Reklama

Reklama

Padesát odstínů temnoty

  • USA Fifty Shades Darker (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich" Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Niktorius

Niktorius (hodnocení, recenze)

Zeck

RedAK asi napsal jen tělo zprávy a vychvalující text hovořící o "recenzi roku" je redakční...

Což samozřejmě nic nemění na všeobecně známém faktu, že RedAK je retard. 

na příspěvěk reagoval Zeck

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

GigaPudding

Víceméně totožnou strukturu (na první pohled snadno identifikovatelnou) má třeba i Kafka nebo Dostojevsjkij apod. ;)   Jinak zkus mrknout i na vlastní "strukturu", aby to dávalo trošku i nějaký větný/sémantický smysl ;)

na příspěvěk reagoval GigaPudding

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Ivo

A někdo ani na stopadesáté nevidí totožnou strukturu i "sdělení" komentářů jednoho u jednoho verbala, tak to už se tutově nedá nic dělat :D

když pak nějakej druhej verbal zkopíruje ty samé postupy, tak to pak dotyčný verbalovský fanboy stejně pozná jen z jiné přezdívky uvedené jako autora komentáře :D

na příspěvěk reagoval Ivo

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Ivo

Můžu, a to velmi snadno. V obou případech jde o virtuální pseudocelebrity, jejichž způsob psaní je založen na vršení invektiv a vulgarit, které stvrzují ty nejhloupější společenské předsudky. Jasně, verbal lépe zvládá stylistiku a hodnotí i komentuje aspoň to, co opravdu viděl, a tak není takové dno jako RedAk. Základ je ale stejný. A jak RedAk, tak verbal za své, ehm, "recenzování" dostávají zaplaceno. Aspoň předpokládám, že Extra platí stejně jako ten plátek, který otiskuje verbalova "výžrachnutí".

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

Bluntman

Těžko můžeš porovnávat verbala a redaka ... říct třeba že verbal neumí psát může jen člověk, který neumí číst ;) A nemyslím si že za svou velmi inteligentní a kreativní zábavu dostává nějaké peníze ..

na příspěvěk reagoval GigaPudding, Bluntman

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Já měl za to, že největší pohromou pro filmovou publicistiku představují žurnalisté píšící a mluvící o filmu, aniž by o něm něco pořádně věděli... a aniž by uměli mluvit/psát. Jsem nepředvídal oblibu internetových pseudocelebrit typu verbal a RedAk, které vrší stereotypní vulgarity a plebsu to stačí, ještě sype peníze. Chjo. 

na příspěvěk reagoval Ivo

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Ivo

"autor: RedAK, popisky k fotkám red(akce)". Když žiješ v padesáti odstínech narcismu a ještě jsi v životě nenapsal nic relevantního, nedokážeš si upřít autorství ani za vlastní vychválení. Spíše se divím, že mistr novinář, který vyniká v investigativní žurnalistice, ve které statečně poodhaluje taje vlastní imaginární dokonalosti, uzavřel diskuzi pod článkem. Nenačte se mi, zřejmě se mu nelíbila, tak na ní hodil deku a předstíral, že neexistuje. Stejným stylem jako předstírá, že má talent, když projíždí verbalův profil a zběsile mačká CTRL+C.

einar

einar (hodnocení, recenze)

Problémom  nebude RedAK, ale tí hlúpi ľudia čo mu to papajú akoby bol originálny a popravde ani nechápem prečo

PozorGranat

PozorGranat (hodnocení, recenze)

Asi bych si raději přečetl knihy Padesáti odstínů, než tu jeho literaturu, která není dobrá ani do kotle.

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

Zeck

To už říkával Cimrman - "nepochválím-li se sám, nikdo to za mě neudělá" ... Jestli ten kdo si říká "RedAk" a kdo sepsal tento rádoby "ftipný" ejakulát je stejná osoba jako ten kdo ho na tom "extra" webu oslavuje, pak by se měl tento jedinec zakopat dost hluboko do žumpy ...  Literární úroveň zhruba tak Eva&Vašek vs. Black Sabbath   (redak vs. verbal) :)

na příspěvěk reagoval Zeck

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Dadel

však už první díl hodnotil a komentoval s opsaným komentářem podle recenze na knihu, aniž by ten film viděl, a bylo to ohromně populární :D

topvideo

topvideo (hodnocení, recenze)

Na to, aká bola jednotka, / u mňa odpad/, čudujem sa, že to všetci pozerajú a napokon ohodnotia 1hviezdou...snáď sa niekedy k tomu dokopem a pozriem.

PozorGranat

PozorGranat (hodnocení, recenze)

Zeck

Zeck: Asi nemohl najít nikoho, komu by se ta "recenze" vůbec líbila, a kdo by o ní byl schopen napsal tolik nesmyslných lží. 
Verbal v0.5 alias RedAK: chybí ti v "recenzi" čárky: první zhruba na konci první třetiny textu, další kolem konce druhé třetiny; CAPTCHA je akronym, proto píšeme všechna písmena velkým písmem; slovo uložto neskloňujeme; hranaté závorky nepoužíváme místo kulatých. Když už poukazuješ na gramatiku a pravopis ostatních, nauč se používat tyto dva pilíře českého jazyka i ve svých větách.

Uživatel Peytl smazal svůj příspěvek.

Uživatel Sylviiii smazal svůj příspěvek.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Teď zcela konsternován pozoruji místo, kam mě zavedl odkaz rounena. Napsat sám o sobě článek ve třetí osobě, kde sám sebe označím za mistra břitkého humoru a svojí mizernou napodobeninu verbalova stylu za "RECENZI ROKU". To snad překonává veškerá měřítka snesitelného narcismu. 

na příspěvěk reagoval PozorGranat, Ivo, Niktorius

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

Sranda jak se uživatel RedAk v podstatě jen upoceně a nepokrytě snaží kopírovat originální verbalův styl (a moc mu to nejde) a pak se v tom svém opusku ještě donekonečna zhlíží a nechává ho všude sebeoslavovat :)

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

RedAK

Vidím, vidím. Této zakořeněné chyby jsem si nikdy nevšiml. Díky, zloději. 

na příspěvěk reagoval RedAK

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

RedAK

Určitě si detaily vypiluji, jestli se někdy dostanu do basy. Permanentní masturbace a nastavování ve sprchách se musí po pár dnech omrzet, takže se kniha jeví jako jasná volba. Hele, spisovateli, přeji příjemné krádeže cizích prací a jejích neúspěšné vydávání za své, no a  pokud by se ti naskytla příležitost někoho zase okrást, využij toho! A hlavně se nech chytit. 

na příspěvěk reagoval RedAK

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

RedAK

Je příjemné, že ses v base naučil něco užitečného pro život. Gramatika se ti bude velmi hodit, až budeš s výpisem v rejstříku žádat o pozici uklizeče v McDonald's. Mizerná imitace verbala ti bohužel zůstala, což je fakt zklamání. Nikdy jsi ale neměl svůj vlastní styl, takže se nějaká sebereflexe očekávat nedala. Nechceš zase spáchat další podvod? Okrást pár nebohých důchodkyň o životní úspory, že by tady bez plagiátora byl zase chvíli klid? 

na příspěvěk reagoval RedAK

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Hele, novináři. A napsal jsi tu sračku tentokrát alespoň sám, nebo jsi jí zase ukradl z cizí recenze na knihu?Jedničku jsi podle svých slov viděl s kámošem v garáži v den české novinářské předpremiéry, takže fakt nemá smysl se tě ptát, jestli jsi viděl i tohle. Zajímá mě tedy jenom to, zda se dočkáme dalšího umělého virálu na facebooku, kdy z té své retardované skupiny nasdílíš svůj vlastní komentář ve stylu: "Lidi, sdílejte můj komentář, který jsem kompletně vykradl a film ani neviděl, prosííííím!!!"  

na příspěvěk reagoval RedAK

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

20.02.2016

Pokud máte rádi drsnější filmy, nejspíš vyhlížíte comeback Ricka Deckarda i Johna Wicka. První jmenovaný se vrátí pod dohledem Denise Villeneuvea (Zmizení, Sicario), a to 12. ledna 2018. Harrisona… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama