Reklama

Reklama

Padesát odstínů temnoty

  • USA Fifty Shades Darker (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich" Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska. (CinemArt)

(více)

Recenze (398)

DyingAngel 

všechny recenze uživatele

Rozprávočka pre dospelých, ktorú je potrebné najprv prečítať a až následne potom pozrieť, inak ostanú mnohé súvislosti nevypovedané a divákom nepochopené, pričom sa môže stať, že sa mnohé scény zdajú byť nezmyselne opakované, obohrané, zásadne do deja neprinášajú žiadne vzruchy a napätie, miestami ho retardujú a príliš nerozvíjajú... Za mňa pozerateľná romantika s nádychom BDSM erotiky, ktorá nepôsobí vo filme vôbec preexponovane. Od začiatku mi prekáža herec, ktorý stvárnil postavu Christiana, ale to je môj osobný problém, keďže som si ho pri čítaní predstavovala inak... Avšak, na príjemné oddýchnutie si to postačí. ()

Minoka 

všechny recenze uživatele

Z milosti dávám hvězdičku, tentokrát ale vůbec nejsem spokojená s výsledkem. Bylo uvzdychané, ale bez pořádných scén, o super rychlém objevení se ve dveřích v minutě, kdy ohlásili nález dotyčného, raději ani nemluvit. Takové nemastné neslané, vůbec to nemělo šťávu. Vzrušení tomu tentokrákt opravdu chybělo. Chyběla mi tam i jiskra mezi hlavními propagonisty. Tentokrát mi Dakota přišla mnohem lepší, než stále stejný Jamie. Musím pochválit výběr herečky. A co vy, ženy? Také si oblékáte podvazky a korzet i s punčončochma před bálem, abyste pak v tom kompletu vůbec nešly? Klasika, co? ()

Melce 

všechny recenze uživatele

Tak som to dokázal! Konečne som našiel retardovanejšie love story ako Twilight! Teraz ale vážne. Som rád, že som na túto p**ovinu nešiel do kina, ale radšej si to pozrel (aj to po dlhom zvažovaní) na nete. Musím povedať, že absolútne nechápem ako je možné, že je táto k**otina taká obľúbená v knižnom podaní keď mali potrebu vytvoriť nie jeden... ale rovno 2 prepadáky a to ešte aj s rozpočtom s ktorým by som už aj ja dokázal natočiť menej j**nuté dielo. V skratke to isté čo jednotka: trápne sex scény z ktorých sa mi ani nepostavil, práve naopak som sa viac a viac hanbil za to, že som ten film vôbec pustil... výpovedná hodnota príbehu na bode mrazu a tá sprostosť hlavných postáv sa ani nedá opísať. Nepochopím prečo sa nájdu ľudia ktorý tento film hodnotia 3 ba až dokonca 4 hviezdičkami. 2/10 ()

Marky__ 

všechny recenze uživatele

nejsem žádný knižní fajnšmekr, takže se nestydím přiznat, že knížka mě docela bavila, ale zfilmované je to dooost velká NUDA ()

FairyTejl 

všechny recenze uživatele

Z dvouhodinového filmu, jsem viděla tak 5, dobře kecám 10minutový výcuc. Bože bože. Nejnapínavější děj - stalkerka, sex jako vážně?? Asi jsem frigida. Ta jedna hvězda je za krásné prádlo, boty a šedé šaty. S pánem čertem ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 60%, - /děj stejně jako v 1. dílu naprosto směšný a celé je to jen taková kompilace erotických scén/, + /3 žhavé scény byly docela dobré/, hodnocení - pokračujeme v prostoduché erotické pohádce, co se moc nepovedla, 3. díl bude dozajista velmi zábavný ()

Kuba98 

všechny recenze uživatele

Další milé překvapení tohohle roku. Oproti úplně strašné jedničce ubylo sexuálních scének, naopak se scénáriste více zaměřili na příběh. Nečetl jsem knížku takže nemohu tímhle směrem porovnávat, ale pokud se tímhle směrem bude odvíjet i 3, určitě zajdu do kina. Nízké hodnocení bude dáno dle mého názoru čtenáři, nebo lidmi kteří film odsuzují jenom pro název Padesát odstínů.. Solidní béčko 70% ()

Akinaz 

všechny recenze uživatele

Změna režiséra filmu vyloženě prospěla... postavy se zdají vyspělejší a dospělejší ve svých životních situacích. Co se týče komentářů zde, přijde mi, že vidět film jenom, abych měl někdo co hodnotit popřípadě sepsout, je naprostý nesmysl, ale každý na to máme svůj názor. Já viděla film dvakrát...poprvé kino verzi a po druhé verzi v kině neviděnou, která splnila má očekávání mnohem víc. Stalo se mi to i u jedničky a tak vlastně nechápu, proč se druhá verze ( ta lepší) do kin nedostane... bylo tam vždy přesně to, co jsem postrádala. Po prvním díle, který mě spíš zklamal, musím tento díl i režiséra pochválit za uchopení příběhu, který je popsán na 600 stranách, přičemž by mu možná stačila polovina. Těším se na závěrečný díl, doufám, že se stejně vydaří. ()

Brigitte 

všechny recenze uživatele

Lepší než první díl, asi proto, že je tam víc romantiky, no holt jsem romantička :-) Dějově je dvojka výrazně obsáhlejší. ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

A mne se to paradoxne libilo vic nez jednicka. Lehtivejsi romanticky film, prijemni herci. Asi tak uplne nizke hodnoceni si to nezaslouzi. V ramci druhu filmu lehky nadprumer, 3,5 * ()

jjemi odpad!

všechny recenze uživatele

KÝČ, žádná TEMNOTA. Pokus o lehké porno na bázi s červené knihovny. Kýč může být hezký / zábavný, tento je však trapný a nudný. ()

marvolo 

všechny recenze uživatele

Nejako extra nemusím túto sériu, jedničke som ešte dal 3 hviezdičky, lebo to bolo celkom pozerateľné. Dvojka je ale des, fakt sa mi už dávno nestalo, žeby som pri filme zaspával a to mám napozeraného fakt veľa. Bola to proste nuda, nuda a ešte raz nuda. Ak by som to musel pozrieť ešte raz, tak by to bola moja nočná mora. Inak si myslím, že tento žáner je skôr scifi, než romantika.... ()

Minikax 

všechny recenze uživatele

Ako pri prvej casti aj teraz je 1* za soundtrack. Po hereckej stranke asi lepsie ako prva cast . Mozno to je tym ze ona nehra hlupu studentku a on natvrdnuteho uchyla ale charakter postav sa trosku zmenil . Pribeh nic moc cakala som viac akcie podla traileru stale to je len romanticko- eroticky shit ale vydrzala som to dopozerat ()

MiLuka 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám v rodině 2 vděčné konzumentky všech možných romantických slátanin, nechala jsem se zlákat ke shlédnutí obou dílů tohoto "nesmyslu". Zážitek mám nulový, umělecký přínos je na bodu mrazu a dodnes nechápu, jak se může někdo nechat přesvědčit k natočení takového braku a ještě do toho investovat peníze. Děkuji, pane Greyi, ale mě váš "sexappeal" rozhodně nezasáhl. Jen za luxusní dekorace dávám 3 hvězdy. ()

CptDirty 

všechny recenze uživatele

Co jsem vůbec po první díle čekal. Když už to vypadá, že se něco stane, tak se to zničeho nic rozplyne, proto se dá říct, že je to v podstatě bez děje. Herci vám jsou vám ukradení, což je celkem škoda, protože Dakota Johnson není dle mého nějaká špatná herečka....Ale jak je vidět, tak si to našlo své fanoušky, čemuž moc nerozumím. Ušetřete svůj drahocenný čas a koukněte se raději na jiný film. 1/5 ()

tma8 

všechny recenze uživatele

Ako som hovorila o prvej časti, mám rada túto trilógiu. Hodnotím podobne ako jednotku. Veľmi pekný film, s trochou erotiky a pekne vyzerajúcim hlavným hrdinom :-) ()

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

20.02.2016

Pokud máte rádi drsnější filmy, nejspíš vyhlížíte comeback Ricka Deckarda i Johna Wicka. První jmenovaný se vrátí pod dohledem Denise Villeneuvea (Zmizení, Sicario), a to 12. ledna 2018. Harrisona… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama