Reklama

Reklama

The Eric Andre Show

(pořad)
  • USA The Eric Andre Show
Komedie / Talk-show
USA, 2012

Účinkují:

Eric André, Tom Kane, Gary Anthony Williams, Tatyana Ali, Brandi Glanville, Sinbad, Dolph Lundgren, Ryan Phillippe, Bruce Vilanch, Kristanna Loken (více)
(další profese)

VOD (1)

Eric Andre narúša prvky tradičných nočných talkshow zábavnými rozhovormi s najväčšími celebritami s moderátorom Hannibalom Buressom. (HBO Max)

Recenze (16)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Eric André je živel, který si dal za cíl natočit tu nejhorší talk-show všech dob. A... povedlo se mu to. Nebo je vše jinak? V klasických desetiminutových adultswimových porcích dostáváme takovou nálož surrealistického humoru, že je to až nelidské. Nelidsky dobré! ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Více než show to připomíná random meme generator. Ale kde jinde uvidíte hodinový trollící rozhovor natěsnán do tří minut? Je tam pár zlatých valounů, ovšem toho bahna okolo. To mnohé odradí. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Asi jedna z nejšílenějších, nejnekorektnějších a co do 'random levelu' nejvypiplanějších věcí, která mísí absurdní humor, který vás přinutí vrtět hlavou, aby vás moment na to rozesmál ještě víc, a zatímco nemůžete, momenty trefných střihů a špetka nečekané nechutnosti dodělávají zbytek. 'Eric André Show' i přes zdánlivý buranismus vyžaduje diváka, co už má nakoukáno a trochu přehled, aby ocenil, jak je to žánrově vymezené a originální oproti všemu ostatnímu, co můžete v TV spatřit. Něco, co genialitou hraničí někde na pomezí Jackass a Monty Python, ale zároveń si jde vlastní cestou. Je to už dlouho, co jsem se u něčeho tak nasmál. A přitom je ironií, že jsem i tomhle pořadu a jeho vymezenosti slyšel už nějakou dobu zpátky a nezkřížil s ním sám, coby vymezená osoba, cestu. Docela škoda, že okolo tohohle není větší hukot, vzhledem ke kontroverzitě některých momentů. Kultovní záležitost pro fajnšmekry. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

"Kdo zabil Hannibala?" "Bird Up!" "L. Ron Hubbard byl černoch! Jeho skutečné jméno je L. Ron Huyabembe! V Battlefield Earthu měl hrát Tyler Perry!" "Svoboda není svobodná!" Eric André je génius komediálního nonsencu. V jeho šou se rozhodl parodovat veškeré ty Late Night Jimmies (Jimmy Kimmel, Jimmy Fallon a staré Late Night moderátory jako Johnny Carsona) se surealistickou nihilistickou nechutností. Jak řekl Eric konspiračnímu teoretikovi Alexu Jonesovi po křivém obvinění, že je demokrat z Daily Show (asi jsi ho spletl s Trevorem Noahem) "Nejsem demokrat, jsem nihilista!". Show má podle mě velmi dobrou strukturu. I díky ní se dají části natáčet zvlášť a pak stvořit celý tvar ve střihu. (Např.: kapela se natáčí jindy než rozhovory). Začneme rozbíjením studia a zmlácením bubeníka (samozřejmě). Pak se Erik vyčerpaný posadí a studio se kolem něj opět postaví. Kdybych byl filosof či filolof řekl bych, že se seriál snaží říct, že ačkoliv se snaží Eric dostat ze svého "vězení" a samotné šou - nedokáže proti ní nic dělat. Samozřejmě však filolofem nejsem a proto tento závěr neudělám. Pak přijde Hannibal Buress, který je Ericovým spolumoderátorem. Eric přijde k mikrofonu a začne říkat úvodní monolog, který je k Late Night pořadům typický. Většinou však jde buď o nesmyslný monolog a nebo o úmyslně špatné vtipy. Hannibal si z Erikových vtipů dělá srandu (jako démon, kterým je). Pak je tu hlavní část - trollování céčkových celebrit prostříhané s nachytávkami na ulici. Tohle je hlavní část pořadu. Někdy si skoro říkáte, kam může Eric až zajít. A nakonec je tu v závěrečných titulkách vystoupení kapely, které je neméně kreativně pojato. Chcete vidět operní zpěvačku s rapovým hipemanem? Chcete vyšetřovat 311? A nebo by jste radši Rapperský Ninja Warrior!? Je tam všechno. A i když si myslím, že 4 a 5 série je horší (zvlášť po odchodu Hannibala), tak jde stále o skvělou zábavu, která nebere ohledy na diváka a hranice televizních cenzorů. Taková pochopitelná evoluce Tom Green Show a Ali G Show do naprostého extrému. A ještě jsem chtěl říct - Fuck Kraft Punk, that guy sucks! ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

To se snad ani nedá hvězdičkovat a doporučil bych to jako síto na kamarády. Jestli se vám to líbí a chcete zjistit, jestli si budete s člověkem rozumět, pusťte mu to. Něco vyhraněnějšího se snad ani najít nedá. Totální dada šílenost, zvrácenost, která má tak geniální momenty, že budete kroutit hlavou (Sub Zero Hadouuuuken :-D). A nebo to po dvou minutách znechucení vypnete. Jediný, co mi vadí, že Eric to prezentuje, že hosté nevědí do čeho jdou. A to se mi tak úplně nezdá, u některých interview OK, ale něco mi přijde nascriptovaný. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Lze hodnotit pořad když něm nikdy o nic nejde a funguje jako jen sled velmi náhodných a velmi bizarních scén? Lze hodnotit pořad který si dal za cíl ztvárnit Dada a Surrealismus v tom nejpřesnějším slova smyslu? Odpověď je "nejspíš ano" protože já osobně za zbytečné časté nechutnosti strhávám dvě hvězdy 🙃 ()

bulbasaur 

všechny recenze uživatele

šialený humor, drsne a čierne vtipy, znamy hostia, poulicne nachytávky, paródia na nizkorozpoctove americke talkshow menších televizií , preexponovane a doslova až jebnuté. isto to nesadne každému no ja som sa skvele bavím. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Absolutní magořina, naprosto ''random shit'' šílenost, která člověka buďto velmi silně pobaví, nebo naopak velmi silně znechutí. Ale já jsem asi kretén, ale mě to přijde vtipný. 5/5 ()

teplic 

všechny recenze uživatele

Nádhera, sledovať túto šou a nevedieť, kde končí scenár a začína improvizácia, v mnohých prípadoch pre Andreho život ohrozujúca. Dedičstvo Monty Pythonov, Andyho Kaufmana či Toma Greena dovedené do dokonalosti. Hoci celá šou vyzerá ako prvoplánová surrealistická absurdná sranda, treba uznať, že je aj vizuálne zaujímavá (Andre pripodobňuje Sakuraia ako režiséra k Terrymu Gilliamovi), celkom efektne búra hranice očakávaní nielen diváka, no najmä hostí. A čo je najdôležitejšie, ak sa človek rozhodne sledovať šouku nie ako rad absurdných scénok, ale ako určitý postoj k svetu. Sám Andre povedal v istom skeči (prepadnutie RNC a zjazd Alexa Jonesa), že je nihilista, nešetrí nikoho a nemá čo stratiť, jeho humor je nepolitický, a preto v správnych prípadoch dráždivý. V rozhovore s Larrym Kingom Andre uviedol, že k humoru sa uchýlil, lebo hudobný priemysel (v ktorom od malička fungoval) je podľa neho zvrátený a nedáva šancu talentovaným, že v humore našiel ventil zo sklamania a tvorivú slobodu. Nuž, kdesi som čítal, že práve tým imponuje najmä mileniálom, čiže generácii, ktorá pociťuje svet ako trieštivý, bez istôt, generácia, ktorá tiež cíti, že už nemá čo stratiť a môže sa uchyľovať k hocičomu. Niečo na tom bude. Alebo proste neexistuje, aby muž, ktorý prederavil penisom stôl, jedol náradie alebo vošiel do reštaurácie v kostýme chobotnice s trpaslíkmi namiesto chápadiel, nebol smiešny. Niečo na tom bude. ()

RMN88 

všechny recenze uživatele

Stop. I'm Potato. Excuse me, look at me. What else could i be? I'm LIVING potato. I love your energy. Am I a potato? Yes or not. Asi nejlepší talkshow a prankshow co jsem kdy viděl. Ericův humor je geniální! Lidem, kteří dávájí tomuto pořadu pod 4 hvězdy říkám tohle: I DON'T TRUST LIKE THAT. ()

Le.oko 

všechny recenze uživatele

tahleta show patří mezi unikáty vic jak jakákoliv show. je konzistentni komedialne od zacatku az do tedka kdy vychazeji novy dily seste serie. prijde mi ze eric andre se dokázal skvele inspirovat od dvou komedialnich forem, z jedny strany komedie ve formě Sacha Barona Cohena a jeho ali-g show a z druhé strany komedie ve formě Johnnyho Knoxvilla à jeho jackass serie filmu. Eric Andre si dokazal přivlastnit tyto dva druhy komedie a opepřit to trochou jeho vlastni komedie a vysledek je komedialni silenost, ktera dava smysl tim ze vubec zadny smysl nedává. genialni ()

Reklama

Reklama