete jen Brity ale i mně. Jste dno té nejspodnější televizní zábavy, vrchol trapností a nehumoru... Sokolíku Sokole, jak dlouho ještě budeš plýtvat svým umem na tuhle dvojici looserů jejichž umělecké hvězdičky zhasly už někde na konci osmdesátek ? ODPAD ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Marně přemýšlím, který z těch dvou inteligencí nepolíbených netvorů je větší čuroid, kokot , dokonalý, nudný trotl a imbecil. Bude to upocený, obézní, baleťácký zjev, nebo šedivý, arogantní pygmej??? A není to jedno? A co na to Jan Tleskač? EDIT: Jen mě tak napadá, kolik let je za dvojnásobnou vraždu... v sebeobraně? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zábava v marastu televizní zábavy se rovná Suchoš s Geněm na pátou. Záleží na tom, jak moc tuhle dvojku máte v oblibě. Pochopitelně, pokud máte na ně alergii a rvete si vlasy, jen co je koutkem oka uzříte v upoutávce na pořad, jistě se nebudete obtěžovat pustit si jejich talk-show v nedělní Prima večery. Ostatně dávno ztratili na své originalitě a pel jejich ostrovtipů poněkud nikoho nedojímá. Stěhování z jedné komerční televize na druhou však sebou přineslo určité zlepšení. Režisér Ondřej Sokol ví, jak s nimi pracovat a dokáže dát pořadu směr ve kterém je i nějaký nenásilný prostor pro improvizaci a pohotové reakce na hosty. Apropo, dost záleží na tom kdo a v jaké bavičské náladě se k nim do studia dostaví. Pokud je to nějaký nemluva, anebo někdo, o kom jste nikdy neslyšeli, pak se zjevně bude vše vyvíjet jednostranně. Oba excentričtí moderátoři převezmou otěže do svých rukou,, nezavřou klapačky a jen záleží na nich, jestli za tu dobu přítomnosti málo zábavného hosta něco vymyslí a ten trapas se špatným výběrem nějakým způsobem zachrání. Pokud je to však někdo, kdo nějakým způsobem umí jejich smeče odvracet, pak je záruka, že se pobavíte nad absolutními žvásty z rodu kravinek, které pochopitelně mnoho smysluplnosti nepobraly, což nikdy není, nebylo a nebude záměrem dvojky G & M. Studio je mnohem hezčí a modernější než to, ve kterém se svého času bavilo na Nově. Na klavír nepreluduje žádný Kopta a občas se zjeví režisér Ondřej Sokol z velké obrazovky, který je stejný pošuk, ale poměrně respektovaný. Byla doba, kdy se na Suchánka s Genzerem každý těšil. Invenčně se už dvojka poměrně vyházela a byl by zázrak, kdyby se někdy vrátila do staré formy. Náznaky tady jsou, ale s tou nápaditostí pojetí celé show, je to dost sporné. Občas se podívám, co je u pánů bavičů nového. Nezblázním se, když neuvidím každé nové vydání a stejně tak, občas přijde vhod vypnout a bavit se nad absolutními kravinami, které jsou podávány s gustem. O ni to ani jinak nesvedou a jiní už taky nebudou. Mé hodnocení: 50% ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Zatím (po třech dílech) je to o dost horší než bylo (o mnoho skromnější) Mr. GS... Ale po dalších několika dílech se kvalita přeci jen trochu zvedla, i když do špičkové talk-show to má stále ještě daleko. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Talkshow, ve které se zhola nic nedozvíte. Kvalita dílů se odvíjí od pozvaných hostů. Zatímco první díl s Vašíkem Klausem byl výbornou taškařicí, tak druhý díl byl nezáživná blbost, kterou nespasilo ani 10 minutové povídání Dana Přibáně. Na třetí díl už jsem nenasbíral dostatek sil. Je jen otázkou času, než pořad definitivně zruší. Musím vyrukovat s odpadem. Navíc si nelze nevšimnout výrazné podobnosti s předchozím projektem Mr.GS. Podobnost je natolik výrazná, že bych se ji nebál nazvat až shodou. Snad jen tento projektík je o 20 minut delší. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Hodně velké zklamání. Bohužel duo Suchánek & Genzer nenavázalo relativně vtipnou šňůru z Mr. GS. Tenhle pořad se mistrům vůbec ale vůbec nepovedl. Toto je další z řad českých "komediálních" pořadů, které zkrachují díky nízké sledovanosti. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 30% (1*) | ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že to zažiju, ale egocentrický macho Klaus hýřil vtipem víc čím dál tím víc upadající dvojice GS. Za dob Tele tele a mého pubertálního věku jsem se jejich vtípkům občas i zasmál (Myslím řiď jako řiď, ne řiť jako řiť). Člověk však stárne, ale jejich vtípky spíš ještě víc mládnou. UPDATE viděn další díl s Evou Farnou a musel jsem v půli přepnout. Smích se dostavoval opravdu pouze od moderátorů a od evidentně přeplaceného publika. Smutné. On nynějška je pro mě ve slovníku pod slovem trapnost uvedeno Michal Suchánek a Richard Genzer. Hodnocení snižuji na 15%.  ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s tím, že tato „show“ kdysi docela zábavné dvojice Míša a Ríša už prostě byla jen uvadající žumpa televizní (rádoby) zábavy. Vtipy, které už nejsou vtipné, narážky které už jsou jen zmarem kdysi úderných „hlodů“ a eskadra hostů, kteří se až na pár výjimek pomalu nedostali ke slovu – Vašíka jsem tehdy v půlce vypnul, protože ho fakt nemusím. No a už v této době mě Sokol začal docela srát. Ani se nedivím mrzkému hodnocení, protože i Mr. GS bylo lepší, než tohle a ani to nebylo žádná sláva. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Hodně záleží na hostech. Někteří jsou na stejné vlně jako Suchánek s Genzerem a to se potom koná zábava. Bohužel během několika odvysílaných dílů si pánové pozvali i dost hostů, se kterými si neměli co říci, takže se třeba ani žádný pořádný rozhovor nekonal a Suchoš s Geňou si tak hostovu chvíli prostě ukradli pro svoje výstupy. Suchánka i Genzera mám rád, ale zvolený formát této talk-show není úplně to pravé ořechové. ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Nehodnotím, protože jsem pouze viděl výstup s bývalým prezidentem Klausem a díky tomu neuvidím pravděpodobně ani další díly. Vůbec me to nezaujalo, ani jednou jsem se nezasmál a zase jsem si po celou dobu říkal, proč se o to pokouší znova po Mr. GS. Pokud bych někdy viděl další díly, přidám hodnocení, teď by to mělo hodně blízko odpadu i díky naprosto divným výstupům režiséra. //EDIT: Přidávám hodnocení, protože jsem zhlédl několik dalších scén (nic jiného v televizi nebylo) z různých dílů. Stále to je nevtipné až trapné. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

