Reklama

Reklama

Lovci kamionů

(seriál)
  • USA Big Rig Bounty Hunters
Reality-TV
USA, 2014

Hudba:

Adam Sanborne

Obsahy(1)

Lovci kamionů sledují nákladní auta po celé Americe. Uvidíte jedny z nejnebezpečnějších pátrání po zmizelých nákladech. Americké silnice a dálnice jsou obchodními cestami pulsující ekonomiky – a přesto se na nich každý týden ztratí stovky kamionů s cenným nákladem. Ukradené nebo ztracené, je třeba vše vypátrat a vrátit majiteli, jinak logistické společnosti přijdou o zisk. Za každé nalezené vozidlo náleží odměna a pokud je náklad netknutý, tak i prémie. Rozličné charaktery bojující proti sobě a neúprosné termíny – ve hře jsou peníze. Lovec dostává procento ze zboží, které zůstane uvnitř nalezeného kamionu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Těžko posoudit nakolik je tato reality show hraná a nakolik jde o tu reality ve skutečnosti... Pokud se budu držet toho, že je to reálné, pak se jedná o celkem zajímavý a někdy i napínavý dokument... Jenže já si vždy uvědomuji, že kolem hlavních aktérů musí běhat minimálně dva chasníci od štábu, a tak mi nějaké ty ,,napínavé'' momenty prostě nepřišly moc reálné. V USA se ročně ztratí tisíce kamionů. Společnosti tratí nejen na nákladech, ale i na tahačích s návěsy a pojistkách. Jelikož Amerika je na rozvozu zboží trucky závislá, láká toto odvětví i nejednoho zloděje. Ti pak ve chvíli kdy trucker skočí do nějakého toho báru u cesty na tmavý kafčo, kamion ukradnou... Po autech i nákladu jde samozřejmě policie, ale ta není s hledáním až tak úspěšná. A tak si společnosti najímají teamy lovců trucků. Jedná se buď o bývalé poldy nebo přímo samotné napravené zloděje. Ti přemýšlí jinak než policie a tak kamiony nehledají na hlavních highwayích, ale na okrskách a mají i kontakty, které jim o nákladu či přímo trucku dají echo... Po obdržení tel. hovoru s údaji o kamionu a nákladu a náhradních klíčcích tak začíná hon na ukradený truck... Platí se za nález tahače i návěsu, ale největší provize je za komplet auťák i se zachráněným nákladem. * * * ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Průměrná reality show, se v každém díle věnuje zpravidla třem příběhům na téma ztracený případně ukradený kamion či náklad. Nejde o nic zase tak jedinečného, přesto občas člověk narazí na zajímavou epizodu. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama