Reklama

Reklama

Padesát odstínů temnoty

  • USA Fifty Shades Darker (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich" Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska. (CinemArt)

(více)

Recenze (398)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce je zde minimum rádoby BDSM hrátek a jen se zbytečně svlékají a plkají nesmysly. Děj to v podstatě nemá, a když to vypadá že se něco stane (vrtulník), tak zase nic. P.S. Daleko lépe a erotičtěji je udělaná scéna se sundáváním kalhotek v restauraci ve filmu Někdo se dívá se Sharon Stone. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Moc nevím, co bych k tomu řekla. Poslední dobou jsem začala číst romantické knihy, ale zápletka Fifty Shades je snad nejlacinější z laciných! První díl ještě ušel, ale tohle fakt nešlo. Dakota je strašně uvzdychaná a udělala by se snad i z toho, kdybych jí mezi voči vrazila tužku. Jamie Dornan je pro mě bohužel nepritažlivej, takže co by mohlo fungovat jinde, tady nefungovalo. Spousta dramatu, odhalování tajemství, ale je to tak suchý. Sex? Bohužel. Fakt jde mimo mě, jak se to může někomu líbit. "Komplikovaná osobnost", Christian Grey, lol. Je nějaká možnost, že oba na konci umrou? Pak bych totiž asi hodnocení zvýšila. ()

NiWi 

všechny recenze uživatele

Není to tak strašné, jako první díl. Má to pár dobrých momentů, pár nápadů, ale pořád je to jen směska scén, která vždy končí šukačkou. Dialogy jsou nudné, sem tam nějaká výjimka, zvrat v příběhu žádný a když už by se dalo něco vycucnout (nehoda vrtulníku), tak to scénárista pošle naprosto do hajzlu. "Erotické" scény všechny do jednoho stejné, potenciál red room pořád nevyužitý a tak jsou tohle další 2 hodiny šílené nudy a ztraceného času. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale už mě nějak přestalo bavit kochat se pohledem na dokonalé tělo Jamieho Dornana a poslechem dobrého soundtracku. Chtělo by to také trochu rozvinout příběh, který nedoznal oproti snímku Padesát odstínů šedi téměř žádných změn. Prostě jsem se tentokrát opravdu nudila. A ještě taková maličkost... Temnotu avizovanou v názvu filmu jsem hledala marně. (45%) ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Sam Taylor-Johnson byla vystřídána za Jamese Foleye a ihned je to jiné, ale ne že by to bylo horší. Bohužel pro mě erotiky ubilo a přišlo více romantických a procítěných chvil. Po shlédnutí celého jsem ale spokojen. Nechyběly city, tajuplnost Greyova života a postupného odhalování jeho šílené povahy. Si říkám, že by ta žena musela být svatá aby to dala, ale pro vztahy je tam daný základ - upřímnost, komunikace a i když zatloukal, Ana na vše přišla jako většina bab. Foley vzkaz - neukončuj ty erotické scény a dotáhni je, jinak ok. // PS: Pro oba díly platí, že komerce jde úplně mimo mě - nezájem! // 55% ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna velká tragédie - a to jsem to je proklikal. A ta šílená stopáž! Je to jen nastavovaná jednička s tím samým co se týká sexu a ještě s děravějším příběhem. Co chtějí natočit v trojce to opravdu netuším a ani tušit nechci. ()

chelseaman22 odpad!

všechny recenze uživatele

Byť jsem se díval s manželkou, tak ukrutně nataženou metráž jsem nepokořil. A vlastně ani manželka. To, že děj bude fádní a prostoduchý jsem očekával. Ale rovněž jsem očekával mlácení tyčemi či trhání nehtů v červené místnosti. A nedostal jsem nic z toho. Jen neurotickou Nasťu. odpad! ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Ve snímku by se snad dalo najít pár povedených scén, přičemž nemám na mysli ty takzvané "postelové", ale příběh jako celek je hodně slabý. Nulové napětí, či nedejbože vzrušení. Jediným překvapením se pro mne stalo zjištění, o jak velkou slaďárnu, se tu vlastně jedná, což je obsah, který by v mém případě mohl zafungovat, ale ve zde přítomné filmařské šedi, bez jakéhokoliv kontrastu, se tak nestalo a ony dvě hodiny a něco mi utíkaly přeci jen dost dlouho. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Já rozhodně nejsem typ pro tyhle filmy. Jednička byla tak špatná, že se mi chtělo brečet, ale s úctou přiznávám, že dvojka byla mnohem lepší. Ano byla nebudeme si nic nalhávat a i když příběh je stále špatný (jako jeho předloha) tak tentokrát filmaři vytáhli ze dna maximum. Nakonec se mi i zalíbila Dakota Johnson, kterou jsem v prvním dílu tak nesnášel. Herecky trošičku vyzrála i když do oskara má opravdu hodně daleko. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Padesát odstínů temnoty mají na rozdíl od předchůdce alespoň nějaký příběh. K filmu mám stále mnoho výtek, tento žánr není nic, co bych vyhledával, za lístek do kina bych zcela jistě neplatil. Nakonec jsem se ale odhodlal a k mému překvapení to bylo dokonce o kousek lepší, než jsem čekal. A když už nic jiného, mají tam hezká auta. 55% ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Osobne som očakával, že pokračovanie bude drsnejšie....keď že zo šedi sme mali prejsť na temnotu. Ale zostalo len pri očakávaniach. Temnota sa nedostavila a to ani len v náznakoch. Dejovo to bolo jalové, čistá romantika, ktorá len tak plynie s občasnými záchvevmi....Resumé: slabučké, chutnučké rádoby nič, zabalené do krásneho, romantického obalu. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

No to by jeden pri tom zomrel. Pocitovo nekonečne dlhé, mega trápne niektoré dialógy. Paradoxne, o trošku lepšie ako jednotka, stále však vypatlanina, ktorej zápletka sa dá vyriešiť za minútu. Prišlo mi to trochu viac komornejšie, čo sa toho prepychu v jednotke týka. A k tomu soft-pornu, pravidelne dávkovanému, sa nevyjadrujem. Dakota ma ale bavila po hereckej stránke, inak je to číre zlo. Nechcem si ani predstaviť, o čom bude trojka. 1 z 5 ()

Pajkenzi 

všechny recenze uživatele

Nevím, kde začít, protože jsem byla strašně překvapená. Grey byl konečně někým jiným byl víc uvolněnější víc romantičtější a nehrál si na bohatého chlapa co může mít vše na co si ukáže.I když se rád chlubil, tím co má. Byl zarostlej, což mu neskutečně pasovalo a dělalo ho to chlapem. Líbilo se mi že erotika ve filmu byla vždy doprovázená skvělou hudbou a nebylo jí tam příliš. Anastasie byla mnohem přitažlivější a sama sebou. Už nebyla taková šedá myška. Byla odvázanější a nebála se prosadit svůj názor. Jsem ráda že film byl spíše romantický než erotický, a co se týče hudby, tak opět pasovala.Jsem ráda že filmu byl zapojený i humor, který v prvním díle chyběl. Moje očekávání stálo za to. Protože jsem byla nejvíc spokojená, že se děj držel knihy a nebylo to tam nic co by se dalo vytknout a ani co by tam scházelo. Už žádná tajemství. Teď už se jen těšit na další díl a příjemné pokračování a teď už svobody. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Knihy jsem vůbec nečetl, proto mě první díl neurazil ani nenatchnul. O dvojce se to samé říci nedá! Jedná se o velmi povedenou romantiku s lehkou erotikou, příběhem který navazuje a poodhaluje tajemství Christiana. Celkově se snížila efektivita sado maso scén, jelikož Christian touhu díky Anastazii překonává a přibily lechtivé scény, které neurazí. V příběhu se setkáváme s bývalou obětí her, která psychicky nevyrovnaná a snaží se Anastazii odstranit. O to samé jde i jeho staré známé, která ho naučila sexuálním praktikám! Na mě pokračování působilo příjemněji a více dospěle. Oproti jedničce o hvězdu výše! 70%. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Tak po prvním díle jsem určitě neměl chuť jít na druhý. Navíc jsem četl předlohu a ta se s filmem nedá srovnat. Ovšem jít jsem "musel". A nakonec nelituji. Zpracování bylo mnohem lepší a tento díl zachycuje atmosféru knihy o mnoho násobně více. Bylo to sice trochu dlouhé a utahané, ale vcelku mě to bavilo a hodnotím to pozitivně. ()

Michi88 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud první díl byl sračka, tak co je potom tohle? Psát, o čem film je, nemá absolutně cenu, jelikož je naprosto o ničem. Možná víc než jeho jsem sledoval hodinovou ručičku, která se podle mě zastavila a vzešlo z toho nekonečné trýznění mého duševního zdraví. Lepší název by byl Padesát odstínů nudy a zbytečného tlachání proloženého soft pornem. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Do piče! ... Napíšem iba čo sa mi páčilo, bude to kratšie - Jamieho úsmev; scéna keď Dakotu preprstoval vo výťahu a ako inak soundtrack. Ďakujem, dovi dopo, opona padla. ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Ještě víc naivity :D Příběh na dvou hodinách: dají se dohromady, požádá ji o ruku. Tolik z růžové knihovny se závojem s jedním šedým vláknem :D ()

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

20.02.2016

Pokud máte rádi drsnější filmy, nejspíš vyhlížíte comeback Ricka Deckarda i Johna Wicka. První jmenovaný se vrátí pod dohledem Denise Villeneuvea (Zmizení, Sicario), a to 12. ledna 2018. Harrisona… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama