Reklama

Reklama

Obsahy(1)

The Killing Field je úvodný film k 6-dielnej minisérii Winter (2015).
Film sleduje vyšetrovanie zmiznutia mladej Becky z malého vidieckeho mestečka Mingara. Začne sa rozsiahla pátracia akcia, počas ktorej dôjde k objaveniu piatich plytkých hrobov, ktoré sú dielom sériového vraha. Prípadu sa nakoniec ujme legendárna detektívka Eve Winter, ktorá prácu v teréne už dávno zavesila na klinec. (1985lula)

(více)

Recenze (4)

emma53 

všechny recenze uživatele

Měla jsem to vědět už po pár prvních minutách, kdo je ten zloduch, ale kdepak já .-) Jinak je to příjemná, oddechová krimoška, která je žel tak na půl cestě k vyšší metě. Myslím, že se z toho dal vykřesat větší trhák na nervy a konec mě tentokrát moc nesednul, škoda. Ale za mrknutí to stojí. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Tvůrci na konci zbytečně tlačí na pilu a ani v průběhu příběhu si nedopustili pár přešlapů, i tak ale pálím čtyři hvězdy, neb se tomu nedá upřít atmosféra, napětí (drobné, ale přece), a pak mě velmi bavila hlavní představitelka v podání Rebeccy Gibney. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Niečo ako Halifaxová (bez osobnosti), akurát nikto z prizvaného tímu nepoužíva žiadne zaujímavé vyšetrovacie metódy. Vlastne som mala pocit, že pri vyšetrovaní sa nepoužívali absolútne žiadne metódy. Priemerná krimi s pomalším tempom. ()

1985lula 

všechny recenze uživatele

Austrálske krimi vyrozprávané v pomalom štýle. Skvelá atmosféra, výborne obsadenie a kratšia stopáž mu rozhodne pristanú. ()

Reklama

Reklama