Reklama

Reklama

Padesát odstínů temnoty

  • USA Fifty Shades Darker (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich" Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska. (CinemArt)

(více)

Recenze (398)

KoRniky 

všechny recenze uživatele

Ocekavala jsem vice, nez jsem dostala. Po prvnim dile a obrovske kritice jsem si byla jista, ze si reziseri a scenaristi daji na druhem dile vice zalezet. Ale videla jsem jen par zmen, a naprosto zbytecnych. Christianova sestra Mia ma nove blond dlouhe vlasy, protoze lidi si stezovali, ze Rita Ora vypadala v cernem mikadu hrozne. Christiam na vic svalu a strniste, protoze si lidi stezovali, ze v prvnim dile vypadal moc mlade a ne tak svalnate, jako v knize. A protoze si lidi stezovali, ze v prvnim dile bylo malo sexu, tak pridali vic sexu. Ale tyhle zmeny teda pribehu zrovna moc nepomohly. Mrs Robinson mela byt sexy, Kim Basinger vypadala jako omsela 50tka, vecne v panskem obleku a vlasy jak kdyby se prave vyhrabala z postele nebo z fitka. Nechapu? A stejne jako pri cteni knihy jsem i v kine sedela a byla znudena sexy scenami, vsechny na jedno brdo. Pri cteni knihy jsem je mohla preskocit, v kine jsem bohuzel jen cekala, az se zase dostaneme k pribehu. Ale moc pribehu jsme si neuzili. Jack Hyde mel byt slizak, a misto toho tam dali chlapa co mohl klidne hrat Christiana!! No ja fakt nevim, prvni dil jsem si uzila, podivala jsem se na nej mnohokrat, ale na tento film jsem si od shlednuti v kine pred 6ti tydny ani jednou nevzpomela!! Ale jo, podivam se i na ten posledni. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a je to tu znova. To takhle přišla jedna neukojená rádoby spisovatelka s nápadem napsat něco o jejích vlhkých snech. A tak se stalo, když se editor zeptal a co bude dějová nitka těchto SádloMáslo hrátek? A ona na to, že NIC! Hlavně to sádlo a máslo aby tam bylo. A taky jo, celé ženské pokolení hltalo její fantazie - od puberťaček co si vysnily něco, co nikdy nebude až po zhrzené a rozvedené geronťačky, co si nikdy pořádně neštrejchly. A to stačilo, tato tupá stáda si houfně kupovala tyto výtisky tak rychle, že se i Henry Trotl zapotil. Došlo to až do takové absurdity, že se kvůli byznysu z této cetky, natočil i film. Takže gratuluji, stupidita opět vyhrála a lidstvo se chodí houfně do kina pokochat, jak se tvůrcům povedlo natočit - NIC! Film o jednom velkém nic a ještě na tom bohatnou - slamáček dolů! Mám pro tvůrce tip: svlékněte ve filmu nějakou šukatelnější celebritu a požene se vám do kina i mužské přirození. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Tohle už byla naprostá "trapárna na entou". A z dramatických scén jsem málem čůrala smíchy. Achjo, jestli tohle někdo bere vážně, tak je mi toho člověka vážně líto. ()

Petrasuvicka 

všechny recenze uživatele

"A to je zas co?" Řekla Studénková ve S tebou mě baví svět a já teď. Natočit dvě nudný hodiny o ničem... vážně hitovka. A pak ještě stejný dialog jako na konci Podnikavé dívky. Zííííííííív. Ale jen na to choďte, takových chlapů po světě určitě ještě běhá, že jo :D .... ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Jak jsem psal již k prvnímu dílu, knihu jsem nečetl a nikdy číst nebudu. První díl, byl alespoň o něčem, tady je dějově zcela prázdno. Když se zamyslím, co se vlastně za ty dvě hodiny stalo? Vůbec nic, trochu sexu a úchylák se mění na romantickou duši. Ten třetí díl určitě skončí tou svatbou a do mě totálně zabije. Soft-porno přejde během dvou dílů do Rosamundy Pilcher. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Pokud byl první díl tragédie, tak dvojka je ještě horší. Čekal jsem , že se poučí, ale jediné co se změnilo, jsou vousy Jamieho Dornana, což u mě moc nezaboduje. Ale věřím, že dívčí obecenstvo to zaujme. Proč taky ne... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

herdek to bylo blbý...jednička je oproti pokračování opravdu masterpiece.Tady se celou dobu prakticky nic neděje,"erotické" scény bez výraznějšího nápadu snad až na kuličky a hlavní hrdinové úplně stejně na pěst jako v prvním díle.Ocelová Anička se sice tentokrát nenechá mlátit,nicméně ofuky taky dělá vždycky jen chvilku,aby pak stačil nějaký ten dáreček a všechno je zase v pohodě.Spousta věcí celkem vtipných,ale počítám,že to nebyl záměr tvůrců...20% ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Och ako hlboko sa dá klesnúť.Budem veľmi kritická,poviem to narovinu a ani nad tým veľmi rozmýšľať nebudem a síce peniaze,ktoré vrazili do tejto snímky mohli radšej použiť na odstránenie ozonovej diery.Bolo by to daleko efektívnejšie a vdačnejšie gesto.S erotikou toto čudo nemalo nič spoločné.Slabé aj ako knižná predloha (už toto tvorcovia,scenáristi museli vedieť),ale nie oni sa ešte púšťajú do film.spracovania.By som im čapla po tých prstoch.A už aj nastávajú 2 hodiny pozerania do abolutne nezmyselného a zbytočného pokračovania.Strata času moja aj ich.Rozprávka pre dospelých a pre pubertiakov 1.lekcia sexu môže byť.Pustte im to,nechajte ich,nech nám vyrastá aspoň nová generácia Grey-ov. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Připadám si tu po dlouhý době jako u série Twillight, kdy s radostí každej zkouknul další a další film jenom, aby to mohl následně zkritizovat. Tak proč na ten druhej díl koukáte? Proč se podíváte i na trojku, když už teď víte, že tomu stejně dáte odpad? Že by demence. Mě to prostě nějakým způsobem baví. A to nemůžu říct, že bych měl tohodle žánru nakoukáno stovky, ale nejede to podle přesně danejch a zavedenejch stereotypů. Jede si to prostě svoje, když je třeba, tak to přitvrdí způsobem, kterým to romantická komedie nedokáže. Výpovědní hodnota možná nulová, ale koukám na to, protože mě to baví. Ano, scénu s vrtulníkem si mohli vystřihnout a zarámovat, absolutně zbytečná, až směšná, ale poslední dobou je moderní kritizovat trend, tak je nechme. A Dakota Johnson? Úchvatná postava, ve tváři ta správná jiskra. Mě si získala. ()

Garson odpad!

všechny recenze uživatele

Mnohonásobně prázdnější než předchozí díl Padesát odstínů šedi.Dakota Johnson chováním stále jako vysokoškolačka kterou neopustila touha být něčí hračkou a zároveň napravovat charakter muži který na nějaký čas zas nasadil masku slušňáka.Jamie Dornan to jako správný sociopat opět zahrál na lítost,svou minulost vložil do banku,zahrál si s osudem vabank a u mladé nepoučené dámy opět triumfoval,dokonce tak,že mu kývla i na nabídku k sňatku.Dárky,sladká slovíčka,zdánlivě žádná pravidla a přitom si Anastasia ani nevšimla že stojí na víku od kanálu které co nevidět nějaká sokyně jako sběratelka kovů ukradne a ona pozná že Christiana nebude mít nikdy jen pro sebe.Filmový Christian vůbec není komplikovaný,je předvídatelný,je majetnický,je zkrátka tím kým správný chlap ve skutečnosti nechce být a nikdy by ani neměl být. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

V žádném případě se to nevyrovná prvnímu dílu, protože alespoň ten první díl měl v sobě trochu děje, který gradoval, když to v tomhle díle se nic neděje. Až na to, že hlouběji poznáme pana Greye, ale jinak je to plné postelových scén, které nejsou ani dobře dokončené. Nicméně se mi zdálo, že chemie mezi Dakotou a Jamiem byla v tomhle filmu lepší než v předchozím, jinak je to vážně zlé. ()

Rocky88 odpad!

všechny recenze uživatele

Stejný výsledek jako u prvního filmu. Nic. Ani náznak, že by se jednalo o film a ne o dementní přepis knížky. Prázdné jak hlava Ralpha Wigguma. A nudné jako... 50 odstínů šedi. U Žralokonáda se člověk alespoň pobaví. Tady umře. Mozkově i srdečně. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Definitívne najslabší diel trilógie a práve tento jediný som videla v kine. Ešte dobre, že som nemusela platiť za lístok, vyhrala som ho. Potom som dlho váhala, či si vôbec trojku pozriem, takže ak ste sklamaní z dvojky, prezradím vám, že trojka je najlepšia! ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Znovu se pokusím o střízlivý pohled. Kdyby kolem toho nebylo tolik humbuku a nezdůrazňovalo se, že je zde zobrazeno něco co jinde neexistuje, tak řeknu fajn. Myslím si, že to má zajímavý námět, ovšem vykradený z jinších děl, má to herecké kvality, ale hloupé dialogy, je to dobře zpracované a dobře se na to dívá a poslouchá, ALE nemyslím si, že to takhle James napsala. To naštěstí nikdy nezjistím, protože mě nikdo nedonutí to přečíst :D. Jo a ten jantar konečně píchá. ... Cinestar Anděl ()

Matrinx odpad!

všechny recenze uživatele

Přehled hlavních myšlenek, které vyprodukoval můj obdivuhodný mozek během sledování Padesáti odstínů temnoty 1) Oh, hned na začátku cover The Scientist (Coldplay)... a ta kráva u toho chodí popředu... 2) Blablabla, nuda nuda 3) Hele pěkný zadek! A... misionář 4a) Cože, ona nezná Venušiny kuličky? Jakto, že tu největší rozkoš zažívá v sedě? Proč si nešli pořádně zatancovat? 4b) Výběr vibračního vajíčka na dálkové ovládání by býval vhodnější, vzhledem k povaze mistra Zvlhčovače. Poskytovalo by větší kontrolu nad samičkou. Šlo si s tím více pohrát, jako vlastně s každou sexuální scénou v tomhle filmu. 5) Zase misionář. Na antivanilkový film ho tu je docela dost... 6) Blablabla, nuda nuda. 7) Zabij jí! Zabij ho! Zabij se! Usekni jí u sexu hlavu! 8a) Oh, další scény, co mají být sexy. Ale prima, tentokrát to není misionář... 8b) Ale pěkná prsa, to se musí nechat! 8c) Svůj chrám rozkoše opět neukázala. To je mrzuté. 9) Nuda nuda.... 10) Film není ani tak sadistický vůči hlavní samičce, ale hlavně vůči divákovi. Počítám minuty, pokud to brzy neskončí, půjdu se odstřelit. 11) On si tu fotku pořízenou iPhonem dokonce vytiskl! Tak to bude vážné! Doufal jsem, že to bude až tak špatné, až to bude vtipné. Jsem zklamaný... ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film, čo týka dejú nemá čo ponúknuť. Ešte menej ako pri prvej časti. Neexistuje konflikt, a stále riešia či majú byť spolu alebo nie. Producenti vykresľujú aký je film revolučný čo týka sexu.Ale žiadnu revolúciu tam nevidím 5 alebo 6 krát dochádza k sexu ,ale vždy ten sex skončí misionárskou polohou. Posledných 15 minút je na smiech .Ale zase musím pochváliť réžiu a kameru ,ktorá je vynikajúca. Vizuálne je film výborný ,ale scenár je katastrofa. 3/10 ()

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

20.02.2016

Pokud máte rádi drsnější filmy, nejspíš vyhlížíte comeback Ricka Deckarda i Johna Wicka. První jmenovaný se vrátí pod dohledem Denise Villeneuvea (Zmizení, Sicario), a to 12. ledna 2018. Harrisona… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama