Reklama

Reklama

Padesát odstínů temnoty

  • USA Fifty Shades Darker (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich" Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska. (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (398)

POMO 

všechny recenze uživatele

Rozbehne sa to ako OK soft-péčko pre dámy - dejová nitka takmer neviditeľná, iba aby držala pohromade žhavé scény, servírované každých 15 minút. To sme, povedzme, na dvoch hviezdach, prípadne na troch, ak ste sa hodne dlho dobre neurobili. A potom prídu dejové zdramatizovania, kde sa film začne tváriť smrteľne vážne. A smršť výbuchov smiechu i ženského (!) osadenstva kina. Fakt oveľa horšie než by ste čakali, výrazne horšie než jednotka. Tak zlé, ako málo čo v kinách obecne. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jednička byla s ohledem na masivní kampaň, kterak to bude velké a pikantní, z pohledu erotična docela konzervativní. Herci tehdy s dost vážnou tváří pronášeli kraviny, občas vzali do ruky bičík a řešili dost úsměvná pravidla o svázaných rukou. Pokračování je o tom, že tentokrát ona všemu přichází na chuť a má zájem o naplácání na holou. Atmosféra erotického dusna nicméně nefunguje. Ale abych nepřeskočil to podstatné, začínáme tím, že on jí chce zpátky, ona se tomu vlastně nebrání, takže jakoby se nechumelilo. Přibude pár postav, které mají přinést nějaké to tajemno, nedej bože zajímavou linii. Jinak se oběma hercům daří docela maskovat, že se ocitli v příšerné látce, která nemá v kině co dělat. Skoro nic nového se nedozvíme (ne, že bychom o to stáli), jen si připravujeme půdu pro trojku. Ta bude určitě plná prasárniček. Nemůžu se dočkat. ()

Reklama

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Padesát odstínů šedi pro mě byla rutinní romantická záležitost, jenže tohle vaří totálně z ničeho. Ztrácí to pointu a příběh je vlastně jen o udobření mezi Anastasiou a Christianem, což je ještě méně funkční než ve Foleyho režii. Přibývá tam mnohem víc vedlejších a zbytečných linií se stalkerkou, Kim Basinger, Christianově původu... Motá se to v sobě samotném a už to v mých očích nezachraňuje ani obrovský rozpočet a soundtrack, který se prvnímu filmu rovnat nemůže. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Změna režiséra velmi prospěla o tom žádná , jediný důvod proč sem naštvaný je ten že budu muset rok čekat na poslední část, což je hrozný. Grey konečně vypadal jako kus chlapa a ne jako špatně vypracovaná kopie Kena, Co se týče Anastasie tak se proměnila v dobrou kost kdy konečně vypadala jako ženská co přitahuje chlapy a ne jako křestanka kterou zrovna pustily s kláštera. Soundtrack opět povedený to se musí nechat , co se týče samotného filmu scéna s helikopterou měla být dotažena do konce to sem postrádal ale scéna na vodě s lodi byla best až mi naskakovala husina , samozřejmě za vše může dokonale kino cinemas DOLBY ATMOS které chci dom :) Sem nadmíru až překvapivě spokojen film konečně nabral otáčky někam jinam a ne jenom na sex, který bez pochyby dobře natočen. Co se týče zdejších komentářu jen se pousmívám a rozhodně sem se nenechal odradit, a jako Bonus při cestě domů nám hrál song Beruška :) ()

Earl_23 

všechny recenze uživatele

Filmařsky to kupodivu nebylo vůbec špatné a místy jsme se u filmu docela dobře bavil (tentokrát už nesmál, ale dobře bavil). Objektivně by to bylo na tři hvězdičky, ale oproti prvnímu dílu byl scénář neskutečně slabej. V podstatě sledujete úplně stejný příběh jako v prvním díle, jenom s rádoby zápletkami a dramatickými momenty, které jsou maximálně nelogické a trapné, ale určitě ne dramatické. Škoda, dokud se to nesnažilo hrát na příběh, nebylo to vůbec zlé. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Ve filmu je stejná scéna jako v Podnikavé dívce – klasice z roku 1988 s matkou Dakoty Johnson (Anastasia) Melanie Griffith v hlavní roli. Přichází těsně poté, co byla Ana povýšena v Seattle Independent Press, když řekla své nové asistentce Hannah (Ashleigh LaThrop), aby ji oslovovala křestním jménem a přinesla jí kávu, pouze pokud si ji dá pro sebe. „Zbytek vymyslíme za pochodu,“ říká také Ana. (Xanthe)
  • Ve scéně, kdy se Anastasia (Dakota Johnson) obléká na bál, je vidět, že má podvazkový pás zapnutý přes kalhotky. Správně by ale měla zapnout punčochy k podvazkovému pásu a kalhotky si natáhnout jako poslední přes něj, jelikož takto by si dotyčná nemohla celý večer odskočit. (Alatiel)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

20.02.2016

Pokud máte rádi drsnější filmy, nejspíš vyhlížíte comeback Ricka Deckarda i Johna Wicka. První jmenovaný se vrátí pod dohledem Denise Villeneuvea (Zmizení, Sicario), a to 12. ledna 2018. Harrisona… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama