Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. duben - svátek bláznů! Mira Simonová (Jessica Szohrová) má pocit, že zažívá nějaký kanadský žertík, protože všechny její sny se jí začaly plnit právě od tohoto dne. Dostala perfektní práci, začala chodit s perfektním mužem a bydlí v perfektním domě. Má sice přesně to, po čem toužila, ale začíná na ni doléhat pocit, že žít svůj sen v realitě je těžší než si představovala. Asi je to pro ni přece jen příliš velké sousto. S pomocí přátel a kolegů musí najít způsob jak žít život, který je pro ni ten pravý a perfektní. Musí zanechat "perfekcionismus" a jít za tím, co jí přinese skutečné štěstí. (TV JOJ)

(více)

Recenze (2)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

obyčejný příběh místy až přitažený za vlasy ale sedl mi do nálady ke kafíčku.Musím ale vyzdvihnout velice dobrý až vynikající dabing schválně jsem si počkala odkud a on z Brna.Můj oblíbený pan Valůšek má fakt sexy hlas!!!! I když byl příběh podbarvený hudbou tak nikterak nepotírala mluvené slovo.Povedl se fakt dobrý počin.Docela dobrá kamera. ()

dunbar odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som posledných 30 minút iba kvôli tomu že som chorý a nevládal som zdrhnúť z gauča. Priateľka, tiež chorá, to zrejme brala ako terapiu - film, ktorý nezaťaží ani telo ani mozog. Takže kľudne sa liečte, tú kinemtografiu netreba brať až tak vážne... ()

Reklama

Reklama