V Ondrovi Sokolovi se, tuším, skrývá velký tvůrčí potenciál, jakkoli právě tahle talkshow i dík zdejším hejtům tomu nenapovídá.. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní dno těchto dvou pánů. Smějí se trapně sami sobě (tak jak oni to umí) a ani ten Sokol neni vtipný. Nebýt Vaška Klausů, tak je to čistý odpad. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Do průběhu show bude také často zasahovat režisér. No, jen tak pro začátek: od Sokola jsem teda čekal větší nasazení a očekával jsem, že hlavně díky jeho zásluze to nebude jen Mr.GS s jiným názvem. Bohužel kluci toho moc nezměnili (kromě toho, že se slušnejc vohákli). Kulisy mě taky neskutečně iritujou, nevim co to je za trapnej zlozvyk mít v každý talkshow drahej stůl, sedačku a pozadí mrakodrapů. Je to snad v každý talkshow jak u nás, tak i v zahraničí. Zaplať pánbůh za Mezi kapradinami od Zacha. Sečteno podtrženo, je to Mr.GS v novém kabátku, nic víc, ale taky nic míň. Hodnocení bude subjektivní a v podstatě se bude lišit v závislosti na pozvaných hostech. Někdy to bude za 5* někdy za 1*, chtěl bych to zprůměrovat a dát tři, ale prostě nemůžu. PS: Líbí se mi ty představovací yearbooky s fotkami z mládí, zajímavý zpestření. Nerad hodnotím po prvním díle, ale chtěl jsem sdělit svůj názor, jelikož si nejsem jistej, jestli další díly vůbec zvládnu. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Totální a nudná sračka s dvěma moderátory, kteří jsou již 5 let za zenitem a režisérem, který ač má talent, tak mu nic neříká soudnost... Absolutně nulové dialogy, trapné rádobypokusy Míši a Geni o humor, který prostě nefunguje. Jedinou hvězdičku dám za hosty, kteří nepustí ty dva kokoty ke slovu, třeba jako Dan Přibáň. Pak se skutečně může jednat o zábavu. Bohužel už ne pod taktotvkou moderátorů... ()

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

První díl - zatím nehodnotím. Nicméně amatérismus moderátorů mě upřímně překvapuje. Zatím jsem celkem zklamaná. Nejvtipnější z toho vychází pan režisér. Závěr megatrapný. PS: Dál jsem dala ještě tři díly, ale jak mám tuhle trojku ráda, tak prostě víc už jsem nezvládla. Pánové omlouvám se, ale i koš přece něco potřebuje. Jinak by se v mém případě cítil tak trochu poloprázdný. Hned tak něco do odpadu vskutku neházím! ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Undergroundovej Mr. GS převlečenej do prvotřídního kabátku. Hodnotit po prvním dílu, tak je to kolem 1*. Lezení do zadku Klausovi, který byl vtipnější než moderátorská dvojice a sympatické beachvolejbalistky, které v podstatě nedostali žádný prostor, nuda nuda šeď šeď. Vrchol a zlatý hřeb tohoto dílu měla být promenáda moderátrů v plavkách. Já nevím kolik lidí tohle rozesmálo?! Snad se vypaří nervozita a snaha za každou cenu být vtipný v dalších dílech. Pro srovnání upadající Show Krause https://www.youtube.com/watch?v=4YU5NUIGdis, která je i tak o několik levlů dále. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Já mám prostě talkshow všeobecně ráda. Navíc, když má nějaký pozitivní nádech, nebo trochu toho trapného nevtipného humoru. Na pořad Na Plovárně to tedy samozřejmě nemá, to je jasný, ale tak dá se to. ()

Reklama

Reklama