Reklama

Reklama

Padesát odstínů temnoty

  • USA Fifty Shades Darker (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich" Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska. (CinemArt)

(více)

Recenze (397)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Tých 117 minút s Anastasiou a Christianom bola už len čistá romantika a zo SM sveta zostali len tri erotické pomôcky. Príbeh nemá cenu rozoberať, ale malo to zase peknú hudbu a Jamie Dornan sa konečne uvoľnil. Už chýba len dlhšia brada, pár mŕtvych mladých žien a bude to ono. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kniha 0 %, film 100 % zkonzumován. Trapné a unylé nastavování kaše. Začátek série měl velký styl, bez ohledu na kvality, jaké nabízí námět. Tady se ale už nenabízí nic. Divačky se stále nedočkají Jamieho ptáka, mimochodem s tím půldenním strništěm vypadá dost jinak a nedivil bych se, kdyby nějaké body ztratil. Asi si s tím vyhráli, protože na začátku má záběr od záběru delší vous. Což bych pochopil, kdyby se scéna neodhrávala během asi patnácti minut. Dakotě by měl někdo vysvětlit, jakou rtěnku lze a jakou nelze používat, a asi by mohla i vyměnit kadeřníka. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jestli první díl zaujal nějakou tou soft erotikou, druhý díl selhává úplně všude. Mohl bych popsat x stran a vyzdvihnout špatnou předlohu, scénář, herecké výkony i samotnou režii, ale nebudu s tím ztrácet čas. Tento film si ho nezaslouží, tak jako si nezaslouží pozornost kohokoliv, kdo má skutečně rád film. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ťažko vyjadriť hnus nad týmto dielom. Hlúpejšie nevyzneje ani reklama na Perwoll. Dievčina sa hrá na romantičku a že ona bude určovať pravidlá (čo su v skutočnosti žiadne pravidlá), ale každých 5 minút sa nechá romanticky opichať drsným sadistom, inak duševným mrzákom s mentálnou úrovňou dikobraza. Na rozdiel aspoň miestami akceptovateľnej jednotky, táto časť skĺza do lacnej erotiky, až primitívneho pseudoporna. Na úkor tohto tu skrátka neexistuje príbeh, je tu len stvárnenie ženského ukojenia, paradoxne muž je tu len stelesnením oživeného vibrátora, o jeho rozkoš sa tu žena nestará, takmer permanentne leží jak stoh slamy. Takže takto si to autorka a zdá sa mnoho žien predstavuje. Nájdu si mladého milionára, ktorý ich bude rozmaznávať a sexuálne permanentne uspokojovať. Aké nevinné! Čo sa týka hereckej stránky, tu nie je čo posudzovať. Vo filme nehrá ani jeden herec. Dakota Johnson vyzerá vo všetkých uhloch ako po trojdňovej pijatike. Zatiaľ suverénne najhorší film roku 2017. ()

Darneth 

všechny recenze uživatele

Potencionál by v tom byl, kdyby se však scénář naprosto celý překopal a vystavěla se pořádně hutná drámo - erotiš atmoška. Takto se po každým náznaku nějaké akce, či tajemna rychle odbočí ke kecandě s kaviárem a přeplácne se to popíkem. Tohle braní za uzdu by nevadilo, pakliže by se jednalo úplně o jiný žánr, ale zde to spíš vyvolává úsměv i na tváři panice. Kdyby se Fifty neslo i jen na krátkou chvíli v duchu Základního instinktu, dostálo by to alespoň svému názvu. Vesměs jsou tu ostatní postavičky spíše nechtěně pro pobavení (jak záporné, tak kladné...Kim už zřejmě mele z posledního) a opět dary typu auta, či dárkového balení již nahnilýho jablka ("díky že ses ke mě vrátila") jsou vskutku otravné. Kde nic, tu nic, zbytečný film o ničem a minutové sex scény nezachránily ani ten zbytek. P.S. radši si pusťte Pornhub :D ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Každý by mal dostať druhú šancu, tak som sa rozhodol dať ju aj tomuto skvostu. Keď som pri prvom filme dostal šedý zákal, teraz sa mi zatemnil mozog, Tvorcovia nám predostreli donekonečna naťahovanú nudu, totálne zbytočný film bez štipky fantázie a umu. Snímok nie je ani temný, ani erotický, ani romantický, je to paškvil v áčkovom šate. Opätovne treba uznať aspoň technickú úroveň spracovania a dobrý výber pesničiek, inak ide o film na hrane odpadkového koša. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, že celý film je jenom o šukání. Příběh jakoby tam ani nebyl, prostě se jenom šukalo. Až k závěru to začalo být zajímavé z hlediska příběhu a bylo tam i nějaké napětí. Přesto mě však celý film z nějakého důvodu bavil, stejně jako první díl, tudíž musím dát 4*. ()

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Padesát odstínů šedi pro mě byla rutinní romantická záležitost, jenže tohle vaří totálně z ničeho. Ztrácí to pointu a příběh je vlastně jen o udobření mezi Anastasiou a Christianem, což je ještě méně funkční než ve Foleyho režii. Přibývá tam mnohem víc vedlejších a zbytečných linií se stalkerkou, Kim Basinger, Christianově původu... Motá se to v sobě samotném a už to v mých očích nezachraňuje ani obrovský rozpočet a soundtrack, který se prvnímu filmu rovnat nemůže. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem byl zvědavý na záchvěv thrilleru, ale nakonec se z toho vyklubal hodně nepovedený záchvěv a zbytek zůstal hodně prázdný. Škoda, že Rita Ora měla opět tak málo prostoru. Víc nemám co dodat. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Změna režiséra velmi prospěla o tom žádná , jediný důvod proč sem naštvaný je ten že budu muset rok čekat na poslední část, což je hrozný. Grey konečně vypadal jako kus chlapa a ne jako špatně vypracovaná kopie Kena, Co se týče Anastasie tak se proměnila v dobrou kost kdy konečně vypadala jako ženská co přitahuje chlapy a ne jako křestanka kterou zrovna pustily s kláštera. Soundtrack opět povedený to se musí nechat , co se týče samotného filmu scéna s helikopterou měla být dotažena do konce to sem postrádal ale scéna na vodě s lodi byla best až mi naskakovala husina , samozřejmě za vše může dokonale kino cinemas DOLBY ATMOS které chci dom :) Sem nadmíru až překvapivě spokojen film konečně nabral otáčky někam jinam a ne jenom na sex, který bez pochyby dobře natočen. Co se týče zdejších komentářu jen se pousmívám a rozhodně sem se nenechal odradit, a jako Bonus při cestě domů nám hrál song Beruška :) ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

1* jen za celkem pěkný zadeček Dakoty Johnson....jinak ubohá, trapná šílenost. Sexuální scény z roku nebreč, absolutně nepoutavý děj a kýčovitě dokonalej konec ala seriál Dallas :-D ()

Earl_23 

všechny recenze uživatele

Filmařsky to kupodivu nebylo vůbec špatné a místy jsme se u filmu docela dobře bavil (tentokrát už nesmál, ale dobře bavil). Objektivně by to bylo na tři hvězdičky, ale oproti prvnímu dílu byl scénář neskutečně slabej. V podstatě sledujete úplně stejný příběh jako v prvním díle, jenom s rádoby zápletkami a dramatickými momenty, které jsou maximálně nelogické a trapné, ale určitě ne dramatické. Škoda, dokud se to nesnažilo hrát na příběh, nebylo to vůbec zlé. ()

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Vy, kteří mě máte v oblíbených jistě víte, že když se nějakému filmu rozhodnu udělit toto "čestné" odpadové ohodnocení, musí to být vážně něco. A Fifty Shades Darker je přesně z tohoto ranku. Praštěný scénář, unylé dialogy a přehrávající herci, z nichž Dakota Johnson je snad nejvíce "na ránu", tohle všechno je jen špička ledovce. Pod tímto "plesnivým" nánosem najdeme zcela tuctovou a mnohokrát ohranou lovestory, která se může pochlubit jen klamavou nálepkou "erotický" a nepochopitelným "hypem". PS: Nejvíce záživnou část filmu v mých očích ztělesňují závěrečné titulky. Takový pocit vykoupení zcela určitě neměl ani Ježíš Nazaretský! „No rules, no punishments and no more secrets.“ ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Dávám 35% a možná je to až moc. První díl byl určitě lepší. Od tohoto filmu jsem nečekala vůbec nic a to nic se taky dostavilo. Ta přehnaná stopáž je pro mě dost nepochopitelná. Ale ono by to bylo nudný i s kratší stopáží. Prosím už další pokračování netočit ... ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu, jak může být někomu příjemné sledovat despotického chlapa, který život ženy totálně oklešťuje a naivní tuctovky, která se nechá vyživovat na úkor své zaslepenosti. Ok, když pohlédnu na z poloviny zaplněný sál, tak chápu, že šedé myšky, které romanci zažijí jednou za rok a pražské zlatokopky, tak ty všechny musí chrochtat blahem. O proti předchozímu dílu je první hodina snesitelná, docela utíká, když si odmyslím hloupých dialogů a myšlenkových pochodů postav. Bohužel to celé nespěje k žádné zápletce, neustále je něco naznačováno, scéna střídá jednu neříkající scénu za druhou a je to jakési epizodní plynutí dějem. Čím se film blíží závěru, tím více se posouvá do telenovelických rovin a mnohem hůř. Celé to zvládnu překousnout, neboť čekám od tohoto kontroverzního, erotického námětu nějaké vzrušení, vášeň. Jenže ve filmu dostanete pouze pět dvouminutových erotických scén, z toho čtyři na misionáře a asi největší nestoudnost je olizovaní bradavek Dakoty. Při scénách s kuličkami, kalhotkami, pouty, kdy si máme jako diváci říci wouuu, tak Dakota třeští bulvy jako by šlo o gangbang a působí to tak směšně, že někteří v sále vybuchovali smíchy. Jsem zvědavý, co může přinést třetí pokračování a docela se toho děsím.......3/10 ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Nak sa tam nic nedeje. Film o chlapikovi, co poprosi svoju expriatelku aby ho vzala na milost a na konci bude asi svadba. Jedinou dramou siroko daleko je naka starsia zena, ktorej sa to tak uplne nepaci... ukazane vo vsetkych troch vetach, ktore vo filme ma. The end. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Podobně o ničem jako jednička, ale má to sem tam docela fajn decentní seksi scény, režijně je to docela ukočírované a hádám, že ty předramatizované cringeworthy dialogy mají svůj původ především v předloze. Do trapnosti to tedy vyloženě nesklouzává, ale občas to nechtěně komediální přeci jen je a to především kvůli puritánské formě, s jakou je daná tématika předkládána. Jako romantika to sice docela funguje, ale chemie mezi herci není kdovíjak výrazná. Je to až tak vyumělkované, až jim to člověk prostě nežere. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V prvom rade chcem pozdraviť odvážnu bojovníčku Tina00 ( tie nuly dúfam neznamenajú to, čo všade na svete ). Jej hodnotenie a komentár miznú a objavujú sa, pre mňa nepochopiteľne. Miznú a objavujú sa na základe hodnotení a komentárov ostatných užívateľov? Alebo je to možno len, asi moje nedostatočné vnímanie? Pri tom zmiznutí som si myslel, že táto ( verím, že ) inteligentná dáma proste zistila, že s ňou asi nieje niečo v poriadku a svoje myšlienky zmazala. Neviem. Dúfam, že mi dovolí použiť niektoré jej ,,mindblowing,, zistenia do môjho komentára. Najzásadnejším je zrejme ten, že - ´´Chlapi cumi na porno. To je fakt. A ted se můžou zbláznit, ze my koukame na skoro nahého Dornana, který což vám asi vadí opravdu nevypadá jako většina a jeste pekne cvičí, blby co? Dejte nam proste pokoj a nechte nás koukat na co chceme. Tady se prece neřeší žádné herecké výkony, režie, scénáře je to jen 2 hodinová pohádka´´ - wau! Lenže chlapi si uvedomujú, že porno je iba úbohá sračka, zabalená do luxusného, sexuálne vzrušujúceho balenia. Pričom priaznivci takýchto primitívnych báchoriek, si myslia, že FIFTY ŠIT...blabla, NIEJE úbohá sračka, zabalená do luxusného, sexuálne (ne)vzrušujúceho balenia. Zle natočené, napísané, zahrané. Ale - ako spievajú bývalí veľký komici slovenského šoubiznisu - ,,prachy sú prachy,, a tak sa tešme ( ja sa teším ) na záver tejto ´´magickej´´ trilógie, kde sa to možno začne aj podobať na kinofilm a nie na výkal, ktorý uspeje na TV Šlachtičná o 20:30 ( samozrejme s tradičným 15 minútovým meškaním ) podporená reklamami na ženské vaginálne doplnky a dezodoranty pre pánov. ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Hele... já vím, že když jsem chlap, je docela klišé o tomhle filmu říct, že je to sračka. Ale tak... jako... co naplat, když opravdu je! Na tohle já nehledím, všechny žánry jsou si rovny, důležitý je pro mě způsob provedení. Fifty shades Darker má jednoduchou šablonu: nuda, nuda, kecání vo hovnech, nuda, sex, kecání vo hovnech a sexu, nuda, sex, sex vo hovně, nuda, sex, nuda, sex. Snímek opět rozvijí vztah dvou tragédů, mezi kterými stále není absolutně žádná chemie, zato se na ně hezky kouká. Je v něm zápletka, která je totálně o ničem, scény, které nedávají smysl, scény, které jsou zcela zbytečný. Film mi vlastně připomínal hodiny matiky - tak nějak jsem vlastně poslouchal, ale během 10 sekund jsem zapomněl, co jsem to vlastně slyšel, podobně je to i s tímhle filmem. Je mdlý, nudný, nijaký. Bez jakéhokoliv zvratu. Ani jsem během těch "odvážných" sexuálních scén vůbec nedostal erekci. Docela epic fail. Zachraňuje to opět celkem obstojný soundtrack, plus ty herecký výkony vlastně taky nebyly nejhorší. Ale jinak je to vopravdu bída. Slabší 2* ()

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

20.02.2016

Pokud máte rádi drsnější filmy, nejspíš vyhlížíte comeback Ricka Deckarda i Johna Wicka. První jmenovaný se vrátí pod dohledem Denise Villeneuvea (Zmizení, Sicario), a to 12. ledna 2018. Harrisona… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama